Αλεξανδράκη Vs. Μπέλλα επεισόδιο ξεκατινιάσματος αρ.2345! Oσα είπε η Δήμητρα στον Αρναούτογλου και η απάντηση της Ιωάννας στο instagram

Η Δήμητρα «καρφώνει» την Ιωάννα «Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη»! «Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση...» Oσα είπε η Δήμητρα στον Αρναούτογλου και η απάντηση της Ιωάννας στο instagram

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, καλεσμένη στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης, για πρώτη φορά ρίχνει ευθύνες στην Ιωάννα Μπέλλα για όλο αυτό που συνέβη με τον Δημήτρη Μηλιώνη.

Το γνωστό μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Σταρ Ελλάς με τον σύντροφό της, όσο εκείνη βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη.

Αρχικά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε τα εξής: «Έστειλα μήνυμα στην Ιωάννα λέγοντας της για τα δημοσιεύματα και ότι είδα στις φωτογραφίες ότι είναι πιο διαχυτική. Μου είπε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Την είχα συμπαθήσει πολύ και όταν την «κατακρεούργησαν» στο GNTM έκανα και ένα story γι’ αυτήν. Δεν την πήρα τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα και ήθελα να βγάλω κι εκείνη από τη δύσκολη θέση για όλα αυτά που γράφονταν».

Στη συνέχεια, όμως, η Δήμητρα στόχευσε και πάτησε τη σκανδάλη: «Ανακάλυψα πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου. Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη! Δεν γίνεται όλο το βράδυ να έχει μιλήσει μόνο δύο φορές μαζί του και η μία από τις δύο να είναι σε βίντεο. Όταν ένας άνθρωπος κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα δεν μπορώ να ασχοληθώ. Μιλάω για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Δεν θέλω να ξανά αναφερθώ στην Ιωάννα. Τόσο καιρό προσπάθησα να την προστατεύσω με χίλιους τρόπους, εκείνη δεν έκανε το ίδιο. Όταν ήρθε στην εκπομπή την είδα πώς πάγωσε, όταν της είπες ότι γύρισα από τη Μαδαγασκάρη».

Σήμερα το πρωί, η Ιωάννα Μπέλλα, με το "καλημέρα" δημοσίευσε μια εικόνα στα Instastories της στην οποία έγραφε: "I don't hold grudges. I remember facts." δηλαδή "Δεν κρατάω κακίες. Θυμάμαι τα γεγονότα".

Τυχαίο γεγονός η συγκεκριμένη ανάρτηση ή όντως πετάει το... "καρφάκι" της Ιωάννας Μπέλλα;

Μόνο εκείνη ξέρει!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σοκάρει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο»
Συνελήφθη γνωστός τράπερ Kidd, στην Κηφισιά - Αρνήθηκε τον έλεγχο των αρχών
Ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια
Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»