Αυτή είναι η γυναίκα που προξένεψε την Meghan στον Harry! Η αλλαγή του Παλατιού!

Τελικά και παρά τα αρχικά δημοσιεύματα, η γυναίκα που γνώρισε την Meghan Markle στον πρίγκιπα Harry έδωσε το παρόν στον πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μπορεί να περίμενε μερικά εικοσιτετράωρα, όμως η στυλίστρια και σχεδιάστρια πια Misha Nonoo αποκάλυψε στο λογαριασμό της στο Instagram το λουκ που είχε στον πριγκιπικό γάμο.

Η Nonoo που είναι φίλη με την δούκισσα του Sussex εδώ και κάποια χρόνια, επέλεξε να φορέσει ρούχα που σχεδίασε η ίδια, τόσο στον γάμο όσο και στην δεξίωση. Και ναι, η Nonoo ήταν ανάμεσα στους 200 καλεσμένους του γαμήλιου πάρτι!

«Αναμνήσεις από το πιο χαρούμενο Σαββατοκύριακο. Σχεδίασα το φόρεμα αυτό σε παστέλ γαλάζιο. Για την δεξίωση, προτίμησε ολόσωμη φόρμα με έναν ώμο», έγραψε η Misha!

Το look ολοκλήρωσε με γοβάκια Aquazurra και Jimmy Choo clutch!

H Νonoo υποστηρίζεται πως είναι η μυστηριώδης γυναίκα που κανόνισε το blind date ανάμεσα στην φίλη της Meghan και τον πρίγκιπα Harry τον Ιούλιο του 2016!

Δες τις φωτoγραφίες της Misha

Kαι τα παρατράγουδα του royal wedding συνεχίζονται, με το επίκεντρο να είναι τώρα το χτένισμα αλλά και το νυφικό της Meghan. Και επειδή όπως συμβαίνει συνήθως στα μεγάλα γεγονότα, όλοι έχουν άποψη, η Katy Perry είπε να πει δυο-τρία πραγματάκια για το γάμο της χρονιάς.

Η διάσημη τραγουδίστρια ρωτήθηκε από το Entertainment Tonight αν της άρεσε το νυφικό της Meghan και απάντησε δίχως φόβο και πάθος: «Νομίζω ότι χρειαζόταν ακόμη μία πρόβα! Της Kate μου άρεσε περισσότερο».

Και αν μας ρωτάς και λίγα είπε… H Kate δεν είναι απλά καλύτερη, απέχει μίλια μπροστά!

Πριν από μερικές ημέρες το Παλάτι του Kensington δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες από την επίσημη φωτογράφιση του γάμου του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Η πιο όμορφη και ρομαντική όμως λήψη του ζευγαριού, ήταν αυτή στο ασπρόμαυρο φόντο με το ζευγάρι να χαμογελά ανέμελο.

Μάθε όμως πως η λήψη αυτή ήταν σχεδόν τυχαία, σύμφωνα με τον προστατευόμενο του Mario Testino, Alexi Lubomirski. «Ήταν μία από αυτές τις μαγικές στιγμές που όταν είσαι φωτογράφος και όλα πρέπει να μπουν σε μία σειρά κάτι πρέπει να κάνεις. Οπότε τους είπα, πριν μπείτε μέσα, καθίστε εδώ στα σκαλιά, και κάπως έτσι η Meghan «γλίστρησε» και κάθισε ανάμεσα στα πόδια του Harry. Ήταν μία στιγμή που άρχισαν να γελούν από την εξάντληση σκεπτόμενοι πως επιτέλους όλα τελείωσαν».

Όσον αφορά τις δύο ομαδικές φωτογραφίες (μία με τα παρανυφάκια και μία με την οικογένεια), ο Alexi δήλωσε πως έπρεπε να σκεφτεί κάτι πολύ καλό για να τους κάνει να καθίσουν και να φωτογραφηθούν. Οπότε ρώτησε κάτι πολύ έξυπνο και λογικό για να πείσει μικρούς και μεγάλους πως πρέπει να καθίσουν για μία φωτογραφία ακόμη. Γιατί ποιος μπορεί να αντισταθεί στα σοκολατάκια άλλωστε.

Θυμήσου τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle, η 36χρονη Δούκισσα του Sussex απέκτησε τη δική της παρουσία στα social media του Παλατιού.

Πριν το πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου, η φωτογραφία προφίλ του Kensigton απεικόνισε τον William, την Kate και το Harry, σε ένα φιλανθρωπικό event του 2016! 


Αμέσως μετά το γάμο, η φωτογραφία άλλαξε και φυσικά προστέθηκε και η Meghan Markle.

Η φωτογραφία της τετράδας είναι παλαιότερη από την πρώτη επίσημη εμφάνιση των τεσσάρων όπου η Kate είναι έγκυος στον πρίγκιπα Louis.

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor