Η νέα φωτογράφιση της Ναταλίας Γερμανού είναι εκπληκτική! Αλλά το ρετούς έχει και τα όρια του! Αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία!

Πιο σέξι και εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά η Ναταλία Γερμανού ποζάρει για το εξώφυλλο του Down Town και για μια ακόμη φορά γίνεται το… talk of the town.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Απελευθερωμένη από κάθε σκέψη, η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha μιλά για την ηλικία της, «τρολάρει» το λάθος της Wikipedia που την έβγαλε «γεννημένη το 1925» και μιλά για όλα όσα τις αρέσουν, αλλά και την ενοχλούν στην τηλεόραση.

Φορώντας ένα μαύρο κορμάκι και ποζάροντας πιο χαλαρή και σέξι από κάθε άλλη φορά, η Ναταλία Γερμανού κάνει και πάλι τη διαφορά και αποκαλύπτει με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Δεν ήμουν ποτέ η super γκόμενα, ούτε ήμουν από τα πρόσωπα που βλέπεις στην TV και μένεις όπως η Ελένη Μενεγάκη».

Όσον αφορά στο μπέρδεμα που έγινε όταν γράφτηκε πως είναι γεννημένη το 1925 –ότι είναι δηλαδή 93 χρόνων- φυσικά η Ναταλία αντέδρασε με χιούμορ! «Μου έστειλε μια τηλεθεάτρια στον αέρα της εκπομπής και μου γράφει «μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος». Πατάω το Wikipedia και βλέπω ότι είμαι γεννημένη το 1925. Τι να πω σε λίγο θα με διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως τη μακροβιότερη παρουσιάστρια, που είναι εν ζωή και συνεχίζει να κάνει εκπομπή… Γέλασα πολύ θέλω να σου πω ως 93χρονη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Γεννήθηκα στις 22 Ιουνίου του 1965. Είμαι 53 χρόνων και είναι γνωστό αυτό. Και να ήθελα να κάνω μαϊμουδιές, δεν με παίρνει πλέον. Υπάρχουν τα ντοκουμέντα. Και να σου πω και κάτι; Είναι τόσο απελευθερωτικό να λες πόσων χρόνων είσαι».

Τέλος, μιλώντας για όσα την ενοχλούν στην τηλεόραση δήλωσε: «Έχουμε realities για μοντέλα, στο GNTM αναφέρομαι, και ακούμε ατάκες όπως: «Πρέπει να χάσεις πέντε κιλά γιατί είσαι γεματούλα»…».

Ενώ, για το αν έχει κάνει εκείνη ποτέ κάτι για να είναι στην επικαιρότητα η εκπομπή της, ανέφερε:  «Δεν έχω στήσει ποτέ ψεύτικο καβγά σε εκπομπή για να αναπαραχθεί. Το θεωρώ ντροπιαστικό και εξευτελιστικό».

Ενδιαφέρουσα είναι η αναφορά της στο κυνηγητό των paparazzi, μετά από σχετική ερώτηση, όταν στη ζωή της είχε μπει ο Αλέξανδρος Παρθένης.

«Ξέρεις πότε έζησα τα καραούλια των paparazzi; Ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα που ήμουν με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Τότε, επειδή και εκείνος ήταν εξαιρετικά hot και εγώ μόλις είχα πάρει διαζύγιο, είχε δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον η σχέση μας. Έσκασε η είδηση ότι βγαίνω με τον Παρθένη μόλις πέντε μήνες μετά τον χωρισμό μου. Κάποιος τους σφύριξε ότι μένουμε μαζί και ξύπνησα μια μέρα και τους βρήκα έξω από το σπίτι μου, αλλά αυτό για πολύ μικρό διάστημα και όχι φοβερό. Κατά τ’ άλλα, δεν με κυνήγησε ποτέ άνθρωπος, το οποίο σημαίνει δύο πράγματα: ή δεν είμαι αρκετά star ή τα paparazzi είναι στημένα. Αυτό θα πω και θα σωπάσω», καταλήγει η Ναταλία Γερμανού.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος