O Στέλιος Χανταμπάκης απέκτησε την δική του παραλία!

Αυτό το καλοκαίρι, αφήνουμε οριστικά τις αμμουδιές του Santo Domingo (Άγιος Δομίνικος) και προσγειωνόμαστε στην παραλία του Santo Stelio!

Ο ΣΚΑΙ ανακοίνωσε και επίσημα την νέα εκπομπή του πρώην παίκτη του Survivor, αναφέροντας: 

"Εκεί, ο Στέλιος Χανταμπάκης στήνει το τροχόσπιτο του κι ετοιμάζεται για την πιο ανατρεπτική εκπομπή του καλοκαιριού. Κάθε Κυριακή στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Αποστολή του είναι να εξερευνήσει το θέμα της εβδομάδας. Θα αναζητήσει απαντήσεις από παιδιά …θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας. Θα ξεσηκώσει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώσει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες.

Κάθε εβδομάδα, μαζί με τον Στέλιο, τις περιπέτειες του παρακολουθεί και σχολιάζει, από την παραλία του «Santo Stelio», ένας καλεσμένος έκπληξη αλλά και ειδικοί προσκεκλημένοι, που συμβάλουν στην εξερεύνηση της εβδομαδιαίας αποστολής"!

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη για το «Santo Stelio» και τα όσα πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας.

«Η αλήθεια είναι ότι αντί να ξεκουραστούμε μετά τον Άγιο Δομίνικο, κουραστήκαμε λίγο περισσότερο, και τώρα στο γύρισμα είμαι! Το τροχόσπιτο θα είναι παρκαρισμένο σε μία παραλία, η οποία θα είναι η δική μου, και θα λέγεται Santo Stelio! Την ιδέα αυτή τη δουλεύαμε πριν μπω στο Survivor, για αυτό και με το που βγήκα ξεκινήσαμε τα γυρίσματα! Διαβάστε παρακάτω…

Πρεμιέρα έχουμε αυτή την Κυριακή! Κάνουμε γυρίσματα εξωτερικά, όπου γυρίζω όλη την Ελλάδα, ρωτάω και με βοηθάνε ανυποψίαστοι περαστικοί, έχουμε ένα θέμα κάθε εβδομάδα σαν αποστολή, και εγώ βρίσκω απαντήσεις για αυτό που έχω αναλάβει! Νομίζω ότι και εγώ το κάνω με πολύ χαρά!

Πάντα σε όλες μου τις δουλειές κάνω αυτό που με εκφράζει, είτε είμαι σε πάνελ, είτε είναι πάνω μου η δουλειά! Το άγχος εμένα μου κάνει καλό, είναι δημιουργικό, κρατάμε χαμηλά την μπάλα, αυτά! Έχουμε γυρίσει κάποια επεισόδια ήδη! Κοιτάω να τα κάνω τώρα όλα, όσο πιο γρήγορα μπορώ, για να πάω κι εγώ την οικογένειά μου να ξεκουραστούμε όλοι μαζί, γιατί τους έχω και μου έχουν λείψει, και είναι το μόνο που με αγχώνει και με στενοχωρεί!» είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Αιμιλία Υψηλάντη: «Οι γονείς μου ήταν το σκάνδαλο της επαρχίας, δεν καταλάβαινε τίποτα ο πατέρας μου»
Γιώργος Μπένος: «Δέχτηκα bullying στο γυμνάσιο, με έδειχναν με το δάχτυλο γιατί έκανα παρέα με κορίτσια»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει η μητέρα μου, για λόγους που δεν καταλαβαίνω τώρα»
Ο Ηλίας Ψινάκης αντί να ζητήσει συγγνώμη, δημιουργήσε θέμα για Λιόλιου & Συνατσάκη - H oργή της Αναστασοπούλου
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Συγκινεί η Άννα Κουτσαφτίκη: «Έχασα τον πατέρα μου και έμεινα έγκυος»
Οι γιατροί ζήτησαν στον Δημήτρη Κόκοτα να ανοιγοκλείσει τα μάτια και εκείνος ανταπεξήλθε