Το περίεργο περιστατικό με τον Θοδωρη! Τον έπιασε η κάμερα να τρώει κρυφά κάτι που έκλεψε;

Η ανάλυση του χθεσινού επεισοδίου ξεκινά με ένα πολύ περίεργο περιστατικό συνέβη στην καλύβα των Μαχητών του Survivor και που μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος “πιάστηκε” από την κάμερα να πηγαίνει στο κρεβάτι του με ένα πιάτο.

Αρχικά φάνηκε να ανοίγει την τσάντα του… Στη συνέχεια έβαλε το πιάτο στα πόδια του, κοιτούσε για να δει αν τον βλέπει κανείς, ενώ είχε κάτω (μέσα στην τσάντα;) το δεξί του χέρι.

Έπειτα μετέφερε με το αριστερό χέρι το πιάτο από τη μέσα πλευρά του κρεβατιού, αλλά πριν το αφήσει, κάτι έβαλε στο στόμα του με το δεξί χέρι.

Έβγαλε κάτι μέσα από την τσάντα και το έφαγε; Αν όχι, τότε γιατί έκρυψε το πιάτο και κοιτούσε να δει αν τον βλέπουν που τρώει;

Αν ήθελε να φυλάξει τις καρύδες του για να τις φάει άλλη στιγμή μπορούσε να το κάνει και φανερά. Δικές του είναι άλλωστε, από το πιάτο του!

Μήπως πρόκειται για κάτι κλεμμένο το οποίο έκρυβε για να το φάει την κατάλληλη στιγμή; Ο κάθε ένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Κατερίνα Δαλάκα δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor. Η πρωταθλήτρια στίβου ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό και αντιμετωπίζει παράλληλα πρόβλημα με τις αμυγδαλές της.

«Εγώ σήμερα δεν θα παίξω, είμαι άρρωστη. Έχω τις αμυγδαλές μου και υψηλό πυρετό. Οπότε δυστυχώς δεν μπορώ να τους βοηθήσω αγωνιστικά, αλλά ψυχικά είμαι πάντα μαζί τους», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε πως η παίκτρια των Διασήμων θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ως εκ τούτου δεν αγωνίστηκε ούτε στο παιχνίδι για την ατομική ασυλία.

Στη συνέχεια, ωστόσο, είδαμε ότι η Δαλάκα επέστρεψε πίσω και βρέθηκε κανονικά στο συμβούλιο του νησιού. Άρα, προφανώς, δεν χρειάστηκε νοσηλεία, απλά έκανε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μόνο.


Οι διάσημοι έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor και συνέχισαν με το ατομικό αγώνισμα ασυλίας.

Ο Γιάννης Τσίλης ήταν ο MVP της εβδομάδας και η Κατερίνα Δαλάκα δεν αγωνίστηκε καθώς πήγε στο νοσοκομείο να την εξετάσουν οι γιατροί.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος ήταν εκείνος που κέρδισε την ατομική ασυλία για τρίτη συνεχόμενη φορά.

O Μιχάλης Μουρούτσος  ρώτησε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εάν η ομάδα τους δυναμώσει αν θα φύγει.

Την ίδια ερώτηση έκανε στην Κατερίνα Δαλάκα και στην Όλγα Φαρμάκη.

Στην συνέχεια, ο Μιχάλης Μουρούτσος αποκάλυψε ότι στην κάλπη ψήφισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αυτό γιατί θέλει να φύγει. Και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ψήφισε τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Δείτε το video:  

 
Ο Μιχάλης Μουρούτσος συγκέντρωσε τα… πυρά στο Twitter για την στάση που κράτησε στο συμβούλιο του Survivor 2 και την… επίθεσή του στις γυναίκες των «Διάσημων».

Ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθώς είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού, όμως, λίγο αργότερα, πήρε κανονικά μέρος στην ατομική ασυλία, κερδίζοντας, για μία ακόμα φορά, το κολιέ.

Έτσι, στο Συμβούλιο του νησιού ήταν σε… πλεονεκτική θέση, μια και δεν μπορούσε να ψηφιστεί, ενώ έβγαλε στην… σέντρα τον Γιάννη Δρυμωνάκο που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση του και δεν μπορεί να αποδώσει όπως θα ήθελε.

Ωστόσο, αυτό που έφερε τον Μιχάλη Μουρούτσο στο «στόχαστρο» των χρηστών του Twitter ήταν η τοποθέτησή του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το… καλό που θα κάνει στην ομάδα αν αποχωρήσει, ενώ έκανε και «επίθεση» στην Κατερίνα Δαλάκα.

Αυτό προκάλεσε πολλά tweets, τα οποία ήταν αρνητικά για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»