Δείτε που θα γίνει το καλοκαίρι ο γάμος της Αθηνάς Οικονομακου μαζί με την βάφτιση! Όλες οι λεπτομέρειες!

Τι έγινε στο Bachellor party, πόσο κοστίζει το νυφικό και που μπορείς να το βρεις, οι βέρες του ζευγαριού και τα δημόσια μηνύματα αγάπης!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ζευγάρι επέλεξε για αυτή την σημαντική μέρα της ζωής του του το Δημαρχείο του Γυθείου. Η όμορφη πόλη της Λακωνίας είναι η γενέτειρα της ηθοποιού και οι λιγοστοί καλεσμένοι ταξίδεψαν μέχρι εκεί για να βρεθούν στο πλευρό της αλλά και του επιχειρηματία. 
 
Αρχικά, ο γάμος έγινε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στην γενέτειρά της ηθοποιού, το Γύθειο, όπου και βρέθηκαν εκεί εκτός από τους συγγενείς της και κάποιοι στενοί φίλοι (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).
 
Πριν από τον γάμο όμως, το προηγούμενο βράδυ, δηλαδή, το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου η Αθηνά έκανε ένα bachelor πάρτι.

To μαγαζί που επέλεξε η Αθηνά για να γιορτάσει το γεγονός αυτό με τους συγγενείς και φίλους της ήταν το Prime All Day Coffee Bar, ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά του Γυθείου και συγκεκριμένα βρίσκεται στην Σκάλα Λακωνίας, το οποίο και ανήκει σε μια πολύ καλή της φίλη από το σχολείο, με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις από τότε έως και σήμερα.
Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και την μητέρα της έφτασαν στο μαγαζί κατά τις 10 και μισή για να βεβαιωθούν πως όλα είναι έτοιμα έτσι όπως είχαν ζητήσει και λίγη ώρα μετά φάνηκαν και οι πρώτοι καλεσμένοι.
Η ηθοποιός δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς ήταν βέβαιη πως όλα θα τα έχει φροντίσει η καλή της φίλη που γνωρίζει τι την ευχαριστεί και τι μπορούσε να της χαλάσει την διάθεση…
 

 
‘Ηταν πολύ χαμογελαστή, και πολύ ευγενική με όλους. Απλά ντυμένη, με ένα total black σύνολο, χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή της ενώ από το πλευρό της δεν έφυγε λεπτό ο πλέον σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος.
 

Παρά το γεγονός πως στο τραπέζι υπήρχαν αρκετά ποτά – τα οποία να σημειωθεί πως ήταν όλα σπέσιαλ – και πανάκριβες φιάλες, η Αθηνά αρκέστηκε σε ένα ποτήρι κρασί και νερό. Κατά τη 1 το βράδυ το πάρτι τελείωσε και η εγκυμονούσα ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της και την μητέρα της αποχώρισαν από το μαγαζί…
 
 
Η ηθοποιός επέλεξε να παντρευτεί φορώντας ένα μοντέρνο φόρεμα σε μπεζ απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες!
Εμείς το βρήκαμε και μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε ότι κοστίζει μόλις 195 ευρώ!
 
 
Οι μπότες της Αθηνάς λοιπόν, κοστίζουν 219 ευρώ και είναι NAK shoes!
 
 
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν τέσσερις μήνες περίπου πριν έρθει στην ζωή ο καρπός του έρωτά τους και εμείς μείναμε με το στόμα ανοιχτό και με τις βέρες!
 

 
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λοιπόν, δημοσίευσε ένα όμορφο, γλυκό και συγκινητικό μήνυμα για τους διαδικτυακούς της φίλους και τις ευχές που έλαβε αλλά και για εκείνους που ήταν δίπλα της αυτή την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της.
Η δημόσια εκδήλωση στον άντρα της ζωής της ήταν αυτή που μας «έλιωσε» περισσότερο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας!!!! #justmarried 🤵🏻👰🏼 Και στα δικά σας οι ”λεύτεροι” 
Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:
 

 
Ωστόσο, λίγη ώρα μετά το ευχάριστο αυτό γεγονός ο αδερφός της, με τον οποίο διατηρούν πολύ στενές σχέσεις θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία που βίωσε μαζί της μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 
Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:
 

 
Ο πολιτικός γάμος τους έγινε και ακολούθησε τραπέζι σε πολύ στενό κύκλο χωρίς την παρουσία φωτογραφικού φακού, μιας και τόσο ο επιχειρηματίας όσο και η ηθοποιός ήθελαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 
 
Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού θα γίνει το καλοκαίρι, μαζί με την βάφτιση του πρώτου τους παιδιού! Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα, θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για τον θρησκευτικό γάμο. Μπορεί να μην έχουν ορίσει όμως πηγές μου αναφέρουν πως ο Φίλιππος έχει ζητήσει από την ΑΘηνά ο γάμος να τελεστεί στο ξενοδοχείο Kivotos, του οποίου και είναι ιδιοκτήτης!
 
Η ίδια απολαμβάνει άλλωστε να περνά τα καλοκαίρια της εκεί οπότε με ένα σμπάρο.. δυο τρυγόνια!
 
Το σούπερ χλιδάτο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου
 
Τυλιγμένο στα σμαραγδένια νερά του Ορνού και με εκπληκτική θέα στον απέραντο ορίζοντα, το Kivotos δεσπόζει πάνω από την ιδιωτική παραλία του.
 
Χτισμένο σε μια βραχώδη πλαγιά, εντυπωσιάζει με την επιβλητική αρχιτεκτονική και την εσωτερική διακόσμηση που διαθέτουν τα 39 δωμάτια και σουίτες του (όλα διαφορετικά μεταξύ τους), καθώς και η ιδιωτική βίλα που διαθέτει.
 
Η βίλα Noah’s είναι αυτόνομη, χτισμένη σε τρία επίπεδα και δίνει την επιλογή της πλήρους ιδιωτικότητας, αφού, εκτός από γυμναστήριο, σάουνα, ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα, διαθέτει και ξεχωριστό χώρο στην παραλία του ξενοδοχείου.
 
Το Kivotos σε όλους τους χώρους έχει αντικείμενα από τη συλλογή του Σπύρου Μιχόπουλου (πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών, Φιλίππου και Ιάσονα) με σύγχρονα έργα τέχνης και σπάνιες αντίκες.
Στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει ένα παρεκκλήσι του 17ου αιώνα, ενώ αγκυροβολημένο στα ήρεμα νερά του Ορνού βρίσκεται το «Prince de Neufchatel», το μαγευτικό, ιδιόκτητο ιστιοφόρο, πιστό αντίγραφο διαβόητου πειρατικού.
Το γιοτ, που διαθέτει πλήρες πλήρωμα και κυβερνήτη, διατίθεται για ημερήσιες κρουαζιέρες και ρομαντικά ιδιωτικά δείπνα.
 
Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο δεκαετίες, όταν ο Σπύρος Μιχόπουλος οραματίστηκε τη δημιουργία ενός boutique ξενοδοχείου.
Η αγάπη του για τα ταξίδια και την τέχνη τον οδήγησαν να αντιληφθεί γρήγορα την ανάγκη διαφοροποίησης του τουριστικού προϊόντος. Κύριο μέλημά του η δημιουργία μιας μονάδας η οποία θα έμοιαζε περισσότερο με σπίτι παρά με ξενοδοχείο.
 
Στο Kivotos υπάρχει και το πιο exclusive, privé εστιατόριο της Μυκόνου, με ένα μόνο τραπέζι στην ιδιωτική παραλία του Kivotos, πάνω σε ένα ιδιωτικό μικροσκοπικό, «ακρωτήρι».
Πρόκειται για το διάσημο για το candle light dinner του, Nero Nero. Την κουζίνα του έχει αναλάβει ο πολυβραβευμένος σεφ Αλέξανδρος Τσιoτίνης, ιδιοκτήτης και σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο εστιατορίου CTC της Αθήνας.
 
 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»