Τι απαντά το θέατρο στο Σεφερλή; Οι απαντήσεις-μαχαίριες για τα όσα επισήμανε...!

Απαντήσεις για όσα επισήμανε ο Μάρκος έχουν οι Θεατρικές Σκηνές ΑΕ

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Πρωινό είναι το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη , μετά τον αποκαλυπτικό Μάρκο Σεφερλή, χθες βράδυ στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη (έσκισε σε νούμερα τηλεθέασης και χτύπησε και 28ρι).

1). Ο Σεφερλής είπε ότι έμαθε από την τηλεόραση για την ματαίωση του έργου. Η εταιρία παραγωγής υποστηρίζει ότι ο Μάρκος το ήξερε μέσω των emails που αντάλλαξαν για την υπογραφή των συμβολαίων.

2). Ο Μάρκος χαρακτήρισε την Κατερίνα Γκαγκάκη ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των Αθηναϊκών Σκηνών. Η εταιρία ξεκαθαρίζει ότι η Γκαγκάκη είναι σύμβουλος του επιχειρημάτια κ. Κεντ, ενώ υπεύθυνη δημοσίων δημοσίων σχέσεων είναι η Μαργαρίτα Δρούτσα και χαρακτήρισε ως "απαράδεκτη" την "επίθεση" του Σεφερλή στην Γκαγκάκη.

3). Ο Μάρκος τόνισε επανειλλημένως ότι δεν ευθύνεται για το γεγονός ότι 25 ηθοποιοί έχασαν τη δουλειά τους. Η εταιρία επισημαίνει ότι ουδέποτε ανέφερε ότι ο κύριος Σεφερλής ευθύνεται για τη δουλειά που έχασαν οι υπόλοιποι ηθοποιοί, αντιθέτως τόνισε οτι ο Μάρκος είναι ο κύριος υπεύθυνος για την ματαίωση της παράστασης και μόνο γι αυτό.

4). Δε γνώριζε με ποιούς θα συνεργαστεί πάνω στο σανίδι, είπε ο Μάρκος στην Ελεονώρα. Όχι μόνο γνώριζε, αλλά είχε προτείνει και είχαν εγκριθεί και δικοί του ηθοποιοί, λέει η εταιρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου. Συγκεκριμένα ο Καπετάνιος, ο Πατέλης και η Ζαχαριάδου, από την ομάδα του Μάρκου, θα ήταν στο θίασο, υποστηρίζει η εταιρία παραγωγής.

5). "Η αφίσα που μου έστειλαν για να διαφημίσουμε στο Δελφινάριο το -Ζητείται Ψεύτης- είχε μια πλάτη ενός τριγωνικού ανθρώπου που φυσικά δεν ήμουν εγώ", είπε ο Μάρκος στην Ελεονώρα, υποστηρίζοντας ότι οι αρμόδιοι λειτουργούσαν σα να ντρέπονταν για την επιλογή τους στο Παλλάς. Η εταιρία από την άλλη σημειώνει ότι αυτό ήταν ένα προσχέδιο του κόνσεπτ της αφίσας, στην οποία φυσικά θα έβαζαν το πρόσωπο του πρωταγωνιστή Μάρκου Σεφερλή, όπως και έγινε.

«Με το που είδαμε το βίντεο στην αρχή είδαμε το πρώτο ψέμα, ότι η κυρία Γκαγκάκη βγήκε και είπε ότι ο Σεφερλής φταίει που χάλασε η δουλειά και ο κύριος Κατσαρίδης μια μέρα μετά είπε ότι εμείς δεν ανακοινώσαμε ότι είναι ο κύριος Σεφερλής, μόνος του βγήκε και είπε και προδόθηκε με το δελτίο τύπου. Μας δουλεύουν κανονικά. Και ένας από το πάνελ δεν είπε κύριε Κατσαρίδη ότι χθες βγήκε η κυρία Γκαγκάκη είπε τα μύρια όσα τα οποία είναι και μηνύσιμα πολλά από αυτά. Ήδη έχω απευθυνθεί στο δικηγόρο μου και για τις δηλώσεις της κυρίας Γκαγκάκη. Το ότι αν ο Σεφερλής δεν τολμά να παίξει σε μεγάλο θέατρο, το ότι έκανε πίσω, το ότι φάγαμε ξύλο για να βάλουμε τον Σεφερλή στο Παλλάς. Ποιοι φάγατε ξύλο και από ποιούς; Γιατί δε λέει και εκείνα τα ονόματα που είχαν διαφορετική άποψη από τις Θεατρικές Σκηνές για το ποιος θα μπει στο Παλλάς. Και ας μας φέρουν και μια Βίβλο ποιοι πρέπει να μπουν στο Παλλάς», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Την εν λόγω συνέντευξη προέβαλε και το Πρω1νό, ενώ στην συνέχεια μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή ο παραγωγός τον Θεατρικών Σκηνών, Πάνος Κατσαρίδης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν ενημερώθηκε από την τηλεόραση για την ακύρωση της θεατρικής παράστασης, όπως υποστήριξε ο ίδιος στη συνέντευξή του, αλλά το γνώριζε δέκα μέρες πριν.

Όσον αφορά το ενημερωτικό e-mail που έστειλε στους ηθοποιούς τόνισε: «Βλέποντας ότι δεν βγαίνει κάπου όλη αυτή η ιστορία οφείλαμε να ενημερώσουμε τους ηθοποιούς αλλά και τους συντελεστές ότι η παράσταση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Για να δουν και αυτοί οι άνθρωποι τι να κάνουνε, και να κάνουν τον προγραμματισμό τους».

«Ο θίασος είχε περίπου 20-22 άτομα, από αυτούς οι δέκα οι πρωταγωνιστική ρόλοι του έργου. Για αυτούς τους βασικούς ρόλου αποφάσισε ο κ. Ζούλιας με την σύμφωνη γνώμη του Μάρκου Σεφερλή. Μάλιστα, οι τρεις από τους δέκα, είναι συνεργάτες του Μάρκου Σεφερλή που το καλοκαίρι έπαιζαν μαζί του στο Δελφινάριο. Ο κ. Σεφερλής γνώριζε τους ηθοποιούς. Μάλιστα, είχε ζητήσει να συμμετέχουν μερικοί από τους συνεργάτες του για να μην κατηγορηθεί από το κοινό του ότι αδειάζει τους συνεργάτες του», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Κατσαρίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η Ελένη αφού πρόβαλε τα όσα είπε ο Μάρκος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» είπε τη δική της γνώμη!

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω έτσι, σε δημόσιο λόγο τουλάχιστον. Είναι φορτισμένος. Είναι στενοχωρημένος. Και προφανώς είναι και ενοχλημένος. Αλλά δεν ξέρω αν είναι πολλά πράγματα μαζί αυτά που τον έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση, τη διάθεση. Γιατί δεν είναι μόνο αυτό που περιγράφει με την κυρία Ακρίτα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του