Τα τρυφερά λόγια του Σπαλιάρα στη Ζωή Τζάνη και η αποκάλυψη για τον γάμο!

Στο πλατό του Πανοράματος βρέθηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας κι αφού οι συζητήσεις και οι αποκαλύψεις για το παιχνίδι επιβίωσης έφτασαν στο τέλος τους μίλησε για τον έρωτα της ζωής του.

Ο έρωτάς τους λοιπόν ακούει στο όνομα Ζωή! Μας ξάφνιασε με τα τόσο τρυφερά του λόγια αλλά και με την αποκάλυψη για τον γάμο. 

«Είμαι 43 ετών. Νομίζω ότι η οικογένεια είναι κάτι που μπαίνει μέσα σε κάποιο πλάνο, αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά, θέλω να αποκτήσω. Μετά τα 40 είναι κάτι που σκέφτομαι πιο έντονα. Κάνουμε κάποιες σκέψεις με τη σχέση μου, από την άλλη θεωρώ ότι έχω πολύ ανωριμότητα και είμαι αρκετά μποέμ, δεν φαντάζομαι τον γάμο μου σε εκκλησία.

Πιστεύω στο Θεό, αλλά θέλω να είναι κάτι πιο χαλαρό, ίσως σε κάποια παραλία. Κάναμε πολλές συζητήσεις στην παραλία για οικογένεια και παιδιά. Είναι γλυκιά, είναι απλή, έχουμε κοινό πάθος για τη γυμναστική. Δεν της άρεσε καθόλου η ιδέα του Survivor, δεν περίμενε ότι θα μείνω τόσο πολύ εκεί, ούτε κι εγώ!»

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Γιάννη Σπαλιάρα στο πλατό του Πανοράματος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μιλούσε στον αέρα της εκπομπής για την οικογένεια του όταν η μητέρα βγήκε ξαφνικά σε τηλεφωνική σύνδεση και τον έκανε να συγκινηθεί. 

«Εντάξει! Με τους γονείς μου οι σχέσεις μου ήταν όλα τα χρόνια κάπως τυπικές θα έλεγα, και τώρα που έχασα τον πατέρα μου, έγινα μαμάκιας μετά τα 40. Άκουγα τι μου έλεγαν οι γονείς μου, αλλά αποφάσιζα εγώ, έλειπα για πολλά χρόνια εξωτερικό χωρίς να μιλάμε πολύ, και επειδή ο χαμός του πατέρα μου ήρθε ξαφνικά, έπεσα πάνω από τη μητέρα μου και έγινε υπερπροστατευτικός. ήταν πολύ μεγάλο σοκ για όλη την οικογένειά μας, ο χαμός του πατέρα μου, ένας λόγος που μπήκα στο παιχνίδι ήταν γιατί ήθελα να ξεφύγω λίγο από αυτή τη ζόρικη κατάσταση, και αυτό το σοκ διαδέχτηκε το σοκ του Survivor.»

H μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή Πανόραμα μίλησε για την συμμετοχή του γιου της στο παιχνίδι επιβίωσης αλλά και για τον χαρακτήρα του γενικά κάνοντας τον να συγκινηθεί.

«Αφού έχω εδώ τον Γιάννη, καλά είμαι! Όταν έφυγε ο Γιάννης, όλα τα συναισθήματα που μπορούν να υπάρξουν στον κόσμο για μητέρα, όλα αυτά μπορώ να πω ότι τα έζησα στο διάστημα που ήταν στο Survivor. Ένιωσα κάποια στιγμή και θυμό, γιατί νόμιζα ότι το παιδί μου αδικήθηκε. Τα ένιωσα όλα. Έβλεπα και τις επαναλήψεις, αρκεί να έβλεπα το παιδί μου! Το να είναι αποστεωμένος σκεφτόμουνα μήπως έπρεπε να φύγει το παιδί μου, και μήπως δεν είναι καλά; Συνέχεια αδυνάτιζε και είχε την όψη του Ιησού του Τζεφιρέλι, ήταν ίδιος! Βέβαια ήθελα και να παραμείνει, εφόσον έβλεπα ότι τον αγαπάει ο κόσμος! Το βράδυ που αποχώρησε ήμουνα στην τηλεόραση, είχε μόλις τελειώσει το επεισόδιο, 10 λεπτά μετά την αποχώρησή του, χτυπά το τηλέφωνο και μου λέει «μαμά μου, μαμά μου», τον έφερε η παραγωγή κάπου και πήγε ο αδερφός του και τον φέρανε στο σπίτι! Έχω όνειρα για τον Γιάννη να κάνει οικογένεια και να είναι ευτυχισμένος! Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή, επειδή έπαιρνα τηλέφωνο, και τηλεφωνούσα, ανησυχούσα, ήταν ένα φοβερό σοκ ο τραυματισμός του, που έβλεπα δεμένο το πόδι του, και όλο τον κόσμο που τον στήριξε!»

Δειτε Επισης

Έφυγε από τη ζωή o «Αστυνόμος Παντέλας», ο αγαπημένος ηθοποιός Σώτος Φιλιππίδης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται τα «Xρόνια πολλά» με τον πιο ξεχωριστό τρόπο... τραγουδώντας!
Αιμιλία Υψηλάντη: «Πέρασα μία ασθένεια επώδυνη. Να ξέρετε πως όταν πεθαίνουμε τη μάνα μας καλούμε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Έπαιζα θέατρο στη μητέρα μου για 17-18 χρόνια που ήταν άρρωστη»
Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν 27 χρόνια γάμου – Η τρυφερή ανάρτηση της τραγουδίστριας
Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;
James Καφετζής: «Είχε αγοράσει η μητέρα μου, στον πατέρα μου εξοπλισμό και της έστειλε μήνυμα SOS»
Ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο, αποχαιρετά την κορυφαία ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου