Οι ευχές της πεθεράς του Harry για την εγκυμοσύνη της Meghan!

Η απόκτηση παιδιών αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού που βρίσκεται πολύ κοντά στην 36χρονη Δούκισσα του Sussex, η Markle θέλει να αποκτήσει παιδιά άμεσα και να μεγαλώσει την οικογένειά της όσο το δυνατόν συντομότερα.

«Η Μeghan έχει βάλει μπροστά τις προσπάθειες για απόκτηση παιδιού», αναφέρει η πηγή ενώ άλλο άτομο από το περιβάλλον του Παλατιού ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το μωρό θα έρθει άμεσα. Η στιγμή είναι ιδανική παρά τα όσα τρέχουν και έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες. Τόσο ο Harry όσο και η Meghan πιστεύουν πως θα γίνουν φανταστικοί γονείς».

Εν τω μεταξύ, μια Τρίτη πηγή από το περιβάλλον της μαμάς της Meghan, Doria Ragland ανέφερε πως και εκείνη υποστηρίζει πως θα έχει γίνει ήδη γιαγιά τέτοια εποχή του χρόνου και ανυπομονεί να δει την κόρη της στο ρόλο της μανούλας.

Ο Harry και η Meghan βρίσκονται ήδη στο ταξίδι του μέλιτος και αναμένουμε να έχουν επιστρέψει έως το Σάββατο, οπότε είναι και το περίφημο Trooping of the Colour, η ετήσια επίσημη παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, οπότε και οι νεόνυμφοι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Τι θα συμβεί αν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποκτήσουν μόνο κόρες;

Μπορεί για την πριγκίπισσα Charlotteνα έγινε εξαίρεση και να παραμένει τέταρτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Βρετανίας, τι θα συμβεί όμως στις κόρες που μπορεί να κάνει ο δούκας και η δούκισσα του Sussex;

Σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν μέχρι σήμερα στην διαδοχή των τίτλων, εκείνος του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, του Βαρόνου και της Βαρόνης Kilkeel αλλά και του Κόμη και της Κοντέσας του Dumbarton, μπορούν να δοθούν μόνο σε απόγονους γένους αρσενικού.

Αν δηλαδή, ο Harry με τη Meghan Markle κάνουν μόνο κόρες, οι τίτλοι που αυτοί φέρουν θα παύσουν να ισχύουν.

Ο κανόνες που επηρεάζει τις μελλοντικές κόρες του Harry και της Meghan ισχύει για όλους όσοι φέρουν τίτλο στην Βρετανία και είχε ως αποτέλεσμα κάποιες γυναίκες να χάσουν μέχρι και τμήμα της περιουσίας τους από μακρινούς άντρες συγγενείς τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Ένωση για τα Δικαιώματα των Θυγατέρων στη Βρετανία προσπαθεί εδώ και χρόνια να αλλάξει τη νομοθεσία.

 
 

Δειτε Επισης

Μπο: «Έχω φάει απόρριψη από την Τάμτα, Η Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος»
Παύλος Χαϊκάλης για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μια τρέλα εσωτερική»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα - Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων
Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της - Το μήνυμα της
Συγκινεί ο Χρήστος Δάντης για την απώλεια του Αντώνη Τουρκογιώργη: «Έμεινα βουβός... Συγνώμη & Ευχαριστώ»
Γιώργος Θεοφάνους: «Άξιζε μία υποχώρηση με τον Γιάννη Πάριο, τότε δεν το πίστευα, και τώρα το μετανιώνω»
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα»
Γιώργος Τσαλίκης: «Υπέγραψα και δεν νοσηλεύτηκα με δική μου ευθύνη»
Αχώριστοι και συνέχεια αγκαλιά ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη