Ανατροπή στο #GNTM! Δυο παίκτριες εκτός παιχνιδιού!

Η κριτική επιτροπή δεν αστειεύεται! Έδιωξε λίγο πριν τον τελικό δυο κορίτσια, ένα για ανεπαρκή συμπεριφορά και ένα για αντιεπαγγελματική!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Πλέον, μετά την αποχώρηση της Μέγκι Ντρίο και –πιο πρόσφατα- της Μικαέλας Φωτιάδη, μία νέα τριάδα της φωτιάς ξεπροβάλλει!

Πρόκειται για την Εύη Ιωαννίδου –ναι, ανήκε και στην προηγούμενη τριάδα- την Ειρήνη Ερμίδου και την Εβελίνα Σκίτσκο, όπως τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η Έλντα. Η τελευταία, μετά από τον καβγά της με την Εβελίνα, φαίνεται πως έχει αλλάξει τη γνώμη της για την άλλοτε κολλητή της φίλη καθώς όπως είπε, η Εβελίνα άρχισε να κάνει παρέα με την Εύη Ιωαννίδου και την Ειρήνη Ερμίδου τις οποίες η Έλντα δεν εκτιμά. Μάλιστα, on camera, η Έλντα κατηγόρησε την Εβελίνα για διπροσωπεία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι Εβελίνα, Εύη και Ειρήνη Ερμίδου ήρθαν πιο κοντά μετά από εντάσεις που υπήρξαν μέσα στο παιχνίδι. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο…

Η αυτοπεποίθηση είναι συχνά ζητούμενο για τα κορίτσια του GNTM, όχι όμως για την Ειρήνη Ερμίδου που κατατάσσει μόνη της τον εαυτό της στις κορυφαίες θέσεις του GNTM.

Η ίδια έχει πολλές φορές εκφράσει ανοιχτά την πεποίθηση της πως θα νικήσει το Greece’s NExt Top Model κάτι που έκανε και στο επεισόδιο της Τρίτης με διόλου κομψό τρόπο. «Ιδανικά θέλω να πάρουν πόδι όλες εκτός από την Εβελίνα», είπε χωρίς να μετρά τα λόγια της. «Η Εβελίνα να μείνει τελικό με εμένα και τρίτη η Καζαριάν. Όλες οι άλλες δεν με νοιάζει, ας φύγουν αγκαλιά, η μία πάνω στην άλλη», σχολίασε γελώντας η Ειρήνη Ερμίδου.

Το επεισόδιο της Τρίτης είχε μια διαφορετική δοκιμασία για τις παίκτριες του Greece’s Next Top Model. Οι επτά κοπέλες που βρίσκονταν ακόμα στο παιχνίδι κλήθηκαν να μάθουν να κινούνται με ρυθμό στα βήματα που τους δείχνει ο χορογράφος Nick Marianos, αφού στην συνέχεια συμμετείχαν σε μια δοκιμασία που δεν είχαν βρεθεί ξανά.

Συμμετείχαν στο νέο video clip της διεθνούς παραγωγού και dj Xenia Ghali, “Lay in your Arms”. Με έντονα χρώματα, λάμψη, πολύ χορό και τα αστραφτερά ρούχα μας μετέφεραν στη δεκαετία του 80, όπου οι γυναίκες έκλεβαν τις εντυπώσεις σε κάθε τους εμφάνιση.

Δείτε το backstage υλικό!

Η Hλιάνα Παπαγεωργίου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τον… καυτό χορό της, λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής δοκιμασίας.

Η Ηλιάνα, φορώντας ένα δερμάτινο σορτσάκι και see through πουκάμισο, χάρισε τον καλύτερό της εαυτό και όχι μόνο έδωσε ένα δείγμα στις κοπέλες για το τι θα πρέπει να κάνουν στην disco για να δώσουν καλή πόζα στον φωτογραφικό φακό αλλά ξεσήκωσε και με τις σέξι πόζες της.

«Πήγα έκανα μία γύρα για εσάς και σας παρακαλώ κάντε και εσείς για εμάς» είπε λίγο αργότερα στα κορίτσια, δίνοντάς τους τη… σκυτάλη για να ξεκινήσει η δοκιμασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Η δοκιμασία ήθελε τα κορίτσια του Greece’s Next top model να «μεταφέρονται» στη δεκαετία του ’80 και στυλιστικά αλλά και κινησιολογικά.

Μόνο που η Έλντα, ανάμεσα στις επτά φιναλίστ, δυσκολεύτηκε πολύ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας καθώς σε μία ομαδική χορογραφία, δεν μπορούσε με τίποτα να συγχρονιστεί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της.

Με τη μία πρόβα μετά την άλλη να έχουν φέρει εκνευρισμό, η Έλντα παράτησε τη θέση της στη χορογραφία και έφυγε, ξεσπώντας συγχρόνως σε κλάματα, ειδικά μετά την υπόδειξη του χορογράφου ο οποίος της είπε πως δεν ήταν καν μέσα στον ρυθμό.

Δείτε την έντονη αντίδραση της παίκτριας αλλά και τα σχόλιά της…

Η χορογραφία απαιτούσε συγκέντρωση, ομαδικότητα και χάρη αλλά δεν αποδείχτηκαν όλες οι παίκτριες αντάξιες των προσδοκιών των κριτών. Τέτοια που οι κριτές αποφάσισαν την αποχώρηση όχι ενός, αλλά δύο κοριτσιών.

Η Ειρήνη Ερμίδου δεν τα κατάφερε να αποδώσει σε αυτή τη δοκιμασία παρά την προσπάθεια της, ενώ η Έλντα Λάσκα, η οποία είχε διακόψει τρεις φορές το γύρισμα της ομαδικής χορογραφίας βρέθηκε και εκείνη εκτός του Greece’s Next Top Model, λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

 

Στην κριτική της επιτροπής προς τα κορίτσια μετά τη δοκιμασία, μία από τις κοπέλες άκουσε τα… σχολιανά της από τη Βίκυ Καγιά.

Ο λόγος για την Έλντα Λάσκα η οποία όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις φορές διέκοψε το γύρισμα της ομαδικής χορογραφίας καθώς έχανε τα βήματα και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό.

Όταν το άκουσε αυτό η Βίκυ Καγιά, έγινε έξαλλη μαζί της, λέγοντάς της πως δεν μπορούσε να πιστέψει πώς μία επαγγελματίας σαν την Έλντα είχε κάνει κάτι τόσο αντιεπαγγελματικό.

«Με στοιχειώνει όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Ανθρώπινο είναι να το κάνεις μία φορά και να φύγεις, όχι τρεις» της είπε η Βίκυ Καγιά φανερά ενοχλημένη με τη συμπεριφορά της Έλντας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το παιχνίδι…

Δείτε το backstage υλικό!
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»