Η σκηνή του Αϊβάζη μετά την αποκαλυπτική εμφάνιση της Μαρία Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και μάγκες»!

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο late night show και ρωτήθηκε για την αποκαλυπτική της εμφάνιση στην θεατρική παράσταση «Γοργόνες και μάγκες»!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί ειδικά το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις προκλητικές εμφανίσεις της τόσο σε πρόσφατη φωτογράφιση της όσο και επί σκηνής, η Μαρία Κορινθίου σχολίασε ότι νιώθει πως μόνο εκείνη «κολλάνε στον τοίχο» και πως όλο αυτό έχει μια δόση υπερβολής.


Η σέξι ηθοποιός αναφέρθηκε και στα σχόλια του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη, καθώς όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είναι αρκετά ζηλιάρης. Η Μαρία Κορινθίου απάντησε πως ο σύζυγός της εξέφρασε τις ανησυχίες του χωρίς ωστόσο να της πει κάτι.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε και για το τίμημα της ομορφιάς αποκαλύπτοντας πως έχει χάσει πολύ σημαντικές δουλειές επειδή κάποιοι μένουν μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση, ενώ έχει λειτουργήσει και θετικά, όπως για παράδειγμα στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» όπου πρωταγωνιστεί.

Με αφορμή τις δεκάδες αποκαλύψεις στο Χόλιγουντ που θέλουν ολοένα και περισσότερους καλλιτέχνες να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης, η Μαρία Κορινθίου εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα τη δική της εμπειρία.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, στο ξεκίνημα της είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη ο οποίος της είχε πει πως αν δεν κοιμηθεί μαζί του δεν θα κάνει καριέρα. Εκείνη αρνήθηκε και του είπε «αυτό θα το δούμε!».

Δείτε την εν λόγω στιγμή από το late night!

 Η γνωστή ηθοποιός δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια και δεν δίστασε να πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή του ANT1 ότι το κουστούμι της είχε επένδυση και αυτό που φαινόταν δεν ήταν το στήθος της αλλά το pad και την επόμενη μέρα άλλαξαν το χρώμα του pad.

Συγκεκριμένα είπε:«Ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Είναι ένα κοστούμι στο οποίο μέσα υπάρχει επένδυση, οι γυναίκες θα το γνωρίζουν αυτό, είναι ένα αυτοκόλλητο που μπαίνει, ένα pad. Την άλλη μέρα βάλαμε ένα άλλο pad, ήταν και άλλη απόχρωση. Είναι μαύρα τα πούπουλα, γιατί όταν το ξεκινήσαμε με άσπρα πούπουλα ήταν ακόμα πιο προκλητικό, γιατί το original κοστούμι είναι και από πίσω πιο ανοιχτό».


 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη γνωστός τράπερ Kidd, στην Κηφισιά - Αρνήθηκε τον έλεγχο των αρχών
Ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια
Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»
Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα - Όσα δήλωσε η σύζυγός του
Ο Στράτος Τζώρτζογλου διαψεύδει στο τις φήμες χωρισμού από τη Σοφία Μαριόλα
Σοφία Μπεκατώρου: «Η καταγγελία μου παραγράφηκε, το τραύμα είναι άχρονο»
Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: «Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το “φευγιό” των γύρω μου»
Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από μένα»
Άννα Κουτσαφτίκη: «Καταλαβαίνουμε το γελοίο του ανθρώπινου είδους; Υπάρχει περιρρέουσα γελοιότητα»
Φρουρός των Brangelina «καρφώνει» την Jolie: «Έλεγε στα παιδιά να αποφεύγουν τον πατέρα τους»