Λυκουρέζος – Καλογρίδη είναι ζευγάρι και αυτός είναι ο άνθρωπος που τους γνώρισε!

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη, όπως όλα δείχνουν, έχουν έρθει πολύ κοντά και το lifestyle ρεπορτάζ έχει πάρει φωτιά.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Στο Πρωινό, ωστόσο, αποκαλύφθηκε και ο άνθρωπος που έγινε αφορμή γι’ αυτή τη γνωριμία… ο Νίκος Κοκλώνης!

«Μη με ρωτήσεις για τον Αλέξανδρο και τη Νατάσα. Είναι φίλη μου η Νατάσα και ο Αλέξανδρος», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και όταν η Μαίρη Αρώνη τον ρώτησε αν ήταν ο ίδιος που τους έφερε κοντά, εκείνος απάντησε όλο νόημα: «Έκανα ένα ταξίδι με τη Ζωή Λάσκαρη στην Ιορδανία, φανταστικό»!

«Αυτός είναι ο συνδετικός κρίκος, όντως», σχολίασαν στο Πρωινό και περιέγραψαν πώς …περίπου… γνωρίστηκαν ο κ. Λυκουρέζος με την κ. Καλογρίδη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Πέμπτης, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από την επίμαχη βραδιά:

«Όλοι σοκαριστήκαμε όταν το μάθαμε. Δεν φανταζόμασταν ότι μπορεί να ισχύει μια τέτοια σχέση. Δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα ο κύριος Λυκουρέζος.

Ένας άνθρωπος που ήταν εκείνη την ημέρα στην Πάολα τους είδε να φτάνουν. Ήταν πάρα πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους. Μου είπε αυτός ο φίλος μου, ότι και να μη ήθελες να το παρατηρήσεις έπεφτε το μάτι σου. Που αγκαλιάζονταν, που φιλιόντουσαν, που μιλούσαν, που ήταν πάρα πολύ τρυφεροί. Καθόντουσαν στον κεντρικό καναπέ.

Δεν ξέρω αν ήθελαν να το επικοινωνήσουν, σίγουρα δεν ήθελαν να το κρύψουν. Δεν τους ένοιαζε, αν τους κοιτάει κάποιος. Μου είπε εμείς φύγαμε 5:30 και αυτοί ήταν ακόμα εκεί και περνούσαν καλά».

Ο φωτορεπόρτερ Παναγιώτης Αξιώτης απαθανάτισε το τετ – α – τετ της Νατάσας Καλογρίδη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο σε νυχτερινό μαγαζί που τις τελευταίες ημέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν διαχυτικοί. Μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες που φύγαν και μαζί με το ίδιο αυτοκίνητο. Νομίζω ότι οι φωτογραφίες τα δείχνουν όλα. Ήταν συνέχεια αγκαλιά και χάιδευε ο ένας τον άλλον θερμό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Ήταν πολύ διαχυτική μαζί του η κ. Καλογρίδη. τον χάιδευε. Γενικά μιλούσαν συνέχεια πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Υπήρχε ένα πολύ ζεστό κλίμα μεταξύ τους.

Δεν νομίζω να είχαν κάποιο πρόβλημα με τις φωτογραφίες οι άνθρωποι. Δεν μας έδειξαν κάτι. Ήταν κι άλλοι συνάδελφοι μέσα στο μαγαζί, αλλά δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, δεν υπήρξε κάποια διένεξη. Αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα είτε από το μαγαζί, είτε από την πλευρά του κυρίου Λυκουρέζου σίγουρα δεν θα συνεχίζαμε να βγάζουμε φωτογραφίες», ανέφερε ο φωτορεπόρτερ, ενώ όταν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» τον ρώτησε αν έδειχναν ερωτευμένοι, εκείνος απάντησε: «Από ό,τι φάνηκε, νομίζω ότι κάτι υπάρχει, τώρα για κάτι περισσότερο δεν μπορώ να πω».

Δειτε Επισης

Συγκινεί η Κατερίνα Αγαπητού: «Παππού μου ξέρεις πόσο χρονών γίνομαι σήμερα; Γίνομαι 40 παππού μου!»
Ξεσπά στα social media η κόρη της Άντζελας Δημητρίου: «Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω! Aρκετές γυναίκες!»
Ο Γρηγόρης Πετράκος ξαναχτυπά μετά την.... αμφισβήτηση και της αφρικανικής σκόνης: «Ιδρυματοποιημένοι»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Ιωάννα Μαλέσκου για τον σύντροφό της: «Τον ερωτεύτηκα πολύ, το παιδί ήρθε συνειδητά»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο