Έκανε ανάρτηση για την γιορτή του πατέρα και τον έθαψε στην κυριολεξία ο γιος του!

Το τρίτο Σάββατο του Ιουνίου έχει καθιερωθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης ως η γιορτή του Πατέρα. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τόσο άσημοι όσο και διάσημοι χρήστες των social media δεν δίστασαν να ευχηθούν δημόσια στον πατέρα τους χρόνια πολλά και να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για τη σχέση τους.

Αυτό δεν συνέβη για τον TommyLee, πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Pamela Anderson, αφού ο γιος τους, Brandon Thomas Lee, θέλησε δημόσια να απαντήσει στον πατέρα του, με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Ο μουσικός θέλησε να ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία με τον δικό του πατέρα, γράφοντας παράλληλα για τις δυσκολίες της πατρότητας, αφού είναι γνωστές οι κακές σχέσεις που έχει με τα παιδιά του:

«Δεν θα κάτσω να ποστάρω βλακείες για να διαβάσει το κοινό. Θα είμαι ειλικρινής. Το να είσαι πατέρας δεν είναι εύκολο. Έχω κουραστεί τόσο πολύ να βλέπω τις ψεύτικες βλακείες που ανεβάζουν στο Instagram.

Ας είμαστε ειλικρινείς: Είναι σαν τρενάκι τρόμου, εντάξει; Ο πατέρας μου, μου έμαθε να σέβομαι όλους και να προσέχω αυτούς που αγαπώ. Μου έμαθε να εκτιμώ τα υπάρχοντά μου και να είμαι ευγνώμων για όσα μου  δόθηκαν. Πολλές φορές τα έκανα σκ*** αλλά επανήλθα. Όταν γεννήθηκε ο πρώτος μου γιος ήθελα να του περάσω αυτές τις αξίες. Μερικές φορές νιώθω ότι απέτυχα ως πατέρας γιατί τα παιδιά μου δεν ξέρουν τις αληθινές αξίες. Αν σπάσουν κάτι δεν τους νοιάζει γιατί ξέρουν ότι θα πάρουν καινούργιο, αν πληγώσουν κάποιον δεν τους νοιάζει γιατί τόσος κόσμος τους λέει ότι είναι εντάξει να το κάνουν. Δεν το ήθελα ποτέ αυτό για τα παιδιά μου. Ξέρω ότι δεν φταίω μόνο εγώ γιατί εμπλέκεται και η μαμά τους η οποία ευθύνεται για πολλές κακές συμπεριφορές και τους αγοράζει πράγματα όταν δεν είναι καλά, ήλπιζα όμως ότι στο τέλος της ημέρα θα κατέληγαν να είναι ευγενικά παιδιά. Τους αγαπώ βαθιά, μη με παρεξηγήσετε, αλλά αδερφέ, μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν χωρίς αυτές τις αξίες. Τίποτα δεν μπορεί στην πραγματικότητα να σε προετοιμάσει για την πατρότητα. Αγαπάω τα αγόρια μου αλλά μπορούν να γίνουν κι αυτοί μαλ*** και αυτή είναι η αλήθεια».

Φυσικά, μετά από αυτό το ποστ, ο μεγάλος γιος του Tommy Lee και της Pamela Anderson δε χρειάστηκε πολλή ώρα για να απαντήσει δημόσια στον πατέρα του. Αφού ανέβασε τα λόγια του σε φωτογραφία, σχολίασε:

«Θυμάσαι τι έγινε την τελευταία φορά που είπες αυτές τις μαλ*****; Πρέπει να είσαι παρόν για να λέγεσαι μπαμπάς, μεγάλε. Αν νομίζεις ότι είμαστε τόσο κακοί (που σε διαβεβαιώ ότι δεν είμαστε) τότε θα έπρεπε να είχες εμφανιστεί σε μερικά παραπάνω γενέθλια και αγώνες μπέιζμπολ. Κάποιος σαν εσένα δε θα μπορούσε ποτέ να μεγαλώσει κάποιον σαν εμένα. Ακόμα μία φορά ρίχνεις αρνητικούς προβολείς στην οικογένειά μας. Ποιος στο διάολο νομίζεις ότι είσαι; Προχώρα τη ζωή σου. Εμείς έχουμε προχωρήσει όλοι μας. Αλλιώς θα σε κάνω να κοιμηθείς ξανά».

 

Λίγο αργότερα, με νέα ανάρτηση εξήγησε ακριβώς τι εννοούσε με το «θα σε κάνω να κοιμηθείς ξανά», αφού ανέβασε ένα βίντεο με τον πατέρα του αναίσθητο μετά από καυγά τους λίγο καιρό πριν, όταν ο ίδιος για να αμυνθεί τον χτύπησε.

 

Look a little sleepy there Tommy. 😴

A post shared by Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee) on

 

 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια