«Θα απαντήσω στον Καπουτζίδη για πρώτη και τελευταία φορά» «Λόγω συνεργασίας με τη Φαίη, νιώθω άβολα να μιλάω με τον Λιάγκα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μεγάλη κόντρα που είχε πρόσφατα με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Το έχω ξαναπεί άλλες τρεις φορές, το είπε κι εκείνος ότι το έχω ξαναπεί. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια, θα απαντήσω για πρώτη και τελευταία φορά. Αυτό που ανέφερα, είχα πολύ συγκεκριμένο λόγο που το ανέφερα. Είχα την αφορμή, ο Γιώργος πέρασε ένα πολύ ωραίο μήνυμα με το οποίο συμφωνώ απόλυτα. Είναι αστείο το 2018 να συζητάμε για διακρίσεις, για οποιονδήποτε άνθρωπο θεώρει τον εαυτό του ανώτερο από άλλον. Ορμώμενος από τον τρόπο και έχοντας συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου που εκ των υστέρων βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο τον Γιώργο -αναφέρομαι στην Τίνα Μεσσαροπούλου και τα απειλητικά μηνύματα που ανέφερε ότι έλαβε από εκείνον- είπα ότι ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα. Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον ότι είναι κατά της βίας, πλακώνοντας τον στα χαστούκια. Αυτό.

Σέβομαι τον Γιώργο. Δεν μίλησα καθόλου μετά γιατί θεωρώ ότι άρχισε λίγο να αδικεί τον εαυτό του. Και είπα σταμάτα εδώ γιατί θα αρχίσετε και οι δύο να κυλιέστε στη λάσπη και είναι λάθος. Γι’ αυτό σταμάτησα. Δεν πήρα τίποτε πίσω, δεν μου έβαλε κανένας χέρι. Και θα μιλήσω επώνυμα. Γράφτηκε στο Down Town από τον Πάνο Ζόγκα ότι μου έβαλαν χέρι από το κανάλι.  Δεν συνέβη ποτέ αυτό. Ποτέ και με έθιξε. Και τον διαψεύδω κατηγορηματικά και δημόσια», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για πολλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2Night Show. Όταν η κουβέντα έφτασε στον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης εξομολογήθηκε για τη σ΄χεση που έχουν σήμερα και πως ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες καθώς συνεργάζεται με τη Φαίη Σκορδά.

«Τον Γιώργο τον έχω στην καρδιά μου, είναι ένας από τους ανθρώπους που έχω κάνει φίλους στον χώρο, με τα καλά του και τα κακά του. Τώρα όμως, λόγω συνεργασίας με τη Φαίη, νιώθω λίγο άβολα -δεν το ξέρει, το λέω τώρα στον αέρα- να μιλάμε κάθε μέρα. Λέμε τα νέα μας, θα πρέπει να πω κάτι για το Πρωινό, είναι μια άλλη εκπομπή, νιώθω λίγο περίεργα.

Όταν χώρισε το ζευγάρι έκανα παρέα με τον Γιώργο, δεν μπορείς να βγαίνεις και με τους δύο.  Στην εκπομπή δεν θέλω να γίνω ο δίαυλος που θα μαθαίνει ο Γιώργος τι γίνεται σε μια άλλη εκπομπή. Είναι επαγγελματική ηθική. Εκτιμώ πολύ τον Γιώργο, θεωρώ ότι είναι πολύ ευαίσθητος και όλο αυτό που βγάζει είναι μόνο τηλεοπτικό. Διαπροσωπικά βγάζει ένα άλλο προφίλ», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το Πρωινό σχολίασε όχι τις δηλώσεις του, αλλά το καρό κοστούμι του!

Η Νίκη Λεμονή του είπε: «Πώς αυτό το κοστουμάκι γλείφει το κορμάκι σου, τα μπουτάκια σου, αυτό το ζιβάγκο αγκαλιάζει το κορμί σου;».
Και τότε ο Δημήτρης είπε: «Τι είπες ρε κομοδίνο με ζιβάγκο. Με ζηλεύετε που έχω περιφέρεια και μπουτάκια… Κατά τα άλλα είναι η τελευταία λέξη της μόδας… Είμαι ο Ντάνος των φτωχών»! 

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε και ξέσπασαν σε γέλια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά