Στα δικαστήρια οι Onirama! Τι συνέβη με το συγκρότημα;

 
Στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμηση προχωρούν οι Onirama για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να πληρώνονται υπέρογκο ποσό για συναυλία στην Θεσσαλονίκη! Μάθε όλες τις λεπτομέρειες!
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News
 
Στο επίκεντρο σφοδρής αντιπαράθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι Onirama, καθώς οι παρατάξεις διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην πόλη.
 
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, φέτος τα Χριστούγεννα στην πλατεία Αριστοτέλους θα στολίσουν ένα φυσικό έλατο ύψους 20 μέτρων, με περισσότερα από 14.000 λαμπιόνια τύπου led, ενώ σε κλειστό χώρο θα στηθεί η «Εποχή των Παγετώνων» με παλαιολιθικά θηλαστικά. Παράλληλα, θα γίνουν καλλιτεχνικά δρώμενα και συναυλίες, με τους Onirama να εμφανίζονται στην έναρξη της εορταστικής περιόδου, στις 30 Νοεμβρίου.
 
Κατά την διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου -το οποίο τελικά ενέκρινε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με τη διπλή ψήφο της προέδρου, Καλυψώς Γούλα, όπως προβλέπει ο νόμος- ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας στάθηκε στο κόστος της εκδήλωσης.
 
Όπως ανέφερε, η Θεσσαλονίκη θα πληρώσει για την συναυλία 19.250 ευρώ, ενώ ο δήμος Λάρισας πέρσι είχε δώσει 8.000 ευρώ λιγότερα! «Κάθε φορά τα Χριστούγεννα έρχονται καθυστερημένα, τα παρουσιάζει κάποιος άλλος και ξοδεύουμε περισσότερα από άλλους Δήμους», πρόσθεσε.
 
 
Το ότι θα ακολουθήσουν την νομική οδό επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους οι Onirama, αντιδρώντας σε δημοσιεύματα που τους αφορούν.
 
Μέσω της εταιρείας management, 360 Entertainment, το συγκρότημα τονίζει πως τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι αναληθή, καθώς το ποσό αφορά το κόστος του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης, που θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου και όχι την αμοιβή τους και, άρα, αποτελούν «ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση».

Η ίδια ανακοίνωση επισημαίνει πως αυτή την εβδομάδα θα γίνει συνέντευξη Τύπου από τον δήμο Θεσσαλονίκης για τις εκδηλώσεις και καταλήγει «μέχρι τότε, η οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχετικών ψευδών δημοσιευμάτων θα μας αναγκάσει να ακολουθήσουμε τη νομική οδό».
 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»