Ερμίδου και Τζερεφού έλυσαν τις διαφορές τους on camera και η Εύη είπε ποιες ευθύνονται για την άσχημη εικόνα της!

Έγινε ένα πάρτι των περιοδικών People, In Style και Γυναίκα με τα κορίτσια του GNTM να περπατούν στην πασαρέλα και να κάνουν δηλώσεις για το παιγνίδι και την εξέλιξη του

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Ειρήνη Ερμίδου και η Ξανθή Τζερεφού μιλούν για την έντονη διαφωνία, που είχαν μέσα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model!

Ο τελικός του ριάλιτι μοντέλων έχει γίνει και τα κορίτσια είναι εκτός σπιτιού. Η Ειρήνη και η Ξανθή μίλησαν πρώτη φορά στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αναφέρθηκαν στην κόντρα τους… 

Όταν ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους: «Τα βρήκατε εσείς οι δύο;», η Ειρήνη απάντησε: «Δεν χάσαμε κάτι για να τα βρούμε…»! Και η Ξανθή είπε: «Μέσα σε ένα σπίτι, δεν ταιριάζεις με όλους. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν διαφωνίες, δεν μας ξένισε, ήταν κάτι που θα γινόταν…»! 

Και συνέχισε η Ειρήνη: «Η καθεμιά μας το διαχειρίστηκε ανάλογα πως πιστεύαμε… αλλιώς έπραξα εγώ, αλλιώς η Ξανθή. Απομακρυνθήκαμε, Δεν μιλούσαμε, τέλος… Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε τις ζωές μας έξω από αυτό»! 

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο Happy Day!

Η Ξανθούλα Τζερεφού, μίλησε για όλους και για όλα «Στη φωλιά των Κούκου»!

Δεν δίστασε ωστόσο να σχολιάσει και τα κορίτσια της «τριάδας της φωτιάς».

Ποια η σχέση της μαζί τους;

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε: 

«Στην αρχή δεν είχαμε πολλά πολλά, τα τυπικά, καλημέρα. Αφού έφυγε η Μέγκι, τα κορίτσια μας προσεγγίσανε. Θεωρώ ότι ασκούσε μεγάλη επιρροή πάνω τους. Ήρθα πιο κοντά με την Εύη. Στο τέλος κάναμε και πλάκα, έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Νομίζω ότι στην πορεία μετάνιωσε για όλη τη στάση της και ξεκίνησε να μας μιλάει, να μας γνωρίζει λίγο καλύτερα και γι΄αυτό πιστεύω ότι δεν σχολίασε και εμένα, γιατί με γνώρισε καλύτερα σαν άνθρωπο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω... 

Το κορίτσι που αποχώρησε από το σπίτι του Greeces' Next Top Model, δήλωσε ενοχλημένη που η Ειρήνη πήγε να λύσουν τις διαφορές τους μπροστά στην κάμερα. 
Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε:

«Το Next Top Model, ήταν μια μικρή κοινωνία και δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους, οπότε δεν ταιριάξαμε με την Ειρήνη. Έκανε κάποια σχόλια και πίσω από τις κάμερες και μετά ήρθε και μπροστά. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι ήρθε σε λάθος στιγμή, καλύτερα να το λύναμε μόνες μας παρά με μια κάμερα δίπλα. Δεν ένιωθα ότι ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Ήρθε απλά και μου είπε σε θεωρώ κομπλεξική, είναι αυτό το χιούμορ μου, δέξου το. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε απλά τυπικές σχέσεις. Εκείνη την ημέρα μετά τον καυγά ήρθε η Εβελίνα από μόνη της, που δεν είχαμε πολλές σχέσεις και μου είπε ότι δεν έπρεπε η Ειρήνη να σου φερθεί έτσι και της είπα ότι από τη στιγμή που δεν ταιριάζουμε, ας έχουμε τις τυπικές σχέσεις και αυτή το άλλαξε και είπε ότι δεν θέλει να έχουμε ούτε τις τυπικές σχέσεις»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

Η ίδια, δεν δίστασε να αναφερθεί στις επιθέσεις που δεχόταν μέσα στο σπίτι από τα άλλα κορίτσια, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ήθελα να φύγω γιατί ένιωθα ότι μου γινόταν μια επίθεση η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν οργανωμένη. Θεωρώ ότι ήταν σκόπιμη. Γενικά οι επθέσεις που δεχόμουν από τα κορίτσια, από την Εύη, τη Μικαέλα, την Ειρήνη τώρα τελευταία. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό σε έναν άνθρωπο. Προσπαθώ να δείχνω την αξία μου σε κάθε ευκαιρία.»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Εύη Ιωαννίδου μίλησε για το Greece’s Next Top Model, όσα συνέβησαν μέσα στο σπίτι και τη σχέση της με τα κορίτσια. Τι αποκάλυψε για την εικόνα της;

Η Εύη Ιωαννίδου ανέφερε: «Χαίρομαι που έστω και στο τέλος έβγαλα μία άλλη εικόνα προς τον κόσμο, προς τα έξω… Η αλήθεια είναι πως στην αρχή η εικόνα μου προς τον κόσμο ήταν πολύ περίεργη και το ξέρω… Θέλω να κάνω τα πάντα για να αλλάξει αυτό.»!

Ποιος ευθύνεται που έβγαλε μία άσχημη εικόνα;

Η Εύη τόνισε: «δεν ρίχνω το φταίξιμο στη Μικαέλα, ούτε στη Μέγκι για την εικόνα μου που βγήκε προς τα έξω. Είμαστε τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, δεν είμαστε παιδιά… Δεν παρασύρει η μία την άλλη… Μόλις τελειώσουν τα γυρίσματα και βγούμε πραγματικά έξω και δουλέψουμε θα μπορώ να σας πω πολλά πράγματα»! 

Δείτε τι άλλο ανέφερε η Εύη Ιωαννίδου για το ριάλιτι μοντέλων στην κάμερα του Happy Day!

Ρωτήθηκε για την επιστροφή των τριών κοριτσιών στο σπίτι του Greece's Next Top Model, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε και είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό είναι μια μεγάλη βόμβα που ήρθε μέσα στο σπίτι. Διπλωματική ήταν η ψηφοφορία μου. Ψήφισα δύο κοπέλες που θεωρούσα ότι είναι πιο αδύναμες από εμένα και από κάποιες άλλες, οπότε δεν θα ήταν τόσο δυνατός και τόσο δύσκολος ο στόχος. Ψήφισα έτσι ώστε να προφυλάξω τον εαυτό μου, είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο. Σε λίγο καιρό βγαίνει η νικήτρια, οπότε δεν μπορώ να ρισκάρω πολλά πράγματα».

Τι άλλο δήλωσε το μοντέλο;

 Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

 

Καυστικές οι δηλώσεις της Έλντας Λάσκα για την Εύη Ιωαννίδου!

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» και είπε μεταξύ άλλων:

«Η Εύη για εμένα ήταν μια έκπληξη, δεν περίμενα να με ψηφίσει για να μπω στο σπίτι. Δεν είμασταν ποτέ φίλες, δεν είχαμε έρθει κοντά. Εντάξει, την ευχαριστώ όπως και να 'χει γιατί με έβαλε μέσα στο σπίτι. Αρχικά νόμιζα ότι όντως πίστευε σε εμένα αλλά υποτίμησε τις δικές μου ικανότητες επειδή είχα φύγει νωρίς, νόμιζε ότι δεν θα ανταπεξέλθω στις δοκιμασίες. Τελικά κακό δικό της, ίσως της γύρισε boomerang όλο αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου», μίλησε η Μικαέλα Φωτιάδη!

Το μοντέλο δεν δίστασε να αναφερθεί στην φίλη της Εύη Ιωαννίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θα με ενοχλούσε αν άκουγα ένα αρνητικό σχόλιο από την Εύη γιατί έχει γίνει πάρα πολλές φορές. Μου έχει πει πολλές φορές ότι δεν τα έχω πάει καλά. Μου έχει πει ότι πιστεύει ότι δεν θα μπορέσω εγώ να είμαι η νικήτρια. Θεωρεί ότι επειδή έχω βγει Star Hellas, δεν θα κερδίσω κι αυτό το διαγωνισμό. Το αποκλείει! Πίστευε στη Μέγκι, για εμένα έχει πει ότι θα είμαι μέσα στην πεντάδα αλλά όχι και με σιγουριά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη