Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο gay γάμο στη βασιλική οικογένεια!

 Η πρώην σύζυγός του θα τον... παραδώσει στον γαμπρό! 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ετοιμος να παντρευτεί τον άντρα της ζωής του είναι ο ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος ετοιμάζεται για τον πρώτο γκέι γάμο στο Μπάκιγχαμ. Μάλιστα, τον λόρδο Ιβαρ Μαουντμπάτεν θα παραδώσει στον γαμπρό η πρώην σύζυγός του, ύστερα από προτροπή από τις τρεις κόρες τους. 

Η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, θα γίνει εντός του καλοκαιριού και ο σχεδιασμός της προχωράει με γοργό ρυθμό από τον 55χρονο λόρδο και τον 56χρονο σύντροφό του Τζέιμς Κόιλ.

Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν σε χειμερινό θέρετρο της Ελβετίας προτού ο Μαουντμπάτεν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι γκέι, το 2016. Πέντε χρόνια νωρίτερα ο λόρδος είχε πάρει διαζύγιο από την Πένι Τόμσον ύστερα από 16 χρόνια γάμου, έχοντας αποκτήσει τη 15χρονη Λούλι, την 20χρονη Αλιξ και την 22χρονη Ελα.


«Ηταν ιδέα των κοριτσιών» αποκαλύπτει η Πένι για την απόφαση να παραδώσει εκείνη τον λόρδο στον γαμπρό, στην τελετή που θα γίνει σε ιδιωτικό ξωκκλήσι στο εξοχικό του Μαουντμπάτεν στο Ντέβον. Θα είναι, όπως επισημαίνει ο βρετανικός Τύπος, ο πρώτος γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου στη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Είμαστε χαριτωμένο τρίο» υποστήριξε ο λόρδος για την πρώην σύζυγό του και τον μελλοντικό σύζυγό του, σπεύδοντας να αποκλείσει οτιδήποτε σεξουαλικό. Οπως λέει, η Πένι έχει στηρίξει όσο κανείς άλλος τη σεξουαλική επιλογή του, ενώ ο Κόιλ έχει δεθεί τόσο πολύ με τις κόρες του που πλέον τις θεωρεί και δικά του παιδιά. Ο Ιβαρ Μαουντμπάτεν τονίζει ότι για τον γάμο του έχει την έγκριση της διευρυμένης βασιλικής οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι μάλιστα έχει ασχοληθεί και ακτιβιστικά με το θέμα, καθώς μένει ενημερωμένο και δεν σταματά να προσπαθεί για τη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών ζωής για τους ομοφυλόφιλους. Υποστηρίζοντας έμπρακτα τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, συναντήθηκαν πρόσφατα και με νέους ακτιβιστές από όλη την Κοινοπολιτεία.

Διαβάστε επίσης:

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό