Μετά την Κολιδά δυο ακόμα παίχτες του Survivor 1 αδειάζουν ολοκληρωτικά τον Τούρκο παραγωγό!

Απίστευτες καταγγελίες η μια μετά την άλλη από τους πρωταγωνιστές ένα χρόνο μετά!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Η Ειρήνη Κολιδά με παράπονο μίλησε για την παραγωγή του Survivor 2 για την προσοχή που της έδειξαν μετά το ατύχημά της!

Με μια ανάρτησή της στο instagram εξηγούσε για ποιους λόγους δεν θα πήγαινε στο Survivor 2 αλλά και ότι δεν της είχε γίνει και καμία πρόταση.
Μέσα σε αυτό το κείμενο της όμως μιλούσε και για την παραγωγή του παιχνιδιού και ότι στην πραγματικότητά δεν της στάθηκαν μετά το ατύχημά της.
 

Σήμερα, ήρθε ο Τούρκος παραγωγός και απάντησε στην Ειρήνη Κολιδά ουσιαστικά για να την αδειάσει γι αυτά που υποστήριζε η ίδια στο instagram! Τι έκαναν λοιπόν; Της έβγαλαν το συμβόλαιο ότι δηλαδή ότι και να της συμβεί κατά την διάρκεια του παιχνιδιού δεν είναι ευθύνη της παραγωγής. 
 
Στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, την Πέμπτη, έδειξαν αποσπάσματα από το συμβόλαιο που υπογράφουν οι παίκτες του Survivor, παράγραφοι του οποίου καταρρίπτουν τα «πυρά» της Ειρήνης!
«Ο συμμετέχων γνωρίζει και αποδέχεται πως η συμμετοχή στο πρόγραμμα και στο διαγωνισμό που διεξάγεται στα πλαίσια αυτού, μπορεί να προκαλέσει τον τραυματισμό του και αποδέχεται τον σχετικό κίνδυνο, αποδεχόμενος, δηλώνοντας και βεβαιώνοντας πως η Acun Medya δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, παρά μόνο αν επιδείξει δόλο ή βαρεία αμέλεια κατά τη διαδικασία της παραγωγής και εντός του χρόνου της παραγωγής», αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο συμβόλαιο!

Το Youweekly.gr επικοινώνησε με έναν άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στην Ειρήνη και είναι και πρώην παίκτης του Survivor ο οποίος όχι μόνο αδειάζει τους Τούρκους της παραγωγής αλλά τους ξεφτιλίζει κιόλας.

"Είναι ντροπή τους αυτό που έκαναν στην Ειρήνη! Έβγαλαν το συμβόλαιο που υπογράψαμε το οποίο όμως στην πραγματικότητα αφορά μόνο ότι θα συμβεί μέσα στο παιχνίδι δηλαδή στην διάρκεια των γυρισμάτων του παιχνιδιού. Σε καμία περίπτωση το συμβόλαιο αυτό δεν αφορά την ευθύνη των ανθρώπων, των τρίτων δηλαδή που είναι στην παραγωγή! Εννοώ δηλαδή ότι η Ειρήνη που έσπασε τα πλευρά της δεν τα έσπασε μέσα στο παιχνίδι αλλά από το ατύχημα που είχε με το βαν της παραγωγής κατά την διάρκεια της μεταφοράς της από ένα σημείο σε ένα άλλο! Μάλιστα η Ειρήνη Κολιδά που χτύπησε τόσο δυνατά και αναγκάστηκε να φύγει από το παιχνίδι δεν τους ζήτησε τίποτα αντίθετα ο Τούρκος παραγωγός υποσχέθηκε από 10.000 ευρώ στον κάθε παίκτη που ήταν μέσα στο μοιραίο βαν. Αυτό για να τους γλυκάνει και να μην του τραβήξουν απλό καμία αγωγή ο καθένας τους. Για ρωτήστε τους ειδικά την Ειρήνη Κολιδά τα πήρε ποτέ αυτά τα χρήματα;"
 

 
Στην εκπομπή “Όλα Καλά” μίλησε και ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά με το ξέσπασμα που έκανε η Ειρήνη Κολιδά κατά της παραγωγής του Survivor
Ο ίδιος, άνοιξε πόλεμο με την παραγωγή και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν θα το άφησε έτσι!
 
«Είναι ένα θέμα πολύ λεπτό το συγκεκριμένο και δεν θέλω να μιλήσουμε καθόλου γι’ αυτό. Γιατί ακόμα υπάρχουν κάποια διάφορα θέματα που να αφορούν την παραγωγή. Δεν είναι αστείο αυτό, μιλάς για ένα τηλεοπτικό προϊόν που χτίζει… να κάτσουμε να μιλάμε για ατυχήματα; Και να λέμε… ξέρεις δεν είναι εύκολο», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.
 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»