Γιατί έθεσε σε τέρμα την ζωή της η αγαπημένη σχεδιάστρια της Kate;

Συγκλονισμένος είναι ο κόσμος της μόδας και όχι μόνο, με την αυτοκτονία της πασίγνωστης σχεδιάστριας!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Σοκ και παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η αυτοκτονία της σχεδιάστριας μόδας Κέιτ Σπέιντ, η οποία κρεμάστηκε με ένα μαντήλι στο διαμέρισμά της

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης, η 55χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της, γιατί ο σύζυγός της τής ζήτησε διαζύγιο, και μάλιστα, άφησε τη συζυγική τους εστία μετακομίζοντας σε άλλο σπίτι.

Η ίδια, έβαλε τέλος στην ζωή της- ενώ κρεμάστηκε με ένα μαντήλι- με τα δημοσιεύματα να παίρνουν φωτιά και να εξηγούν ότι ο λόγος ήταν το διαζύγιο που της ζήτησε ο άντρας της.

Ο λόγος για την Κέιτ Σπέιντ που έπασχε από μανιοκατάθλιψη, ενώ τα δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι αρνούταν να πάρει φαρμακευτική αγωγή και προσπαθώντας να το αντιμετωπίσει μόνη της! Ο άντρας της μέσα από το κείμενο του ξεκαθαρίζει όλη της αλήθεια- αφού η σχεδιάστρια λάμβανε αγωγή 5 χρόνια!

Σε ανοιχτή επιστολή, ο σύζυγός της έγραψε:

«Η Kate ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο. Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος που ξέρω, η καλύτερή μου φίλη για 35 χρόνια. Η κόρη μου και εγώ είμαστε συντεριμμένοι από το χαμό της και δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα είναι η ζωή μας χωρίς εκείνη από εδώ και πέρα. Μας λείπει ήδη.

H Kate υπέφερε από κατάθλιψη και άγχος εδώ και πολλά χρόνια. Είχε ζητήσει βοήθεια και έβλεπε τακτικά γιατρούς για να δαμάσει την ασθένεια αυτή, που είναι υπεύθυνη για την απώλεια τόσο πολλών ανθρώπων. Μιλήσαμε το προηγούμενο βράδυ και ακουγόταν χαρούμενη. Δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Ήταν σοκ για εμάς. Δεν ήταν ο εαυτός της εκείνη τη στιγμή, ήταν οι προσωπικοί της δαίμονες.

Τους τελευταίους 10 μήνες, ζούσαμε χωριστά, αλλά μόλις μερικά τετράγωνα μακριά ο ένας από τον άλλο. Η Bea ζούσε και με τους δυο μας, μιλούσαμε και βλεπόμασταν κάθε μέρα. Τρώγαμε μαζί και κάναμε πολλά ταξίδια μαζί, σαν οικογένεια. Η κόρη μας ήταν η απόλυτη προτεραιότητα. Δεν είχαμε πάρει διαζύγιο, δεν το είχαμε συζητήσει καν. Ήμασταν φίλοι και προσπαθούσαμε να λύσουμε τα προβλήματά μας από κοινού- ήμασταν μαζί για 35 χρόνια και απλώς κάναμε ένα διάλειμμα.

Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο διαβάσετε εκτός από αυτό θα είναι ψέμα. H Kate είχε ιατρική βοήθεια για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη εδώ και 5 χρόνια, έκανε τακτικές συνεδρίες και έπαιρνε φάρμακα. Δεν έκανε χρήση ουσιών και δεν ήταν αλκοολική, δεν είχε προβλήματα με τη δουλειά της. Μεγαλώναμε μαζί την κόρη μας. Δεν έχω ακόμη δει αν άφησε κάποιο σημείωμα για μένα και βρίσκω απαράδεκτο το ότι το γράμμα που άφησε στην κόρη μου αναπαράχθηκε με τέτοιο τρόπο από τα μέσα.

Το κύριο μέλημά μου αυτή τη στιγμή είναι η κόρη μου και η ιδιωτικότητά της καθώς διαχειρίζεται την απώλεια της μητέρας της. Η Kate την αγαπούσε τόσο πολύ».

Μια από τις αγαπημένες της πελάτισσες ήταν η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αγαπούσε τις δημιουργίες της.

Η γνωστή για το στιλ της 36χρονη, είχε εμφανιστεί πολλές φορές επιλέγοντας φορέματα από τη συλλογή Kate Spade, με την πιο πρόσφατη τον Νοέμβριο του 2017, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Tότε η Κέιτ που διένυε τους πρώτους μήνες της τριτης εγκυμοσύνης της, είχε επιλέξει ένα εκπληκτικό φόρεμα Kate Spade με γεωμετρικά σχέδια και μπορντό λεπτομέρειες. 

Μια ακόμα πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση με φόρεμα Kate Spade είχε κάνει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ τον Οκτώβριο του 2016, την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στο Λονδίνο.

Για αυτή την φθινοπωρινή εμφάνιση, η Κέιτ είχε επιλέξει ένα αέρινο φλοράλ φόρεμα Kate Spade αξίας 428 λιρών.

 

Δειτε Επισης

#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Κομψή Κληρονομιά - Εκδήλωση: Φύση - Μόδα - Μουσική
H Calvin Klein παρουσιάζει τη συλλογή Monochromatic Summer
Οι αστέρες της K-Pop, Stray Kids, η ηθοποιός Madelyn Cline μαζί με τον Tom και Dee Hilfiger στο #MetGala 2024
Στέλιος Κουδουνάρης για Silia Kapsis: «Θέλαμε να είναι κοριτσίστικο το ντύσιμο»
MetGala 2024: Στα άδυτα του Μητροπολιτικού Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης
#MetGala 2024: Οι εμφανίσεις που εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί της #Vogue
Με εντυπωσιακά μπικίνι οι Ελληνίδες celebrities έφεραν το καλοκαίρι στα social media!
Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis με τις ομάδες τους, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Turquoise Carpet της #Eurovision 2024
Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards