Και άλλο εξώφυλλο περιοδικού μιλά για εγκυμοσύνη της Meghan!

Ήταν μερικά 24ωρα πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, όταν κυκλοφόρησε δημοσίευμα του In Touch που ήθελε την τότε μέλλουσα Δούκισσα του Sussex να περιμένει παιδί με τον πρίγκιπα.
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Μάλιστα το άρθρο ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι κορίτσι και ο Δούκας είχε ήδη αποφασίσει και το όνομα αυτής.
 
 
Η συγκεκριμένη παραφιλολογία συνεχίζεται ακόμη με τελευταία «ενημέρωση» να αναφέρει, πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να αποκτήσει παιδάκι και το έχουν ήδη βάλει μπροστά.
 
Το αποκορύφωμα ωστόσο δεν ήταν αυτό, αλλά το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, που θέλει την Meghan Markle να είναι έγκυος σε δίδυμα.

Αρκετά αστείο σαν γεγονός και διόλου βάσιμο και αληθινό. Είναι η πιο αλλόκοτη είδηση της ημέρας και σχεδόν αποκλείουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο τόσο νωρίς.

Το περιοδικό αναφέρει επίσης, πως η Δούκισσα του Sussex εκτός του ότι περιμένει δίδυμα, τα παιδιά είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και πως μάλιστα η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας του Harry. Αυτό είναι το μόνο το οποίο πιστεύουμε, εάν ο πρίγκιπας κάνει κόρη.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Meghan έμαθε ότι είναι έγκυος μόλις δύο μέρες πριν από τον γάμο. Αν και πιστεύουμε πως το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές η αλήθεια θα φανεί στο επόμενο διάστημα και στην κοιλιά της Δούκισσας.

Kαι πως να είναι έγκυος αφού o πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle θα πραγματοποιήσουν επίσημη επίσκεψη στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι, την Τόνγκα και τη Νέα Ζηλανδία το φθινόπωρο, ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Κένσιγκτον. Αυτή θα είναι η πρώτη επίσημη βασιλική περιοδεία για το ζευγάρι μετά τον γάμο τους τον Μάιο.

Ο Χάρι και η Μέγκαν, που έλαβαν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ μετά τον γάμο τους, ακολουθούν τα βήματα της μητέρας και του πατέρα του Βρετανού πρίγκιπα, του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνας, οι οποίοι επίσης πραγματοποίησαν την πρώτη τους βασιλική περιοδεία στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η περιοδεία τους συμπίπτει με την τέταρτη διοργάνωση των αγώνων Invictus, που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο στο Σίδνεϊ. Το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων αυτών στο Τορόντο πέρυσι.

Στη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 1983 ο Κάρολος και η Νταϊάνα πέρασαν 41 ημέρες στο εξωτερικό, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ επισκέφθηκαν επί 14 ημέρες τις δύο χώρες το 2014.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Mάλκολμ Τέρνμπουλ, εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι οι πολίτες της Αυστραλίας θα υποδεχτούν το βασιλικό ζευγάρι «με μεγάλη ζεστασιά και ενθουσιασμό» και έκανε ειδική αναφορά στον πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας ότι πρότυπο για τους βετεράνους πολέμου όχι μόνο στην Αυστραλία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Δειτε Επισης

Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»
Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης περιμένουν το πρώτο τους παιδί - Οι πρώτες on camera δηλώσεις
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα - Ματίνα Παγώνη: «Θα γίνει γρήγορα καλά»
Λένα Δροσάκη: «Όταν είπαμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στον γιο μου ότι χωρίζουμε, τρόμαξα»
Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα ότι ο κόσμος με σιχαίνεται, με λυπάται ή κάνει εμετό πάνω μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής μετά απο 18 χρόνια σχέση & δύο παιδιά, παντρεύεται τον Νάσο στην Κρήτη
Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα, θα υποβάλω μήνυση»
Δίκη σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου: Απαλλαγή για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε ο εισαγγελέας
Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»