Δείτε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Meghan με τον πρίγκιπα Harry!

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μπορεί να ανήκει πια στο παρελθόν, είναι όμως το βασικότερο θέμα συζήτησης σε όλο το διαδίκτυο και απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Είδαμε την πρώτη εμφάνιση του κουμπάρου και αδερφού του William με την Kate Middleton και φυσικά περιμέναμε πως και πως την εμφάνιση του νιόπαντρου πλέον ζευγαριού.

Και αυτή πραγματοποιήθηκε στην γιορτή για τα γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου που φέτος κλείνει τα 70 χρόνια ζωής του. Στο βίντεο παρακολουθούμε την πρώτη εμφάνιση του Harry με την Meghan στο πλευρό της Camilla και του πρίγκιπα Καρόλου αλλά και των 6000 καλεσμένων στη γιορτή!

Ο Δούκας του Sussex μαζί με τη Δούκισσα του, Meghan Markle έκαναν την πρώτη τους επίσημη προγραμματισμένη εμφάνιση ως παντρεμένο ζευγάρι στη γιορτή για τα 70κοστά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου στους κήπους του Παλατιού.

Μαζί με τους 6000 προσκεκλημένους, ο Harry και η Meghan δεν σταματούσαν να αγγίζονται και να χαμογελούν.

Η Δούκισσα προτίμησε ένα παστέλ ροζ φόρεμα Goat με διαφάνεια στα μανίκια και το λαιμό και ασορτί καπέλο Philip Treacy ενώ είχε τα μαλλιά της σε ψηλό κότσο.

Το πάρτι στους κήπους του Buckingham διοργανώθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ και είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων του πρίγκιπα Καρόλου. 
Κι αν αναρωτιέσαι γιατί ο Κάρολος γιορτάζει προκαταβολικά έξι μήνες νωρίτερα, αυτό συμβαίνει γιατί είναι ο πρώτος στη διαδοχή του θρόνου και τα εβδομηκοστά είναι σημαντικά γενέθλια για την βασιλική οικογένεια! 

Δες όλες τις φωτογραφίες από την επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στην παρακάτω gallery. Nα σου υπενθυμίσουμε πως για την εμφάνιση αυτή, Harry και Meghan ανέβαλαν προσωρινά το ταξίδι του μέλιτος!

Δείτε πιο κάτω πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ από την πρώτη τους εμφάνιση παντρεμένοι!
 

 
 

 

Την είδαμε, την καμαρώσαμε, είναι κούκλα και γλυκιά. Είναι επίσης αποδεκτή από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, και φυσικά από τον κόσμο που τη λατρεύει. Παρόλα αυτά, ένα σημερινό δημοσιεύμα, μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το αν ο έρωτάς της για τον Πρίγκιπα Harry είναι όντως τόσο αληθινός.

Στενή συνεργάτιδα της Meghan Markle λοιπόν, αποκαλύπτει ότι λίγο μετά τη γνωριμία της με το Harry, της αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερή της φιλοδοξία είναι να γίνει Πρόεδρος της Αμερικής! Αποκάλυψη που είχε κάνει και σε συνέντευξη με τον παρουσιαστή Piers Morgan, λέγοντάς του ότι από μικρή ήθελε να γίνει ή Πρόεδρος ή παρουσιάστρια ειδήσεων.

Αν σκεφτεί κανείς και το γράμμα της στη Hillary Clinton σχετικά με την ισότητα των γυναικών, δεν είναι καθόλου απίθανο οι φιλοδοξίες της να μην σταματούν σε τίτλους και οικογενειακές στιγμές με τη βασιλική οικογένεια.

Μπορεί η Meghan Markle να έχει «ρίζες» από τις ΗΠΑ, ωστόσο, με την νυφική της ανθοδέσμη δεν τήρησε το έθιμο του πετάγματος προς τις ανύπανδρες, αλλά σε μία πολύ συμβολική κίνηση.

Η νυφική ανθοδέσμη, που, μεταξύ άλλων, περιείχε πεόνιες, γιασεμί και κλαδιά μυρτιάς, κατατέθηκε στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, που βρίσκεται στο αβαείο του Westminster, στο Λονδίνο.

Πρόκειται για μία παράδοση που κρατάει από το 1923, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ η Βασιλομήτωρ (1900-2002) εναπόθεσε εκεί τη δική της γαμήλια ανθοδέσμη προς τιμήν του αδερφού της, Fergus, ο οποίος σκοτώθηκε το 1915, σε μία από τις μάχες του Α’ Παγκοσμίου πολέμου. Έκτοτε, όλες οι «γαλαζοαίματες» ανθοδέσμες καταλήγουν στο μνημείο, ως φόρος τιμής στους Βρετανούς πεσόντες.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι νεόνυμφοι προχώρησαν και σε μία συγκινητική κίνηση με τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν στον στολισμό, χαρίζοντάς τα σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Όπως ήδη έχουμε πει, το γάμο –πέρα από τους καλεσμένους του ζευγαριού- παρακολούθησαν και 1200 άσημοι καλεσμένοι που είχαν την ευκαιρία να δουν το ζευγάρι από κοντά και να περάσουν τη μέρα τους σε ρυθμούς.. πριγκιπικούς.

Μια 31χρονη γυναίκα που είχε την τύχη να βρεθεί ανάμεσα σε αυτούς τους 1200 καλεσμένους θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δόθηκε και να αυξήσει κατά πολύ τον τραπεζικό της λογαριασμό. Πως; Στο τέλος της τελετής δόθηκαν σε κάθε έναν από τους καλεσμένους gift bags με τα αρχικά των νεόνυμφων, την ημερομηνία και τον τόπο του ευτυχές συμβάντος.

Η 31χρονη Claire Oliver λίγες ώρες μετά το τέλος της τελετής ανάρτησε το gift bag της στο Διαδίκτυο αποβλέποντας στην πώλησή του. Έτσι όπως το ακούς είναι, να το πουλήσει ήθελε και μάλιστα στο εξωφρενικό ποσό των £21.400.

Βέβαια, όπως αποδείχτηκε αργότερα, δεν ήταν η μόνη που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την τύχη της προς οικονομικό όφελός της.

Πέρα από το εντυπωσιακό Givenchy νυφικό της Meghan Markle, υπήρχε και ένα ακόμα statement piece στην εμφάνισή της, ένα οικογενειακό κειμήλιο της βασιλικής οικογένειας, το οποίο τράβηξε τα βλέμματα.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή τιάρα της. Η επίσημη ονομασία της ήταν «Queen Mary Diamond Bandeau» και δόθηκε ως δώρο στην Πριγκίπισσα Mary (πριν γίνει «Βασίλισσα Mary») από την κομητεία του Lincoln για το γάμο της με τον Πρίγκιπα George, τον Δούκα του York γνωστός και ως «King George V».

Η τιάρα αυτή αποτελείται από διαμάντια και πλατίνα και δημιουργήθηκε το 1932, ενώ η καρφίτσα που έχει στο κέντρο της με το διαμάντι των δέκα καρατιών πάνω, χρονολογείται από το 1893.

Το 1953, δόθηκε στην Βασίλισσα Ελισάβετ Β ' και τώρα αποτελεί μέρος της βασιλικής της συλλογής. Ο Meghan δεν είναι η πρώτη που την φοράει. Εκτός από την ίδια την Βασίλισσα Μary, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, γνωστή και ως αδερφή της Bασίλισσας Ελισάβετ Β, την φορούσε πολλές φορές ως αξεσουάρ στις επίσημες εμφανίσεις της.

Αυτό το υπερπολυτελές κόσμημα με το vintage style και την μεγάλη ιστορία πίσω του, ήταν ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ της εκθαμβωτικής, γαμήλιας εμφάνισης της Meghan.

Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το Reuters από την πρώτη τους εμφάνιση παντρεμένοι!
 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»