H Εύη Φραγκάκη έκανε απίθανη εξομολόγηση για τον πρώην σύζυγο και την πεθερά της!

"Μέχρι και η πεθερά μου η καλή -τότε- ήρθε στο σπίτι μια μέρα και αντί να πει..."

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Με αφορμή μια κουβέντα για τα υπερβολικά στολισμένα και φωτισμένα σπίτια για τα Χριστούγεννα, η Εύη Φραγκάκη έκανε μια προσωπική εξομολόγηση για την περίοδο που η ίδια και ο Δημήτρης Κοτταρίδης ήταν παντρεμένοι.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε:

«Εμένα μου αρέσει ο λιτός στολισμός, να έχει φως αλλά πολύ λιτά. Την πρώτη χρονιά που ήμουν παντρεμένη με τον Δημήτρη Κοτταρίδη που έχει μεγαλώσει στην Αμερική και το βγάζει αυτό, μου λέει «Θα το αναλάβω εγώ το σπίτι». Και το αναλαμβάνει. Δεν βγαίνω να το δω. Με παίρνει τηλέφωνο η αδερφή μου μετά από 4 ώρες και μου λέει: «Παναγία μου, στρίψαμε από την Πεντέλης και ήταν σαν να έχουν προσγειωθεί UFO στο σπίτι σας! Τι γίνεται; Αστέρια, δεντράκια, Άγιοι Βασίληδες, τραμπάλες φωτισμένες…

Μου αρέσει ο ωραίος φωτισμός αλλά αυτό παραήταν. Πράσινα δέντρα, κόκκινα αστέρια, άσπροι Άγιοι Βασίληδες, σκάλες, φωτάκια! Μέχρι και η πεθερά μου η καλή -τότε- ήρθε στο σπίτι μια μέρα και αντί να πει τι φοβερό στολισμό έκανε το παιδί μου, γυρνάει και λέει: «Εντάξει, των παιδιών είναι το σπίτι αλλά το θεωρώ λίγο φορτωμένο». «Ο γιος σας»! της είπα».

H Εύη Φραγκάκη και αυτή την χρονιά είναι η παρουσιάστρια των ΚΕΒΕ Business Leader Awards που θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Four Season στην Λεμεσό, και θα βρίσκεται στο νησί μας την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου προκειμένου να τα παρουσιάσει.

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards έρχονται για 5η συνεχή χρονιά με σκοπό να επιβραβεύσουν την κυπριακή επιχειρηματική αριστεία αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματα Κύπριων επιχειρηματιών. Τα βραβεία θα πραγματοποιηθούν  τον Δεκέμβριο του 2018.

Θα απονεμηθούν συνολικά επτά βραβεία στις κατηγορίες:

Τουρισμός, Εστίαση και Ψυχαγωγία, Ναυτιλία, Βιομηχανία, Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές, Υπηρεσίες, Εμπόριο, Επιχειρηματικής Αριστείας, Ακίνητα/ Κατασκευές/ Ανάπτυξη γης

Το  θεσμό βράβευσης διοργανώνουν το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ. Κύριος χορηγός των βραβείων είναι η EY Κύπρου. Χρυσός χορηγός είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενώ αργυροί χορηγοί είναι η Cablenet, η Qatar Airways, οι υπεραγορές Σκλαβενίτης Kύπρου και τη Ζivana Loel και Χορηγοί Επικοινωνίας το περιοδικό GOLD και ο τηλεοπτικός σταθμός Οmega.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφυγε σε ηλικία 76 ετών η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Bροχερό road trip με την μηχανή στην Ιταλία
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
Η φωτο της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές διακοπές - Αμακιγιάριστη & αχτένιστη παραμένει πανέμορφη
Στην Πάρο για το Πάσχα, μαζί με τους γιους και τους κολλητούς της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Πασχαλινές διακοπές στην Μύκονο για την Κατερίνα Καινούργιου - Ποιος την φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του;
Τα νέα μαγευτικά στιγμιότυπα Κωνσταντίνου Βασάλου & Μαρίας Παπαγεωργίου από το εξωτικό ταξίδι τους
Τάνια Μπρεάζου – Γιώργος Αμούτζας ξανά στη Ρουμανία - Πασχαλινό ταξίδι για το ερωτευμένο ζευγάρι
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ