Παντρεύεται ο πρώην της Meghan! Το πριγκιπικό ζεύγος φτάνει στην Ελλάδα!

Εσείς ποια προτιμάτε; 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τον έρωτα φαίνεται πως έχει ξαναβρεί ο 41χρονος παραγωγό ταινιών αλλά και πρώτος σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ! Δημοσιεύματα μάλιστα θέλουν να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, δύο εβδομάδες μετά τον πριγκιπικό γάμο στις 19 Μαΐου.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Us Weekly, ο παραγωγός αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, διαιτολόγο, Tracey Kurland! Ο Travor ήταν ζευγάρι με τη Markle από το 2004 και το 2011 παντρεύτηκαν σε ένα εξωτικό γάμο στην Τζαμάικα.

Το ζευγάρι χώρισε δύο χρόνια αργότερα, το 2013, ενώ η εφημερίδα The Sun, τόνισε πως ο πρώην σύζυγος της Markle ήταν ράκος όταν έμαθε πως εκείνη αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Harry.

H νέα αρραβωνιαστικιά του παραγωγού ταινιών, είναι η 31χρονη Traceu Kurland, με την οποία γνωρίστηκαν μόλις το 2017 κι εκείνη τον βοήθησε να ξεπεράσει τη Meghan!

Εσείς ποια προτιμάτε;

 

 

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την εντυπωσίασε περισσότερο από την επίσκεψή της στην Αγγλία για τον γάμο της κόρης της με τον πρίγκιπα Χάρι.  

Πηγή που μίλησε στο Us Weekly ανέφερε πως πέραν του ότι είδε την κόρη της να λαμβάνει τον τίτλο της Δούκισσας του Σάσεξ, η αγαπημένη της ανάμνηση από το ταξίδι ήταν η συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Η Ντόρια λέει πως η πιο σημαντική στιγμή του γάμου, φυσικά μετά το μεγάλο ναι που είπε η κόρη της στον άντρα που αγαπάει, ήταν η συνάντηση με τη βασίλισσα. Θα ήταν εξαιρετικά τρομακτική για τον οποιονδήποτε, αλλά η Μέγκαν και ο Χάρι την προετοίμασαν εξαιρετικά για το τι την περίμενε», είπε η πηγή.

Το μέσο ενημέρωσης σημειώνει, ακόμη, πως ο πρίγκιπας Χάρι προετοίμασε την μέλλουσα πεθερά του για τη γνωριμία «λέγοντας της ιστορίες για την γιαγιά του και το πόσο σημαντική είναι για εκείνον».

Στην Ελλάδα θα έρθουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Λοιπόν, το οποίο προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day, το ζευγάρι θα επισκεφθεί τη χώρα για κρουαζιέρα, που αποτελεί γαμήλιο δώρο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας  που συνδέεται τόσο με τη βρετανική, όσο και με την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας.

Ο Χάρι και ο Μέγκαν θα συνοδεύονται από ένα φιλικό τους ζευγάρι, καθώς και από 30-40 επίλεκτους φρουρούς που θα φροντίσουν για την ασφάλειά τους.

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor