H τραγική ιστορία πίσω από την αποκάλυψη της Μαρίνας του Survivor!

Μια αποκάλυψη έκανε η Μαρίνα Πήχου κατά την αποχώρηση της από το Survivor.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και, απλά, για ‘μενα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά. Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ό,τι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ! Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω»  είπε.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά σήμερα, ο σύντροφος της, πρωταθλητής του Kick Boxing Θανάσης Γκιτέρσος, βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό στην Ικαρία τον περασμένο Αύγουστο και ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την Μαρίνα και τους φίλους τους. 

"Ο Θανάσης Γκίτερσος σε ηλικία 32 ετών άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 1η Αυγούστου. Ευρισκόμενος στην Ικαρία για διακοπές ο Θανάσης πνίγηκε, αφού έχασε τις αισθήσεις του, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή" ανέφερε τότε δημοσίευμα για τον θάνατο του. 

Στο θάνατο του αθλητή είχε αναφερθεί, κατά τον τελικό του Nomads, ο Κωνσταντίνος Οροκλός, με τον οποίο είχαν στενές φιλικές σχέσεις!  «1η Αυγούστου, ενώ εγώ έτρεχα στον ΑΝΤ1 για ραντεβού και τέτοια, έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους… πνίγηκε στην Ικαρία! Ο Θανάσης ο Γκιτέρσος. Ήταν καθηγητής πολεμικών τεχνών και ίσως από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Νομίζω ήταν μαζί μου σε όλο το ταξίδι και συνεχίζει να είναι. Θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή. Μου έδινε έξτρα δύναμη. Ήταν και είναι πάρα πολλά», είχε πει με τρεμάμενη φωνή.
 

 

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι