Η Νένα Χρονοπούλου συγκλονίζει «Με πήρε ουρλιάζοντας ότι καιγόμαστε!»

Η φωτιά που ξέσπασε στην Ανατολική Αττική «απείλησε» και το σπίτι της οικογένειας της Νένας Χρονοπούλου. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η ίδια μίλησεστο gossip-tv.gr για τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε εκείνη, ο γείτονας της και η οικογένεια της, όταν η φωτιά ξέσπασε στο Νέο Βουτζά.

«Εδώ και τρεις μέρες κάτι με έτρωγε και ήθελα να φύγω από το Νέο Βουτζά. Έλεγα του Τάσου πάμε να φύγουμε, πάμε να ζήσουμε στον Πειραιά. Έχω κακό προαίσθημα.

Χθες είχα δουλειές στο κέντρο και κανονικά θα κατέβαινα μόνη μου, αλλά δεν ξέρω γιατί ζήτησα από τον Τάσο να πάρουμε το παιδί και να πάμε όλοι μαζί να μην γυρίζω σαν την άδικη κατάρα, και αυτό τελικά μας έσωσε.

Επτά το απόγευμα με πήρε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ενοικιάζω που μένει και ο ίδιος απέναντι ουρλιάζοντας ότι καιγόμαστε. Μου είπε ότι έχουν πάρει φωτιά τα αυτοκίνητα έξω στο δρόμο, ανάμεσα τους και το δικό μου και οι ίδιοι ψάχνανε τρόπο για να διαφύγουν και να σωθούν…

Φύγαμε ως τρελοί προς το Νέο Βουτζά μην ξέροντας τι θα βρούμε, μείναμε πέντε ώρες εγκλωβισμένοι στη διασταύρωση με την Ραφήνα βλέποντας τα πάντα μπροστά μας να καίγονται… Ανύπνωτη τραγωδία δεν είναι τα σπίτια , κάηκαν άνθρωποι… κάηκαν παιδιά, παιδιά το καταλαβαίνεις… δεν το χωράει το μυαλό μου. Κλαίω από χθες το βράδυ ασταμάτητα.

Φθάσαμε στο σπίτι στις 02:30 το πρωί από θαύμα, γιατί έχουμε στο σπίτι μας ένα εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου και ενώ έχουν καεί τα πάντα γύρω μας μη ξέροντας τι θα αντικρίσουμε, το δικό μας σπίτι δεν έπαθε τίποτα…. Δεν έχει σημασία εμπρός σε όλο αυτό που έγινε. Μόνο θρήνος για τις χαμένες ψυχές και τίποτα άλλο»! είπε στις δηλώσεις της. 

Νωρίτερα, η Νένα Χρονοπούλου ανάρτησε στον λογαριασμό της στο facebook ένα κείμενο και μια φωτογραφία. 

«Εικόνες σήμερα. Την ώρα που δεν γνωρίζαμε εάν το σπίτι μας εξακολουθεί να υπάρχει… Σταματημένοι ακριβώς μπροστά σ’ αυτή την ταμπέλα. Ευτυχώς είμαστε καλά… Αυτό για τους φίλους που ανησύχησαν. Μικρές απώλειες για εμάς. Κάηκε μόνο το αυτοκίνητό μου και κάτι ψιλά…

Μηδαμινή συνέπεια αν σκεφτείτε πως κάποιοι συνάνθρωποι μας έχασαν τη ζωή τους, άλλοι τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής. Από τις 4 και μισή οι φλόγες έκαιγαν τον Νέο Βουτζά.

Τα πυροσβεστικά οχήματα πέρασαν από μπροστά μου στις 9:40. Όταν είχε καεί και ο Άγιος Ανδρέας. Όταν άνθρωποι βρισκόντουσαν εγκλωβισμένοι στο Ζούμπερι. Τότε λοιπόν, όταν οι φλόγες κατευθυνόντουσαν προς τη Ραφήνα, είδαμε να περνάν από μπροστά μας 6-8 πυροσβεστικά. Όσο για το σημείο που είμαστε εμείς… Καμία σημασία δεν έδωσε κανείς. Ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα δεν εμφανίστηκε. Μέχρι και τώρα που τα σπίτια δίπλα μας συνεχίζουν να καίγονται. Στις 2 και 40 το πρωί».

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Για μένα, η καταγγελία είναι ψευδής 100%. δεν υπάρχει καμία κατηγορία»
H Πάουλα Μπαντόσα μιλά για τον χωρισμό της με τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Μερικές φορές είναι καλύτερα»
Κρυσταλλία: «Χώρισα και είμαι πολύ χαρούμενη με την απόφαση μου, θέλω να ζω μια αληθινή και υγιή σχέση»
Αυτή είναι η επικρατέστερη ημερομηνία του γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι διάσημοι προσκεκλημένοι
Επανασύνδεση της Φελίσιας Τσαλαπάτη με τον πατέρα του γιου της, Μιχάλη Αντιώτη
Τέλος στην αγωνία για την εξαφάνισή της Δέσποινας Στυλιανοπούλου – Πού βρέθηκε η ηθοποιός
Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα. Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της