Κύπρια γιατρός κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του «Bake off Greece»!

Είναι γιατρός, είναι ηθοποιός και τώρα μας γλυκαίνει με τα κέικ της!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Πρεμιέρα έκανε το νέο ριάλιτι ζαχαροπλαστικής του Alpha «Bake off Greece» με παρουσιάστρια την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.
 
 
Στην κριτική επιτροπή είναι οι: Άκης Πετρετζίκης, Νικόλας Στράγγας και Δημήτρης Χρονόπουλος που θα σταθούν απέναντι στους συμμετέχοντες κρίνοντάς τους.«H πρόταση για το Bake off Greece έγινε μέσω skype. Η επαφή μας με το κανάλι είχε διατηρηθεί μέσα στα χρόνια. Είναι άνθρωποι που έβλεπα όταν επέστρεφα έστω και για διακοπές. Έχουμε φιλικές σχέσεις με τους περισσότερους ακόμα… Οπότε όταν προέκυψε αυτή η πρόταση για το Bake off Greece, χάρηκα πολύ που με σκέφτηκαν για αυτό. Δεν έχω ξανααναλάβει ποτέ ρόλο παρουσιάστριας. Προς το παρόν δεν έχω αγωνία, γιατί δεν ξέρω τι να περιμένω», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της πριν μερικές ημέρες.
 
Υποδέχτηκε τους 18 παίκτες στο εντυπωσιακό πλατό του ριάλιτι ζαχαροπλαστικής ξεκινώντας έτσι τον διαγωνισμό. Το διαγωνιστικό κομμάτι ξεκίνησε με τους κριτές να ζητούν από τους παίκτες να φτιάξουν το αγαπημένο τους κέικ μέσα σε δύο ώρες. Οι παίκτες μπήκαν στις κουζίνες τους και άρχισαν να φτιάχνουν το κέικ που τους αρέσει με τον ανταγωνισμό να χτυπάει κόκκινο.
 
 
 
Το διαγωνιστικό κομμάτι ξεκίνησε αμέσως με τους κριτές να ζητούν από τους παίκτες να φτιάξουν το αγαπημένο τους κέικ μέσα σε δύο ώρες.
 
Οι παίκτες μπήκαν στις κουζίνες τους και άρχισαν να φτιάχνουν το κέικ που τους αρέσει με τον ανταγωνισμό να χτυπάει κόκκινο. Μία όμως παίκτρια αποχώρησε από το παιχνίδι και είναι η… Χριστίνα Αλιμπράντη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και δεν δίστασε να πει στον αέρα το λάθος που έκανε: «Μπέρδεψα την άχνη ζάχαρη με το αλεύρι από το άγχος μου και το κέικ έγινε πετιμέζι»!
 
Δείτε όλα όσα είπε η 38χρονη Χριστίνα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για αυτή της την εμπειρία!
 
 
Σε ότι αφορά την παίχτρια από την Κύπρο; Αυτή είναι η Άννα-Μαρία Κεφάλα!
 
Κατάγεται από την Κύπρο, αλλά αυτή την περίοδο ζει στην Αθήνα, όπου κάνει την ειδικότητά της στη Γενική Ιατρική. Είναι τελειομανής και πολυπράγμων.
 
Πώς αλλιώς εξηγείται ότι ενώ ήταν πάντα πολύ καλή μαθήτρια και πέρασε στην Ιατρική, το δεύτερο μεγάλο πάθος της είναι το θέατρο;
 
Κατάφερε να περάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και να το τελειώσει με επιτυχία. Ιατρική, υποκριτική και μέσα σε όλα αυτά ζαχαροπλαστική!
 
Ξεκίνησε να φτιάχνει γλυκά ως φοιτήτρια από την αγάπη της να τα τρώει. Η νέα πρόκληση για εκείνη είναι η συμμετοχή της στο «Bake Off Greece». Η καλύτερη στιγμή της; Όταν δοκιμάζουν το γλυκό της και βλέπει την ικανοποίηση στα πρόσωπα των άλλων. Η σπεσιαλιτέ της είναι το brownie-cheesecake με κρέμα από μούρα, το οποίο πάντα φτιάχνει σε σημαντικούς για εκείνη ανθρώπους.
 
 
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, οι 17 συμμετέχοντες καλούνται να ανταποκριθούν σε δύο ακόμα πιο απαιτητικές δοκιμασίες. Για να παραμείνουν στον διαγωνισμό πρέπει να δημιουργήσουν ευφάνταστες λιχουδιές για ένα παιδικό πάρτι αλλά και να επιδοθούν σε δύσκολες… «ασκήσεις ισορροπίας». Στο τέλος, όμως, θα έρθουν τα πάνω-κάτω…
 

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα
Γιώργος Λιάγκας: «Ο σταθμάρχης είχε πόρνη για να σκοτώνει την ώρα του ενώ οι επιβάτες σκοτώθηκαν κανονικά»
Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν έγινε ποτέ μπλοκ και unfollow»
Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται»
Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου συχνά δεν θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε τις τάξεις με τις απουσίες»
Αναβλήθηκε η εμφάνισή της Δέσποινας Βανδή στο Ντουμπάι - Η ανάρτηση της: «Ελπίζω να είστε ασφαλείς»
Eurovision 2024: Tεράστια ανατροπή για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό ανακοίνωσε η #EBU
#MasterChefGR: Η «διαβολική» δοκιμασία, το ταρτάρ του κέρδισε τα 1000€ & το πιάτο… Βατερλώ
#SurvivorGR: Το δίλλημα του James μετά το ναυάγιο του πατέρα του, η μάχη για την ασυλία & ο 2ος μονομάχος