Αυτά και άλλα είπε ο Σφακιανάκης σε συνέντευξη του στον Λιάγκα: «Η Βανδή με προσέβαλε. Να μου ζητήσει συγγνώμη»

Καλεσμένος στην εκπομπή Late night ήταν ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ήταν πιο... "αποκαλυπτικός" από ποτέ! Τα ρατσιστικά, ομοφοβικά σχόλια που προκάλεσαν σοκ!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Μεταξύ όσων ανέφερε ο τραγουδιστής χθες το βράδυ, ήταν και τα εξής:

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά ότι όταν είναι μόνος στο σπίτι του κάνει δουλειές, όπως σφουγγάρισμα, μαγείρεμα… Και συνέχισε λέγοντας: «Έχει περάσει κρίση ο γάμος μου… Ενδεχομένως όταν κάνεις με κάποιους ανθρώπους παρέα να επηρεαστείς, υπάρχουν κάποιες αιτίες και αφορμές που να σου πουν κάποιοι λόγια και να επηρεαστείς… Δεν έχει σημασία, εάν επηρεάστηκα εγώ ή η γυναίκα μου… Τα λόγια κάποιων μπορεί να μην ήταν σκόπιμα, αλλά να επηρεαστείς, να σε βλάψει… Τι μάτια να σου ανοίξω με τα λόγια μου, αφού θα σου κλείσω το σπίτι…»!

«Με τη γυναίκα μου μαλώνω γιατί μπορεί να μου πάρει άλλο ψωμί από αυτό που τρώω. «Αυτό το ψωμί γιατί μου το πήρες; Ξέρεις ότι τρώγω σικάλεως ψωμί; Γιατί μου πήρες αυτό; Γιατί δεν πέρασα από εκείνο τον φούρνο. Τι πάει να πει δεν πέρασες από εκείνο τον φούρνο; Να πέρναγες από εκείνο τον φούρνο»!

Όταν ρωτήθηκε εάν κοιτά τις γυναίκες που πηγαίνουν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται κάθε φορά, ο Νότης είπε: «όλες τις κοιτάζω, στραβός είμαι; Ανάλογα τις διαθέσεις του κάθε ανθρώπου… Εάν θέλεις να πηγαίνεις δεξιά και αριστερά μοιραία θα το κάνεις, δεν χρειάζεται μεγάλος πειρασμός… αλλά όταν λες «είμαι εδώ», δεν σε επηρεάζουν αυτά!».

Δείτε το σχετικό βίντεο!

 

Η Δέσποινα Βανδή είχε αποχωρήσει από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη το 2013. Ρωτήθηκε αν μιλά με τη Δέσποινα μετά την αποχώρησή της από το σχήμα.

«Εγώ δεν είμαι παιδί μεταναστών, υπήρξα ο ίδιος μετανάστης» είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας ότι δεν έχουν μιλήσει εκ τότε με τη Δέσποινα:  «Τι να της πω; Εκείνη πρέπει να έρθει να μου πει “συγγνώμη”. Επιβάλλεται να μου πει “συγγνώμη!”. Όταν κάνεις λάθος αυτό πρέπει να κάνεις, για να δείχνεις ότι το αντιλήφθηκες, για να μπορεί και ο άλλος να σου μιλάει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το late night! 

 

Ο Νότης Σφακιανάκης μιλούσε για την υπόθεση του ΕΝΦΙΑ όταν αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά, ως σύζυγο του Γιώργου Λιάγκα και εκείνος έσπευσε να τον διορθώσει, με τον εξής διάλογο να ακολουθεί:

«Τότε που μιλούσα με τη γυναίκα σου…»

«Την πρώην γυναίκα μου.»

«Την πρώην γυναίκα σου… λυπάμαι για αυτό.»

«Όχι εντάξει, είμαστε μια χαρά.»

«Λυπάμαι για το ότι θα ήταν καλύτερο να ήσασταν μαζί», είπε ο Νότης Σφακιανάκης.

 

«Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 3 ετών. Θυμάμαι το περιστατικό ακριβώς όπως έγινε. Υπήρχε μέσα στο σπίτι έντονη διαμάχη που ξεκίναγε με το ότι συζούσαν με τον παππού και τη γιαγιά. Ο παππούς ήταν πολύ αυστηρός άνθρωπος. Ιδιόρρυθμος πολύ. Ήταν πολύ ισχυρός χαρακτήρας. Ο πατέρας μου ήταν καλός άνθρωπος και εξευγενισμένο πρόσωπο, αλλά κάποια στιγμή μπούκωσε, δεν μπορούσε να το αντέξει.

Θυμάμαι καβγάδες οι οποίοι δεν ήταν αυτό που λέμε μαλώνουμε κι αυτό ξεκινούσε από τον παππού ο οποίος ήθελε να ελέγξει το παν. Τη μέρα που έφυγε ο πατέρας μου από το σπίτι, η γιαγιά μου με κράταγε στην αγκαλιά της και θυμάμαι το περιστατικό όλο. Φύγαμε από την Κρήτη μετά από 4 χρόνια, αλλά μετά η απώλεια ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Το ’66 πήγαμε στην Κω με τον παπππού, τη γιαγιά και τη μαμά και τον πατέρα μου τον ξαναείδα όταν ήμουν 13 ετών. Απώλεια μεγάλη. Κάποια στιγμή πέρασαν τα χρόνια και δεν αισθανόμουν ότι θα έπρεπε να πάω γιατί είχε παντρευτεί άλλη γυναίκα. Δεν έκανε άλλα παιδιά, αλλά η γυναίκα με την οποία συζούσε είχε 3-4 παιδιά. 

Όταν τον ξανασυνάντησα κατάλαβα τι άνθρωπος ήταν. Καλός άνθρωπος πραγματικά. Επικοινωνούσε κατά καιρούς, ο αδελφός μου είχε πάει και έμενα μαζί του. Αλλά όταν μέσα στο σπίτι που έχουν χωρίσει οι γονείς είναι κυρίαρχος ο παππούς και λέει και πράγματα για τον πατέρα σου, μπορεί κάποια στιγμή να σε επηρεάσει. Το ευτύχημα είναι πως επηρεάστηκα μεν ως ένα βαθμό ώστε να μην επιμείνω να έχουμε επαφή, από την άλλη όταν γνώρισα τον πατέρα μου από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ο άνθρωπος είναι άνθρωπος.»

«Επιβάλλεται να ξαναψηφίσω Χρυσή Αυγή. Αριστερή είναι η Χρυσή Αυγή. Οι αντιστασιακοί του σήμερα είναι η Χρυσή Αυγή!»

«Οι ομοφυλόφιλοι βίαια προσπαθούν να περάσουν πράγματα. Έχουν έλλειψη δικαιωμάτων; Όχι. Θέλουν να αποκτήσουν κάτι το οποίο δεν είναι ανάγκη να το έχουν. Είναι εγκληματικό να κάνουν παιδί. Δύο άντρες μεγαλώνουν ένα παιδί. Το παιδί αυτό από που βγήκε; Από μία γυναίκα. Είμαστε δύο πατεράδες, μεταξύ μας κάποιος κάνει τη μαμά. Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους. Δεν πρέπει όμως με τίποτα οι πράξεις σου να βλάψουν έναν άνθρωπο. Δεν πρέπει ούτε να υιοθετούν. Το παιδί επιβάλλεται να μεγαλώσει με τα δύο φύλλα. Επιβάλλεται!Λόγω φύσεως! Αν θες να πας παρά φύση κάνε το νταηλίδικα. Δυστυχία μεγάλη αν τύχει στα παιδιά μου, αλλά το αγαπώ το παιδί μου. Αν το παιδί μου τώρα μου πει «μπαμπά θα πάω να υιοθετήσω ένα παιδί με τον σύζυγό μου», θα του πω «ρε σεις, καθίστε εκεί στο κρεβάτι σας και αφήστε ήσυχο το παιδάκι στη φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Το παιδάκι σε ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι θα γίνει ομοφυλόφιλος».

«Σοκ! Έμφραγμα!» ήταν οι πρώτες λέξεις που διαδέχτηκαν την παρατεταμένη σιωπή στο Πρωινό. Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής είχαν μείνει αποσβολωμένοι. Τον λόγω πήρε πρώτα ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είπε: «Όταν ένας άνθρωπος λέει σε τόση λίγη ώρα τόσες πολλές φορές τη λέξη «επιβάλλεται», φαίνεται πόσο φασίστας είσαι μόνο και μόνο από αυτό. Είναι τόσο φασιστικό να λες επιβάλλεται».

Έξαλλη η Κλεοπάτρα Πατλάκη, είπε: «Συγγνώμη Νότη Σφακιανάκη, αλλά οι αντιστασιακοί σε αυτόν τον τόπο εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν. Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός».

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε στο τέλος, λέγοντας τα εξής: «Μεγάλη δυστυχία είναι ένα πρόβλημα υγείας. Δηλαδή, μας ακούει και ο Θεός! Υπάρχουν γονείς που χαροπαλεύουν τα παιδιά τους και εσύ λες είναι μεγάλη δυστυχία αν το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο. Δεν ξέρω τι είναι σωστό, τι είναι λάθος, εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος πάντα δεν μπορώ να μιλήσω απόλυτα γιατί δεν ξέρεις και τι ακριβώς έχει συμβεί σε κάτι. Αλλά, μεγάλη δυστυχία για μένα είναι ένα θέμα υγείας και αυτό είναι αντικειμενικό νομίζω. Εάν τα παιδιά του τού πουν ότι είμαστε ζευγάρι και θα υιοθετήσουμε δεν λες πηγαίνετε στο κρεβάτι σας και αφήστε το παιδάκι ήσυχο. Δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος, επειδή έχει αυτή την ερωτική επιλογή το μόνο που τον νοιάζει στη ζωή του είναι το κρεβάτι. Είναι σαν να λέει ότι τους ομοφυλόφιλους το μόνο που τους νοιάζει όλη μέρα είναι το σεξ. Δεν είναι έτσι».

Δειτε Επισης

Η πρώτη ανάρτηση του Nemo μετά τη μεγάλη νίκη στην #Eurovision 2024 και το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι
Σοκάρει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο»
Το Bambie Thug της Ιρλανδίας ξέσπασε σε κλάματα: «Εμείς είμαστε #Eurovision. Δεν είναι η #EBU. Να πάτε να γ@@@!»
Συνελήφθη γνωστός τράπερ Kidd, στην Κηφισιά - Αρνήθηκε τον έλεγχο των αρχών
Ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια
Οι πρώτες δηλώσεις της Silia Kapsis μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης: «Ήθελα το 12αρι από την Ελλάδα»
Λεκτικό επεισόδιο Ελλάδας - Ισραήλ στα παρασκήνια της #Eurovision, στην πρόβα της παρέλασης των σημαιών
Έξαλλη ολλανδική αντιπροσωπεία στην #Eurovision μετά τον αδιαφανή αποκλεισμό της: «Γ@@@στε την EBU»
To Nemo κέρδισε την #Eurovision 2024! Παίρνει το υπερshow στην Ελβετία!
Η απάντηση του Σταμάτη Κραουνάκη μετά τις αντιδράσεις για την «αγνώριστη Παπαρίζου»