Τα φαρμακερά βέλη Μικαέλας και το θάψιμο της Ροζάνας στην Εύη στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρηση!

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», μίλησε η Μικαέλα Φωτιάδη, η  Ροζάνα Κουτσούκου και η Εύη Ιωαννίδου!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η κοκκινομάλλα που ήταν πάντα χαμογελαστή και ο Δημήτρης Σκουλός την αποκαλούσε «ηλιαχτίδα», έφυγε και οι παίκτριες ξέσπασαν σε κλάματα. 

Μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι, η Ροζάνα έγραψε στο instagram της: 
 

«Ενα υπεροχο ταξιδι εφτασε στο τελος του σήμερα και μια νεα αρχη απο δω και περα..❤
Οι εμπειριες που πηρα μεσα απο το GNTM ηταν μοναδικες ,οι αναμνησεις απειρες ,η αγαπη σας σε ολο αυτο που εκανα ηταν τρομερα συγκινητικη,η στηριξη σας για μενα ειναι δυναμη για να συνεχισω σε εναν τοσο δυσκολο χωρο. Τα μηνυματα σας μου δινουν τοση μεγαλη χαρα με υπεροχα αληθινα λογια απο ανθρωπους που δεν γνωριζω. Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που πιστέψατε σε εμενα παρόλο που δεν ειχα καμια σχεση με αυτον τον χώρο!!!! Ειμαι πολυ συγκινημένη σας ευχαριστω και σας αγαπω πολυ!!!!❤❤»!Το καυστικό σχόλιο της Μικαέλας Φωτιάδη: «Κάποιες νομίζουν ότι είναι 5ήμερη στο σχολείο». 

Στην εκπομπή «Στη φωλιά του κούκου», βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ροζάνα Κουτσούκου, η παίκτρια που αποχώρησε από το Greece's Next Top Model.

Η ίδια μίλησε για τα κορίτσια που ήταν μαζί της στο σπίτι ωστόσο φάνηκε ιδιαίτερα καυστική όταν μίλησε για την Εύη Ιωαννίδου. 

Πιο συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε:
«Με βάση προσωπικότητας πιο πολύ. Είχαν πει ότι φέτος έψαχναν κάτι διαφορετικό και με προσωπικότητα. Εγώ πιστεύω ότι η Εύη δεν έχει προσωπικότητα… Δεν έχει καμία σχέση πως είναι μέσα στο σπίτι και πώς είναι μπροστά στις κάμερες. Μέσα στο σπίτι ήταν με το φρύδι μέχρι το Θεό και μέσα στην ειρωνεία και στις κάμερες ξαφνικά γίνεται γλυκιά… Έτσι ήταν σε όλες εκτός από τη Μέγκι και τη Μικαέλα.

Από την αρχή, αρχή ήταν έτσι. Απλά δεν ήθελαν να ασχοληθούν μαζί μας. Μας είχαν για πολύ παιδάκια και δεν θέλαν καν να ασχοληθούν.

Οι συγκεκριμένες τρεις δεν έβγαιναν ποτέ από το δωμάτιό τους. Εμείς όταν είχαμε ελεύθερο χρόνο παίζαμε να ξεχαστούμε και να ξεδώσουμε.

Δεν ήθελε καμία κοπέλα να είναι κοντά στην “τριάδα”… Στο δωμάτιο ήταν κάποιες φορές που ήταν ευχάριστες. Την περισσότερη ώρα έκραζαν τις υπόλοιπες κοπέλες, που έκανα εγώ παρέα… Είχα καταλήξει ότι δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέμαι και να κουράζομαι εγώ ψυχολογικά. Δεν ένιωθα ωραία.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

Νέα ατάκα φωτιά της Εύης Ιωαννίδου! Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και σχολίασε τα πάντα. 

«Μας έχουν αποκαλέσει τριάδα της φωτιάς. Αυτό μου αρέσει. Μου ακούγεται καλό, όχι κακό, γιατί πρέπει να πιστεύουν ότι είμαστε φωτιά, βόμβα. Είμαστε καλές παίκτριες, είμαστε δεμένες κι αυτό είναι που τους ενοχλεί περισσότερο νομίζω. 
Δεν ξέρω τον λόγο που δεν με συμπαθούν, είμαι άνθρωπος που επιλέγω τις παρέες μου, δεν κάνω εύκολα παρέες, γι'αυτό και έχω δέσει με τη Μικαέλα και τη Μέγκι, έχουμε δέσει πάρα πολύ, είμαστε ίδιοι χαρακτήρες και το γεγονός ότι υπάρχει ένα επίπεδο, με την έννοια πιο ανώριμο. Είναι λίγο τα κορίτσια άλλου είδους χαρακτήρες από εμένα, δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα...»
, είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Δείτε όλα όσα δήλωσε παρακάτω...

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», μίλησε και η Μικαέλα Φωτιάδη. 

Η διαγωνιζόμενη του Greece's Next Top Model, μίλησε μεταξύ άλλων για το αν θα δεχόταν να πάει κάποια άλλη κοπέλα στο δωμάτιό τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πόρτα του δωματίου μας είναι πάντα ανοιχτή. Εγώ χάρηκα που μείναμε τρεις μας, δεν μπορώ να εμπιστευτώ καμία άλλη μέσα στο σπίτι όπως την Εύη και τη Μέγκι», συνεχίζοντας: 

«Κάποιες κοπέλες δεν έχουν καταλάβει μάλλον που ακριβώς βρίσκονται. Κάποιες φορές πιστεύω πως αυτές νομίζουν ότι είναι 5ήμερη με το σχολείο. Βάζουν μουσική, παίζουν κυνηγητό, παιδική χαρά είναι αυτό. »

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω... 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Νέα ατάκα φωτιά της Εύης Ιωαννίδου! 

«Μας έχουν αποκαλέσει τριάδα της φωτιάς. Αυτό μου αρέσει. Μου ακούγεται καλό, όχι κακό, γιατί πρέπει να πιστεύουν ότι είμαστε φωτιά, βόμβα. Είμαστε καλές παίκτριες, είμαστε δεμένες κι αυτό είναι που τους ενοχλεί περισσότερο νομίζω. 
Δεν ξέρω τον λόγο που δεν με συμπαθούν, είμαι άνθρωπος που επιλέγω τις παρέες μου, δεν κάνω εύκολα παρέες, γι'αυτό και έχω δέσει με τη Μικαέλα και τη Μέγκι, έχουμε δέσει πάρα πολύ, είμαστε ίδιοι χαρακτήρες και το γεγονός ότι υπάρχει ένα επίπεδο, με την έννοια πιο ανώριμο. Είναι λίγο τα κορίτσια άλλου είδους χαρακτήρες από εμένα, δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα...»,
είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

Δείτε όλα όσα δήλωσε παρακάτω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της