Eπανασύνδεση Ηλιάδη – Γκέντζογλου: «Αγαπιόμαστε πολύ και το παλεύουμε!»

Δυναμική, αεικίνητη, πανέμορφη και με εξάρσεις χαράς αλλά και νεύρων περιγράφουν οι δικοί της άνθρωποι την Αγγελική Ηλιάδη που ομολογουμένως ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών που δεν κρύβονται πίσω από μισόλογα, απαντώντας η ίδια σε ό,τι ακούγεται, λέγεται ή υφίσταται ως φήμη.

Κάτι που όπως παραδέχονται άνθρωποι της επικοινωνίας και υψηλά στελέχη των δισκογραφιών την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό, που αρκετές φορές έχει ταυτιστεί με τη ζωή της. Μια ζωή που δεν ήταν πάντα εύκολη, αντιθέτως περιλαμβάνει κεφάλαια πόνου τα οποία φροντίζει να προσπερνά κρατώντας στον νου μόνο την αισιοδοξία και την απόλυτη χαρά στις σελίδες που “γράφει” με τους απόλυτους πρωταγωνιστές της ζωής της, τον 11χρονο Μπάμπη και τον 3,5 ετών Βασίλη, καρπό ο δεύτερος του έρωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου με τον οποίο τελευταίες πληροφορίες τούς θέλουν να δίνουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. 

«Είναι ξανά μαζί, το παλεύουν, αγαπιούνται πολύ και νομίζω ότι είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Ο τρελός έρωτας γεννάει εγωισμούς, πείσματα, ζήλιες και τα χαλάει καμιά φορά όλα. Εύχομαι να τα καταφέρουν», δηλώνει στο Youweekly άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας που ο φακός «τσάκωσε» στο «Club Hotel Casino Loutraki» να απολαμβάνει τον ήλιο και το νερό της πισίνας συντροφιά με την καλή της φίλη και επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης Νικόλ Αποστολάκη.

Οι άνθρωποι που μας αγαπούν πάντα βλέπουν κάτι έξω από εμάς κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι παρατηρούν συναισθηματικά μη εμπλεκόμενοι. Έτσι στην περίπτωση της Αγγελικής Ηλιάδη οι δικοί της άνθρωποι την έπεισαν να ξαναδεί μία ακόμα φορά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον μέσο ποδοσφαιριστή, κάτι που φαίνεται πως καρποφόρησε.

«Οποιαδήποτε κόντρα και εγωισμός μεταξύ τους έχει να κάνει ξεκάθαρα με τα 11 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά. Ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς πως ο Σάββας λατρεύει την Αγγελική και είναι ένας υπέροχος και στοργικός πατέρας», σημειώνει.

 
 
 

Δειτε Επισης

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος
Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα μαζί στα σοκάκια της Μυκόνου!
Το δημόσιο μήνυμα του Νίνο στην Josephine: «Συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ»
Σοκαρισμένος ο πατέρας και οι φίλοι του 23χρονου μοντέλου Ερμή Καραγιάννη, που έβαλε τέλος στη ζωή του
Σωρεία καταγγελιών κατά του μάγου David Copperfield για σεξουαλική παρενόχληση 16 ανήλικων κοριτσιών
Η αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά: «Κάποιοι τύποι με πιστόλια τον πήγαν σε ακατοίκητο χωριό»
Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα που νοσηλεύεται έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Θανάση Αλευρά gay και μετά είπε χειρότερα
Στο νοσοκομείο o Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο πατέρας της Silia Kapsis μετά το δημόσιο παράπονο της, βγήκε να απαντήσει στην τηλεόραση