Αλμυρές οι τιμές για την συναυλία της Άννας Βίσση στην Μύκονο!

Μετά την πολυσυζητημένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Eros Ramazzotti στην Μύκονο, τώρα τα βλέμματα τραβά η Άννα Βίσση, η οποία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την ερχόμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου συναυλία, στο νησί των Ανέμων. 

Το κόστος για να παρευρεθεί κανείς στην συναυλία θα είναι «αλμυρό», ωστόσο  δεν θα προσεγγίζει τα ποσά που δαπανήθηκαν στην συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι. 

Σύμφωνα με το gossip.tv, το πρώτο επίπεδο (με ειδική συμφωνία με τους μετρ του μαγαζιού) το κόστος άνα άτομο θα είναι περί τα 200 – 250 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φαγητού, ποτού και σαμπάνιας ενώ ακριβώς από πίσω όσο επιλέξουν να γευθούν τις δημιουργίες του Χριστόφορου Πέσκια θα πληρώσουν 150 ευρώ το κεφάλι χωρίς να συμπεριλαβάνεται κρασί ή άλλο ποτό.

Επίσης στο δεύτερο και πίσω επίπεδο σε όσους επιλέξουν αποκλειστικά ποτό το κόστος θα είναι 400 ευρώ ανά τέσσερα άτομα και θα συμπεριλαμβάνεται ένα μπουκάλι premium ποτό (βότκα, ουίσκι ή τζιν) ή μια φιάλη σαμπάνιας 750 ml. Η γενική είσοδος με εισιτήριο και ποτό στο μπαρ αν και αρχικά είχε διαμορφωθεί στα 50 ευρώ τελικά υποχώρησε στα 30.

Όλα αυτά φυσικά κατόπιν όσον συνέβησαν στην συναυλία της Άννας Βίσση με την τρανσέξουαλ Κοντσίτα το 2014. Τότε το όλο πρότζεκτ παρά την μεγάλη διαφήμιση δεν είχε πάει καλά και ίσως να φταίει και ο τιμοκατάλογος.

Tότε οι τιμές ήταν στα 500 ευρώ το άτομο με φαγητό και σαμπάνια στην πρώτη σειρά στο VIP, 300 ευρώ το κεφάλι ακριβώς από πίσω στα υπερυψωμένα τραπέζια του ποτού και 100 ευρώ η γενική είσοδος με ένα ποτό που βέβαια στην πορεία έγινε 50 ευρώ λόγω της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου.  Στόχος τώρα είναι το event να προσελκύσει και αρκετούς Έλληνες φαν της γνωστής τραγουδίστριας.

Διαβάστε επίσης: 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»