Θύμα επίθεσης ο Γιώργος Χρανιώτης από τον "Ιερό Λόχο"! Αστυνομικές δυνάμεις στο θέατρο!

ΤΈνταση σημειώθηκε έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και εικόνες, επιχείρησαν να διακόψουν την παράσταση «Ώρα του Διαβόλου».

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Πενήντα περίπου άτομα, που στην πλειοψηφία τους δήλωσαν ότι είναι μέλη της οργάνωσης «Ιερός Λόχος», έδωσαν ραντεβού έξω από το θέατρο, απέναντι από το Λευκό Πύργο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της παράστασης και υπέρ του έθνους και της Ορθοδοξίας. 

Σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να προσεγγίσουν το κτίριο, αλλά τους απώθησαν αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί μπροστά από την είσοδο.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα, όπως το «Κάτω τα χέρια από την Παναγία», και έψαλλαν τον Ακάθιστο Ύμνο ενώ, σε κάποια στιγμή, στην προσπάθειά τους να σπάσουν το αστυνομικό μπλόκο, έστρεψαν τα κοντάρια των σημαιών που κρατούσαν κατά των αστυνομικών.

Η παράσταση «Η ώρα του Διαβόλου» του Φερνάντο Πεσσόα, παρουσιάζεται στο Θέατρο Αριστοτέλειον έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017. Από την πλευρά του ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, κάλεσε τους διαμαρτυρόμενους να διαβάσουν πρώτα, ενώ χαρακτήρισε γελοίο το θέαμα. Τον Διάβολο, τον ήρωα του Φερνάντο Πεσσόα, ερμηνεύει υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γρηγόρη Αποστολόπουλου, ο Γιώργος Χρανιώτης. Δίπλα του στο ρόλο της Μαρίας, η Ευγενία Σαμαρά.

Οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων επέτρεψαν στον «πατέρα Κλεομένη» και σε ένα ακόμα άτομο να συνομιλήσουν με τον παραγωγό της παράστασης, από τον οποίο ζήτησαν την ακύρωσή της. Στη συνέχεια ο παραγωγός αποχώρησε και μπήκε στο θέατρο για τη συνέχιση της παράστασης, με τους συγκεντρωμένους να αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «αίσχος».  

Στη συγκέντρωση είχαν απευθύνει κάλεσμα εθνικιστικές οργανώσεις, όπως η Πατριωτική Ένωση Πολιτών Ωραιοκάστρου, ο Ιερός Λόχος και οι Φίλοι της Μονής Εσφιγμένου. Η κατάσταση εκτονώθηκε και στις 9.00 το βράδυ άρχισε η θεατρική παράσταση.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Εδώ και αναφέρθηκε τόσο στο περιστατικό όσο και στο γεγονός ότι η παράσταση θα συνεχιστεί κανονικά παρά τις όποιες αντιδράσεις που μπορεί να προκύψουν και σήμερα.

Τι απάντησε στην ερώτηση για το αν φοβήθηκαν οι πρωταγωνιστές από τον κόσμο που ήταν έξω; Τι είπε για την τέχνη, το θέατρο και την Θρησκεία;

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Σε νέα στιγμιότυπα του Άρη Σοϊλέδη με την νέα του σύντροφο – Το ταξίδι στη Μύκονο & η αποκάλυψη
Καλομοίρα: «Στην εγκυμοσύνη ένιωθα άσχημα με τον εαυτό μου, χάλια, ιδρωμένη, ελέφαντας, ήμουν σε κατάθλιψη»
O Νίκος Γαλανός για τον αρραβώνα του με τη Κάτια Δανδουλάκη: «Αν δεν μίλαγε η ίδια, δεν θα το έλεγα ποτέ»
H Hillary Duff έγινε μητέρα για τέταρτη φορά – Οι φωτογραφίες από τον τοκετό σε νερό
Έγκυος η Hailey Baldwin! Πατέρας για πρώτη φορά ο Justin Bieber
Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη Άννα Παναγιωτοπούλου
Η Ντάνη Γιαννακοπούλου έγινε για πρώτη φορά μαμά - Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε unfollow τον Νίκο Παππά μετά τις κοινές διακοπές στην Πάρο το Πάσχα
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»