Δείτε τις φωτογραφίες από το σκάφος της οικογένειας Αγγελοπούλου που στοιχίζει 54 εκατ. ευρώ!

Το υπερπολυτελές σκάφος της οικογένειας Αγγελοπούλου,αξίας 54 εκατομμυρίων ευρώ παραθερίζει στο Ιόνιο και αυτές είναι οι φωτογραφίες της απόλυτης χλιδής!

Στο πηδάλιο ο τιμονιέρης έδειχνε έμπειρος, άνετος, αλλά και σταθερός. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε φέρει τον άνεμο στην πρύμνη, ενώ το πλήρωμα λάσκαρε σταδιακά τη μαΐστρα. 

Με ραφινάτες μανούβρες οδήγησε με ασφάλεια το σκάφος στον μόλο, όπου και έδεσε με την πρύμνη.

Λίγα λεπτά αργότερα, ντυμένος με λευκό λινό πουκάμισο και τζιν βερμούδα, φορώντας γυαλιά ηλίου και μπλε καπέλο τζόκεϊ που έφερε το όνομα του σκάφους, ο καπετάνιος του εντυπωσιακού σκαριού με την ελληνική σημαία χαλάρωσε πάνω στο ντεκ, καθήμενος στους αναπαυτικούς ριγέ καναπέδες, διαβάζοντας εφημερίδα».

Έτσι ξεκινούσε ένα μυθιστορηματικό ρεπορτάζ εφημερίδας, πριν περίπου 7 χρόνια και το οποίο περιέγραφε παραστατικά τη μεγάλη λατρεία του Ελληνα δισεκατομμυριούχου για τη θάλασσα και τη μεγάλη του αγάπη για τα σκάφη

Είτε αυτά πρόκειται για ιστιοπλοϊκά, σαν το περίφημο 30άμετρο Aquarius Alfa είτε για τα υπερπολυτελή γιοτ, όπως το Alfa Nero των 100 εκατομμυρίων δολαρίων, το εντυπωσιακό Sunrays ή το περίφημο Okto,την 66μετρη θαλαμηγό και υπερπολυτελές πλωτό παλάτι που έχει στη διάθεση της η οικογένεια Αγγελοπούλου από το 2014.

Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου λατρεύουν το Ιόνιο κυρίως γιατί τους προσφέρει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν, κυρίως αυτή την εποχή, στα νερά του Αιγαίου.

Επιπλέον, τα νησιά του Ιονίου είναι ιδανικός προορισμός για μεγάλες θαλαμηγούς, εξαιτίας των υποδομών και των υπηρεσιών που προσφέρουν, ενώ και οι θάλασσες της περιοχής, είναι ήρεμες, χωρίς τα ισχυρά μελτέμια των κυκλαδίτικων νησιών.

Τα τελευταία δύο 24ωρα το εντυπωσιακό Okto βρίσκεται στα ανοιχτά του μικρού λιμανιού του Φισκάρδου της Κεφαλονιάς, μετά το πέρασμα του από την Ιθάκη, όπου η Γιάννα Αγγελοπούλου φωτογραφήθηκε από περιοίκους να κάνει βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Χώρας του νησιού, στο Βαθύ.

Κατά την παραμονή τους στο Φισκάρδο, το οποίο επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο, το ζεύγος Αγγελοπούλου γευμάτισε στην ταβέρνα της εμβληματικής μαγείρισσας του χωριού, στην Τασία και μάλιστα δέχτηκαν με χαρά να φωτογραφηθούν μαζί της.

 

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι