Τρίτη, 24 Απριλίου, 2018 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Όλη η αλήθεια για την συνάντηση του Πρίαμου με την Καινούργιου στην Κύπρο!

  17/07/2017 11:13
Όλη η αλήθεια για την συνάντηση του Πρίαμου με την Καινούργιου στην Κύπρο!

Όλη η αλήθεια για την συνάντηση του Πρίαμου με την Καινούργιου στην Κύπρο!

  17/07/2017 11:13

Όλο και αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάριο Πρίαμο και την Κατερίνα Καινούργιου να συναντήθηκαν στην Κύπρο, περνώντας μαζί τον χρόνο τους σε γνωστό στέκι της Λεμεσού.

Η αλήθεια βρίσκεται όμως κάπου στην μέση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Celebrity, o τρελός Κύπριος πήγε με την παρέα του στο ίδιο στέκι που διασκέδαζε και η Κατερίνα Καινούργιου με την δική της, ωστόσο αυτό δεν ήταν παρά μια σύμπτωση.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών και η γνωστή παρουσιάστρια, δεν αντάλλαξαν παρά μερικές κουβέντες, με τον κάθε ένα να συνεχίζει να απολαμβάνει την παρέα με την οποία έφτασε.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πάντως, ότι σύσσωμη η ομάδα του "Όλα για σένα" βρέθηκε στο ίδιο στέκι, ανάμεσα τους και ο σύζυγος της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, όπου και είχαν πολλά να πουν με τον Μάριο Πρίαμο.

Δεν θα ξαφνιαστούμε σίγουρα εαν την νέα σεζόν, ο Μάριος Πριάμος ενταχθεί στο πάνελ της εκπομπής καθώς οι φήμες αναφέρουν ότι η Κωνσταντίνα και η ομάδα της δήλωσαν ήδη το ενδιαφέρον τους για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, με τον Τρελό Κύπριο να μην το αποκλείει.

Ο ίδιος προς το παρόν απολαμβάνει την μετά Survivor εποχή με καλούς φίλους και τραβώντας τον ενδιαφέρον των θαυμαστών του όπου και αν βρίσκεται! Με τη νέα σεζόν, μπορεί και να μας κρατά συντροφιά μέσα από τις οθονές μας! 

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ίδια η Κατερίνα από τις διακοπές της στην Κύπρο!

Διαβάστε επίσης:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας