Η αιχμηρή απάντησή του Ντίνου Καρύδη στις δηλώσεις του Βουτσά για την κόρη του, Σμαράγδα!

Αίσθηση προκάλεσε προ ημερών μία δήλωση που έκανε ο Κώστας Βουτσάς για την πορεία των παιδιών των ηθοποιών στην υποκριτική, φέρνοντας ως παράδειγμα, τόσο την κόρη του, Θεοδώρα, όσο και την κόρη του Ντίνου Καρύδη, Σμαράγδα.

«Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το “βάρος” του πατέρα της», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Βουτσάς στην εν λόγω συνέντευξή του.

Θυμηθείτε εδώ:

Αυτός είναι ο λόγος που η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια!

Ο Ντίνος Καρύδης επέλεξε να απαντήσει στον συνάδελφό του μέσω Instagram, όπου δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα:

«Δεν υπάρχουν πρώτοι και δεύτεροι ρόλοι. Υπάρχουν καλοί και κακοί ηθοποιοί. Ευχαριστώ λοιπόν που στη συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ ο ταλαντούχος και αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς με κατέταξε στους καλούς ηθοποιούς!

Έστω στους δεύτερους ρόλους ίσως γιατί δεν μ’ έχει δει σε παραστάσεις της 12ης Αυλαίας ή της Ελεύθερης αυλαίας ή σε ρόλους πρωταγωνιστικούς σε κλασικό ρεπερτόριο στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου , Σερρών Βεροίας κ.α. Εν πάση περιπτώσει καλός ηθοποιός για μένα, ασχέτως αν παίζει πρώτο ή δεύτερο ρόλο,είναι αυτός που ερμηνεύει τον χαρακτήρα από τα μέσα προς τα έξω κι όχι από τα έξω προς το …πουθενά. Τέλος … όσο για την ΚΥΡΙΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ να είσαι βέβαιος Κώστα μου,θα ήταν πάλι σπουδαία ακόμη κι αν είχε πατέρα μ’ ένα βαρύ όνομα σαν του Λώρενς Ολιβιέ… Αγαπημένε μου Κώστα μάλλον δεν την έχεις δει στο θέατρο .

Στο SWEET CHARITY ας πούμε πρόσφατα ή στην Δυσδαιμόνα με τον υπέροχο Κιμούλη ΟΘΕΛΛΟ. ή στην ΕΛΕΝΗ του Ευριπίδη ή στην Στρίγγλα του Σαίξπηρ ή στο άλλο μιούζικαλ το ΣΙΚΑΓΟ σε σκηνοθεσία του πολυσχιδή ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΣΟΥΛΗ και άλλα πολλά… στο SWEET CHARITY μάλιστα όταν έμαθε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης ότι ήμουν γονιός της με αγκάλιασε τόσο θερμά που φοβήθηκα μήπως την πάρει στις Η.Π.Α…. θέλω να μείνει εδώ του είπα .. το ίδιο του ψιθύρισαν στα Αγγλικά όσοι παραβρίσκονταν θεατές και παρακολουθούσαν τη συζήτηση ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του είπαν….. Αυτά και πάλι ευχαριστώ Κώστα μου Κάι να χαίρεσαι το Φοίβο σου . Με αγάπη παντοτινή!».

 

 

Δειτε Επισης

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»
Γαλήνη Τσεβά: «Ο πατέρας της κόρης μου δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της, ευτυχώς υπήρχε η μητέρα μου»