H Xριστίνα Παυλίδου εξομολογείται το μυστικό για να κρατήσει ένας γάμος!

Η Χριστίνα Παυλίδου και ο Γιώργος Τσιάκκας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Κυπριακής showbiz που έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Είναι επίσης ένα δυνατό δίδυμο στα επαγγελματικά, που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Down Town για την τηλεοπτική επιστροφή του Γιώργου Τσιάκκα, την νέα σειρά "Μπλέ" που θα προβάλλεται στον Alpha και το γάμο τους.

Πιο κάτω ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης: 

Επιστροφή στην τηλεόραση, στη νέα σειρά του Alpha "Μπλέ", που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Τσιάκκα. Είπες εύκολα το ναι;

Είπα δέκα ναι! Ήταν κάτι που περίμενα από καιρό, το ευχόμουν καιτο παρακαλούσα, γιατί ένιωθα ότι έλειπε ο Γιώργος από την τηλεόραση. Το δικό του γράψιμο, η δική του ματιά στα πράγματα, μια διαφορετική αντίληψη για μια κοινωνική σειρά. Τα τελευταία χρόνια, η θεματολογία των δραματικών σειρών είναι πάνω κάτω η ίδια - δολοφονίες, απαγωγές, δολοπλοκίες, μυστηριώδεις εξαφανίσεις, που - για να είμαι ειλικρινής- μου φαίνονται κάπως ξένα στην πραγματικότητα της Κύπρου. Για αυτό και μου έλειπε η δική του σκέψη πάνω στα πράγματα. 

Έχεις συνεργαστεί αρκετές φορές επαγγελματικά με τον σύζυγο σου. Δεν σε φόβισε ποτέ αυτή η συνεργασία;

Όταν πρωτοξεκίνησα και βγήκα στο θέατρο, όποτε ερχόταν ο Γιώργος να δει την παράσταση, είχα τρακ, γιατί ήξερα ότι είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου και θα μου πει την αλήθεια. Στην πορεία, συνεργαστήκαμε πάρα πολλές φορές και μπορώ να πω ότι συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Είμαστε και δύο πολύ αυστηροί κριτές με τη δουλειά μας κι αυτό αποτελεί, ταυτόχροναμ και τρομερή βοήθεια.

Δεν ήρθατε ποτέ σε αντιπαράθεση;

Ποτέ! Τον στηρίζω, με στηρίζει, του δίνω και μου δίνει συμβουλές. Το γεγονός ότι είμαστε ζευγάρι, με κάνει να είμαι τύπος και υπογραμμός. Δεν θα ήθελα ποτέ να δώσω δικαίωμα σε κάποιον να πει πώς συμπεριφέρεται έτσι η γυναίκα του Γιώργου.

Είσαι ευνοούμενη

Καθόλου! Εγώ ακούω όλες τις φωνές!

Συζητάτε για τα επαγγελματικά στο σπίτι;

Βέβαια, πάντα! 

Εκφράζεις με ειλικρίνεια τη γνώμη σου όσον αφορά τη δουλειά του;

Πάλι πάντα! Μπορεί να αντιδράσει με τη πρώτη κουβέντα που θα του πώ, όμως, στο τέλος βλέπω ότι τον επηρέασα. Δέχομαι και εγώ τη γνώμη του, γιατί δεν θα μου πει ποτέ ψέματα και δεν το κάνει για να με πληγώσει, αλλά αντίθετα, γιατί με αγαπά. 

Υπάρχει τελικά συνταγή για να μπορέσει να κρατήσει ένας γάμος; 

Αρχικά, δεν πιστεύω ότι είναι κακό τα ζευγάρια να δουλεύουν μαζί. Έχεις συνεργάτη τον πιο κοντινό σου άνθρωπο που σε αγαπά, αν, βέβαια, υπάρχει αγάπη. Στη δική μας περίπτωση, μας βοήθησε ότι είμαστε στο ίδιο επάγγελμα. Μιλούμε την ίδια γλώσσα, έχουμε κοινούς φίλους και ενδιαφέροντα. Δεν ξέρω ποιος άλλος άντρας θα άντεχε να λείπει η γυναίκα του από το σπίτι περισσότερο από τον ίδιο ή να κρατά βράδυ τα μωρά, επειδή είχα παράσταση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταλάβει κάποιος εκτός επαγγέλματος. Ακόμα και τα πέντε χρόνια που δεν δούλευε ο Γιώργος, δεν ένιωσε ποτέ μειονεκτικά ή άβολα, επειδή εργαζόμουν μόνο εγώ. Μάλλον, ήταν πολύ ευχαριστημένος! Από την πλευρά μου, κατανοώ ότι ένας καλλιτέχνης δεν μπορεί να είναι πάντα στην πρίζα και να έχει συνέχεια έμπνευση.Του έδωσα τον χρόνο και τον χώρο του. 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο