Οι Κύπριοι που έδωσαν το βροντερό παρόν τους στην πιο ακριβή συναυλία της Ελλάδας!

Χαμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Eros Ramazzotti στη Μύκονο.

Οι δυο καλλιτέχνες διασκέδασαν τον κόσμο, ανάμεσα τους οποίους βρέθηκαν και πολλοί επώνυμοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ρέμος και Ramazzotti, μοιράστηκαν τη σκηνή σε ξεχωριστά ντουέτα που ξεσήκωσαν όσους τυχερούς βρέθηκαν στη συναυλία τους στο κυκλαδίτικο νησί, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση ήταν οι τσουχτερές τιμές του τιμοκατάλογου! 

Οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να απολαύσουν την συναυλία και το φαγητό τους, επιλέγοντας ανάμεσα από δύο επιλογές. Το πρώτο μενού ήταν αξίας 500 ευρώ για το κάθε άτομο, ενώ το δεύτερο μενού ήταν αξίας 1000 ευρώ.

Στο σύνολο, περίπου 3.000 άνθρωποι παρακολούθησαν, το βράδυ της Πέμπτης, την «χρυσή» συναυλία στην Ψαρρού, που κάθε χρόνο απασχολεί τα φώτα, όχι μόνο για τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, αλλά, κυρίως, για τις τιμές της και τους ελέγχους της εφορίας.

Η αναμονή στην είσοδο ξεπερνούσε τα 30 λεπτά, ενώ στα πρώτα τραπέζια κάθονταν Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες και ο μοναδικός Έλληνας που ήταν μπροστά ήταν ο επιχειρηματίας Σέρος Μύρτας, που δίνει ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη συναυλία κάθε χρόνο.

Το κεντρικό τραπέζι, με κόστος 1.500 ευρώ κατ’ άτομο, το είχε η επιχειρηματική οικογένεια Ζέιν από τον Λίβανο που  διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα, με τον Αντώνη να αφιερώνει την τελευταία επιτυχία του "Σπασμένα Κομμάτια Της Καρδιάς" στην κόρη τους, Ταμάρα. Σε ανάλογο τραπέζι και η Ραμόνα Φίλιπ με τον Χριστόφορο Τορναρίτη.

Ανάμεσα στους Κύπριους κοσμικούς που δεν έχασαν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην μοναδική συναυλία, η Κάτια και η Ελίνα Θεοδότου, η Μαρίτα Βασιλείου, ο καρδιοκατακτητής εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ,η Έρια Χαραλάμπους,η Νόνη Κυπριανού,η Μαρία Λεμή και η πανέμορφη Στέλλα Δημητρίου όπου τα τελευταία χρόνια περνά όλο της το καλοκαίρι στο νησί.

Δειτε Επισης

Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα που υπέστη
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»