Η Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε «με τα κρεμμυδάκια» την Μενεγάκη! Απίστευτα μπινελίκια στον αέρα!

Η Ελένη Μενεγάκη πήγε θέατρο και συνάντησε την Δήμητρα Παπαδοπούλου η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μαντάμ Σουσού»! 
 
Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 Η Ελένη δεν πήρε μόνο συνέντευξη από την πρωταγωνίστρια αλλά με τις οδηγίες της Δήμητρας Παπαδοπούλου φόρεσε την κατάλληλη ενδυμασία της «Μαντάμ Σουσού» για να διδαχθεί από την ηθοποιό την… Σουσού!
 
Τα κατάφερε η Ελένη ως Σουσού;
 
Δείτε το σχετικό βίντεο!
 

Η ηθοποιός και δημιουργός άνοιξε την καρδιά της στη λαμπερή παρουσιάστρια, σε μία συζήτηση όλο ενδιαφέρον.

Η ερώτηση της παρουσιάστριας αναφορικά με το γιατί δεν θα έπαιζε τον ρόλο για ολόκληρη τη σεζόν, προκάλεσε την αντίδρασή της, λέγοντας: «Α, μην αρχίσουμε! Άλλη ερώτηση! Νομίζεις ότι είμαι χαλαρή!» είπε εκνευρισμένη, όταν η Ελένη προσπάθησε να τη χαλαρώσει. 

 Και η συνέχεια, βέβαια, δεν ήταν ευκολότερη. Στην ερώτηση της Ελένης αν φοβάται τις δεσμεύσεις και για αυτό δεν έχει Instagram, η ηθοποιός είπε: «Παναγιά μου, τον ψυχαναλυτή που πέτυχα απόψε! Μέσω Instagram θα πάμε στο υποσυνείδητο;»

Οι διαρκείς ερωτήσεις της Ελένης την εκνεύρισαν περαιτέρω, με αποτέλεσμα να της πει το αμίμητο: «Δεν θα με αφήσει να μιλήσω! Πήγαινε φάε από εκεί καμιά πιπεριά, μωρή, και άσε με να απαντήσω! Είναι τρελή, δεν είναι καλά! Λέγαμε ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται!» είπε, με την Ελένη να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις γελώντας, αλλά την αμηχανία να παραμένει… 

Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ηθοποιός συνέχισε απτόητη, λέγοντας: «Τον εαυτό μου τον έχω παραεκθέσει, και τώρα σε εσένα έχω εκτεθεί. Με έχεις πρήξει! Ήρθε ο άλλος και μου έδειχνε τα προγούλια στο θέατρο! Ε φύγε από εκεί, μωρή! Ήρθα και πουρνό πουρνό άνευ λόγου, με φέρανε εδώ, τσιρίζουνε έξω, δεν μπορώ!».

Η παρουσιάστρια, έντρομη, προσπάθησε να την καλοπιάσει, μετακινώντας την πολυθρόνα της δίπλα της και βάζοντας τα πόδια της πάνω στα δικά της: «Α είναι τρελή αυτή, δεν είναι καλά!» είπε και κατέβασε τα πόδια της, καθήμενη στο πλάι. 

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου "δεν περνούσε καθόλου καλά" στην εκπομπή της Ελένης, και όταν κλήθηκε να παίξει μαζί με την Ελένη, δεν δίστασε να ξεσπάσει on air.

«A, όχι παιδιά, δεν θέλω, μην μoυ πείτε για παιχνίδια! Τι μ@$#$@ες είστε ρε, δεν θέλω να παίζω αυτές τις αηδίες! Πρέπει να παίξω σε αυτή την μπούρδα;» ήταν ορισμένα μόνο από τα «γαλλικά» της ηθοποιού, και τόσο η Ελένη, όσο και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος ίδρωσαν για να την πείσουν να παίξει μαζί τους.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Στο φινάλε της εκπομπής η ηθοποιός ήθελε να αναφέρει τους συντελεστές της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και η παρουσιάστρια την διέκοπτε συνέχεια, έτσι της είπε: "Μη μιλάς μωρή... Μιλάς κάθε μέρα 200 ώρες, δεν μπορείς να σκάσεις λίγο;". Η Ελένη γέλασε και της απάντησε: "Σπίτι μου κάνω αφωνία, αλλά εδώ δεν είναι εύκολο ρε...".

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»