Η αποχώρηση, η αποκαλύψη, οι κακίες και η λιποθυμία του Γιάννη Τσίλη!

Λίγο από όλα είχε και το τελευταίο επεισόδιο του Survivor. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Για την υποψηφιότητά τους ξέσπασαν η Μαρίνα Πήχου και η Ντάρια Τουρόβνικ καθώς την Τρίτη το βράδυ, στο συμβούλιο του Survivor, οι Ηλίας Γκότσης και Κωνσταντίνος Τσεπάνης τις έθεσαν υποψήφιες προς αποχώρηση.

«Αισθάνομαι περίεργα από τη χθεσινή ψηφοφορία γιατί δεν περίμενα καθόλου να βρίσκομαι σήμερα στη θέση του υποψήφιου για αποχώρηση. Νομίζω αδικαιολόγητα βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Ο Κώστας με κατηγόρησε για κους κους, δεν ξέρω τι κριτήριο είναι αυτό. Πιστεύω πως είναι γελοίο πραγματικά. Τι κους κους; Δεν έχω καταλάβει ακόμη περί τίνος πρόκειται», είπε μεταξύ άλλων η Ντάρια Τουρόβνικ.

Η Μαρίνα Πήχου τόνισε από την πλευρά της: «Σήμερα ξύπνησα πολύ περίεργα, σίγουρα τα συναισθήματα δεν είναι καλά. Θεωρώ 100-0 ότι ήταν στοχευμένη η ψηφοφορία, προφανώς για να σπάσει η δικιά μας “παρέα”. Τους άλλους εγώ τους θεωρώ κλίκα. Δεν περίμενα από τον Ηλία να με ψηφίσει, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ άδικο. Δεν έχω καταλάβει ακόμα τους λόγους που με έχει ψηφίσει. Δεν μου αρέσει η υποκρισία και η διπροσωπία. Κατά τη γνώμη μου δεν φοράει παντελόνια, είναι άνανδρο αυτό».

Τελικά εκτός Survivor βρίσκεται πια η Μαρίνα Πήχου. Η παίκτρια των Μαχητών συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αντίθετα, οι Ροδάνθη Καπαρού και η Κύπρια Ντάρια Τουρόβνικ σώθηκαν από τους τηλεθεατές και παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Λίγο πριν την αποχώρηση της η Μαρίνα έκανε μια αποκάλυψη που έκανε τους πάντες να λυγίσουν!

«Ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω το σκοπό για τον οποίο μπήκα εδώ μέσα. Το είχαμε σχεδιάσει αυτό το βήμα του Survivor με το αγόρι μου, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. Και απλά για μένα έπρεπε να κλείσει ένας κύκλος, ένας όμορφος κύκλος. Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι’ αυτόν γιατί πίστευε σε μένα ότι μπορώ να φτάσω μακριά.

Οπότε πήρα την απόφαση να έρθω στο Survivor, να ολοκληρώσω το όνειρο που είχε για μένα. Του αφιερώνω ότι έχω κάνει και στα αγωνίσματα και παντού, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή, ελπίζω όχι σύντομα, θα τον συναντήσω», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πήχου.

Οι Διάσημοι του Survivor κέρδισαν το έπαθλο της επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα από θαυμαστές τους. Η Κατερίνα Δαλάκα, σίγουρα δεν περίμενε να διαβάσει αυτό που της έστειλαν.

Σε ένα μήνυμα την παρομοίασαν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δαλάκα, είσαι η Ντάνα». Αυτό, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την αντίδραση των συμπαικτών της, οι οποίοι χειροκροτούσαν με το χαμόγελο στα χείλη τους.

«Όταν διάβασα ένα μήνυμα που με έλεγαν Ντάνα… Πιστεύω ότι με έχουν παρομοιάσει, ότι μοιάζω με το στυλ μου στα αγωνίσματα με τον Ντάνο. Γι’ αυτό και με λένε Ντάνα, δεν βρίσκω άλλο λόγο. Χάρηκα γιατί κι εγώ τον Ντάνο είχα ως πρότυπο, όταν έβλεπα το Survivor, οπότε για μένα είναι τιμή να με λένε Ντάνα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

Η Μαρίνα Πήχου μίλησε με προσβλητικό τρόπο κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ενώ η μπάλα πήρε και την Ζωή Ανδρονικίδου.

«Βάσει στατιστικών, δεν ξέρω από πότε μετράει ο Ηλίας και τι μετράει. Δεν νομίζω να έχω πέσει τόσο πολύ στις νίκες μου. Και δεν νομίζω να είναι ίδια τα δεδομένα… Όταν εγώ παίζω με τις καλύτερες, τη Δαλάκα, τη Φαρμάκη και όποια άλλα κορίτσια είναι στην αντίπαλη ομάδα και είναι οι καλές παίκτριες.

Πόσο μπορείς να το συγκρίνεις με μία παίκτρια που είναι πολύ κατώτερή μου, που παίζει συνέχεια με τη Σπυροπούλου που στην ουσία δεν μπορεί να πάρει τα πόδια της», είπε η Μαρίνα Πήχου.

Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη στην καλύβα των Διασήμων του Survivor. Ο Γιάννης Τσίλης ζαλίστηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να καταρρεύσει πάνω στη Μαρία Σαμαρίνου, η οποία ήταν εκείνη τη στιγμή ξαπλωμένη.

«Την ώρα που ετοιμάζαμε το ρύζι για να πάμε να το βράσουμε και καθώς ήμουν καθισμένος πολύ ώρα, όταν σηκώθηκα ζαλίστηκα. Προσπάθησα να κρατηθώ από ένα ξύλο, αλλά στη συνέχεια έπεσα. Για ένα, δύο δευτερόλεπτα έχασα τις αισθήσεις μου. Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό! Είμαστε σε μια συνεχή εξάντληση από τροφή και ενέργεια εδώ και ένα μήνα περίπου», είπε μετά ο Γιάννης Τσίλης.

Δείτε τι συνέβη στην καλύβα των Διασήμων του Survivor…

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Silia Kapsis: «Έχω να τον δω τον πατέρα μου από 5 χρονών. Δεν με κάλεσε μετά τη #Eurovision να με συγχαρεί»
Έγινε πρόταση γάμου από τον Χρήστο Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου - Το μονόπετρο με το μαύρο διαμάντι
Συγκλονίζει στην αυτοβιογραφία του, o Βασίλης Καρράς: «Ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία»
Αναβολή στη δίκη για τη δεύτερη καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Αμίλητος on camera
Ποιος είναι ο 37χρονος σύντροφός της Μαρίνα Σάττι; – Μετά την αποκάλυψη, διέγραψε τα social media του
Βαρύ πένθος για την Βάνα Μπάρμπα - Πέθανε η μητέρα της σε ηλικία 85 ετών μετά από μάχη με την άνοια
Cindy Crawford για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή: «Για χρόνια εγώ κι οι αδερφές μου νιώθαμε ενοχές»
Οlivia Munn: «Έκανα ολική ωοθηκεκτομή και υστερεκτομή, για να είμαι παρούσα στην οικογένειά μου»
Αντώνης Κρόμπας: «Με έδιώξαν από επτά σχολεία στο σύνολο, έφτασα μέχρι Μεσσηνία, τσογλάνι με μια λέξη»
Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, το πάρτι που του ετοίμασε & το φιλί!