Ποιοι έκλεισαν την πόρτα στο Survivor; Τα ΟΧΙ είναι απανωτά!

Μετά την Ελευθερία, η Ιωάννα Πηλιχού, ο Δημήτρης Βλάχος και τώρα ο Νέρι Καστίγιο!
Το Survivor 2 ξεκινά σε 10 ημέρες. Ποιοι δέχτηκαν προτάσεις και είπαν όχι;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το Survivor 2 ξεκινά σε 10 ημέρες και ήδη αύριο και μέσα στο Σαββατοκύριακο ξεκινούν να φεύγουν οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο. Οι ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής είναι πάντα εντός προγράμματος, για αυτό και η παραγωγή έχει φροντίσει να έχει κάποιες επιπλέον επιλογές που βρίσκονται σε αναμονή.

Στους άντρες της ομάδας των διασήμων θα βρεθούν οι:

Νάσος Παπαργυρόπουλος

Μιχάλης Μουρούτσος

Γιάννης Δρυμωνάκος

Στέλιος Κρητικός

Tο Πρωινό και η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε πως είναι αβέβαιη συμμετοχή του Δημήτρη Βλάχου. Η δημοσιογράφος τόνισε πως ακούγεται ότι φεύγει ο Δημήτρης Βλάχος και μπαίνει στο παιχνίδι ο Αλέξανδρος Παρθένης. Την είδηση μετέφερε με κάθε επιφύλαξη… Το θέμα είναι ότι στο Survivor 2 θα βλέπουμε τα… κορμιά!

Δείτε όλα όσα είπε η Κλεοπάτρα στο Πρωινό για το survivor 2 και τις αλλαγές που γίνονται τελευταία στιγμή!

 

Νέα δεδομένα παρουσιάζονται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης του «ΣΚΑΪ». Όπως έγινε γνωστό, ο Νέρι Καστίγιο αποφάσισε να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, όπου θα γίνουν τα γυρίσματα και την θέση του θα πάρει ο Γιάννης Τσίλης.

Ο Ολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής της κωπηλασίας προχώρησε σε… αποκαλύψεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Super-FM» των Ιωαννίνων τονίζοντας πως ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε γίνει για το Survivor 2 και έτσι θα πάρει την θέση του.

«Ήταν να πάει στο παιχνίδι ο Νέρι Καστίγιο, αλλά τελευταία στιγμή τους είπε όχι και πήραν εμένα», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσίλης και η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Ενώ για τη γυναικεία ομάδα υπάρχουν ακόμα δυο τουλάχιστον θέσεις κενές, μετά τα όσα έγιναν με την Ελευθερία Ελευθερίου και την....

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη και την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκάλυψε ότι ακυρώνεται η συμμετοχή της… Ιωάννας Πηλιχού. Όπως είπε ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων: «Εγώ μαθαίνω για την Ιωάννα Πηλιχού ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχει υπογράψει αυτή τη στιγμή. Μέχρι και Τρίτη θα φύγουν οι τελευταίοι... Είναι αυτή που μάλλον λέει τελικά όχι».

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στην εκπομπή για το πιο πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης!

Έτσι, μέχρι στιγμής οι γυναίκες της ομάδας των διασήμων είναι:

Όλγα Φαρμάκη

Μαρία Σαμαρίνου

Ελένη Χατζίδου

Κατερίνα Δαλάκα

Ξένια των REC

Υπήρχαν όμως και αρκετά γνωστά πρόσωπα που δεν θέλησαν να πάρουν μέρος στο Survivor 2, ενώ τους είχε προταθεί και κάποιοι από αυτούς βρίσκονταν και σε πιο προχωρημένες συζητήσεις. Ενώ ακόμα κάποιοι που δεν δέχτηκαν ποτέ προτάσεις, ωστόσο με κάποιο τρόπο τα ονόματα τους βρέθηκαν να ακούγονται για το ριάλιτι επιβίωσης.

Κάποιοι από αυτούς παρουσιάστηκαν στο βίντεο της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου δια στόματος Γιάννη Πουλόπουλου. Ο λόγος για τους: Ραμόνα Βλαντή, Ιωάννα Τούνη, Λένα Δανιηλίδου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Γιώργος Χειμωνέτος, Άνθιμος Ανανιάδης, Μαρία Αντωνά, Χρήστος Χολίδης, Σάββας Πούμπουρας.

Όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Πρωινό, η Έλενα Ράπτη έκανε ραντεβού με την παραγωγή του Survivor, αλλά αποφάσισε να μην πάρει μέρος στο παιχνίδι. Η Ραχήλ Μακρή έκανε ραντεβού για δεύτερη χρονιά, ήταν πολύ κοντά στο να πει το «ναι» αλλά τελικά δεν τα βρήκαν. Το τρίτο πρόσωπο που του έγινε πρόταση να φύγει για Άγιο Δομίνικο και αρνήθηκε ήταν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος!

O Δήμος Βερύκιος έξαλλος έκανε ένα ξέσπασμα και κατηγόρησε τον Τούρκο παραγωγό που έχει φέρει στην Ελλάδα κάποια από τα πιο πετυχημένα projects, για κλοπή. 

Προφανώς και το ότι επιστρέφει στην τηλεόραση το Survivor 2, το "χρυσό" αβγό του ΣΚΑΙ, είναι ένας λόγος που κάνει τους πάντες να τον περιτριγυρίζουν.

«Όταν λέω ότι τα έξι κανάλια θα πρέπει στην καινούρια «έρημο» να λειτουργούν έξυπνα επιχειρηματικά, θα φέρω το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Τούρκου με το Survivor που πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα, άρπαξε από την πίτα της ελληνικής τηλεόρασης πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ από την ελληνική διαφήμιση. Ο Τούρκος, όχι ο ΣΚΑΪ! Όχι ο φίλος μου ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Τούρκος! Άρπαξε 10 εκατομμύρια ευρώ από την ελληνική τηλεόραση και τα πήγε στην Τουρκία για να τα επενδύσει!

Έφεραν τον Τούρκο πέρυσι μέσα σε μια νύχτα που τους έπιασε η παραζάλη με τις… μην τις χαρακτηρίσω, του φίλου μου του Νίκου, μέσα σε μια νύχτα με τις άδειες, και ήρθε ο Τούρκος εδώ, άρπαξε 10 εκατομμύρια από την ελληνική τηλεόραση κι έγινε Λούις! Και θέλει φέτος να αρπάξει περισσότερα.

Ήρθε ο Τούρκος, ο φίλος του Ερντογάν, μας άρπαξε τα μυαλά -γιατί μας τα έκανε πουρέ- και τα λεφτά»!

«Τώρα στα κανάλια, τα έξοδα θα είναι περισσότερα γιατί επιβάλλεται να περάσουν σε μια αναβάθμιση της τεχνολογίας τους. Θα έχουν λιγότερα έσοδα γιατί η πίτα έχει αυξομειώσεις. Είναι μονόδρομος δύο πράγματα: η εξεύρεση δυνατοτήτων συνεργασιών και η περαιτέρω μείωση των λειτουργικών εξόδων. Αναπόφευκτα, στη μείωση των λειτουργικών εξόδων μπαίνει και η επαναδιαπραγμάτευση τυχόν ακριβών, μεγάλων συμβολαίων. Πλέον, όσα παίρνεις, όχι μόνο πρέπει να τα φέρνεις, αλλά πρέπει να φέρνεις τουλάχιστον διπλάσια, τριπλάσια. Αυτό απαιτεί δύσκολες αποφάσεις που έρχονται σε ρήξη με τα κατεστημένα» δήλωσε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έμεινε άφωνη με αυτό το ξέσπασμα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δειτε Επισης

Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μαριάντας Πιερίδη, με τον νέο της σύντροφό, Πάνο Ιωάννου, στη Σαντορίνη
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Νέες μαγευτικές φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά από το ταξίδι της στο Νεπάλ
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Η συγκινητική ανάρτηση της Ρίτσας Μπιζόγλη για τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή τέσσερις μέρες πριν
H Γιάννα Τερζή για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε: «Επιτέλους βγήκαν οι λέξεις. Με βάρυναν 6 χρόνια»