Boμβαρδίζει τον Βασάλο η Βασιλική: «Ας πρόσεχε για να μην του κλέψω την δημοσιότητα»

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την ΜarieRose μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα η Βασιλική Αγιανοπούλου!

"Η γνωριμία μου με την συγκεκριμένη κοπέλα ήταν κάτω από… περίεργες συνθήκες, μιας και η πρώτη μας επαφή ήταν ένας καυγάς. Το όνομα της σε έναν τίτλο είδησης την έκανε να τσαντιστεί και να μου στείλει προσωπικό μήνυμα, το οποίο εξελίχθηκε σε μία μεγάλη ένταση. Ομολογώ όμως, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πολύ ειλικρινής και είχε το θάρρος ακόμη και το λάθος που έκανε να το μαζέψει και να μου ζητήσει συγγνώμη, όπως έκανα κι εγώ από την πλευρά μου. Αυτή η ένταση και συμφιλίωση εξελίχθηκε σε μία πολύ όμορφη φιλική σχέση" είπε όσον αφορά την ΜarieRose.

Λίγο αργότερα έριξε τα πυρά της στον Κωνσταντίνο. «Ας πρόσεχε τι έλεγε για εμένα για να μην του κλέψω την δημοσιότητα», ήταν τα πρώτα της λόγια ενώ είπε: «Το άδικο πάντα αποκαλύπτεται! Δεν έχω να πω κάτι, εκτός από ότι η ασέβεια είναι σκληρό πράγμα κι εμένα δεν με σεβάστηκε!» και συνέχισε, «Δεν είχαμε κάνει κανένα συμβόλαιο ότι θα είμαστε για πάντα μαζί, ο καθένας κάνει τις επιλογές του! Ο τρόπος που το έκανε με ενόχλησε, θα μπορούσε να το είχε χειριστεί διαφορετικά!»

«Για εμένα δεν υπάρχει πια! Τον σιχάθηκα! Τον είχα τόσο ψηλά στα μάτια μου και πλέον έχει πέσει πολύ χαμηλά!» δήλωσε και σημείωσε ότι δεν σφάζεται, ούτε πέφτει ποτέ στα πόδια κανενός! «Δεν μπαίνω σε χαρέμια και το μόνο Βήτα που γυρίσει γύρω γύρω η ζωή μου, είναι της Βασούλας όχι του Βασάλου" είπε ανάμεσα σε άλλα για να αποκαλύψει ότι γινόντουσαν πράγματα πίσω από την πλάτη της, τα οποία έπρεπε τελικά ο Κωνσταντίνος να καλύψει! 

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο YouWeekly στο πιο κάτω video: 

Η Βασιλική Αγγιανοπούλου μπορεί να ασχολείται με το bodybuilding, αλλά έχει περάσει και από την τηλεόραση. Η Βασιλική είχε παίξει σε κάποιες σειρές, όπως «Καλημέρα Ζωή», «Σοφία ορθή» και όπως θα δείτε ήταν εντελώς διαφορετική! Πραγματικά η Βασιλική είναι αγνώριστη, όχι μόνο σωματικά αλλά και το πρόσωπό της και τα μαλλιά της είναι εντελώς διαφορετικά.

Από ποιο ριάλιτι διεκδικούν την Βασιλική Αγιαννοπούλου;

Πως η Βασιλική Αγιαννοπούλου έγινε το επίκεντρο για τα ριάλιτι και θεωρείται μεγάλη ίντριγκα για τα κανάλια μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο να συμμετάσχει κι εκείνη σε ένα αντίστοιχο project.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια της έγινε ήδη πρόταση… «Μου έγινε πρόταση από το Survival του Epsilon, όμως αρνήθηκα. Τώρα τι να σου πω… Δεν αποκλείω τίποτα. Αν μου γίνει από το Survivor θα το σκεφτώ…»

Παρακάτω τα πρώτα πλάνα από την φωτογράφηση της για το περιοδικό YOU που κυκλοφορεί την Τετάρτη 19/07 και την πρώτη της συνέντευξη!

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι