Σπαλ: «Οι Διάσημοι ήθελαν να στείλουν εμένα στην άλλη ομάδα και να διώξουν τον Ντάνο»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν πέρασε εύκολα στο Survivor και αυτό το είδαμε και στο σώμα του. «Είχα γίνει σάκος του μποξ για τους Διάσημους» Οι αποκαλύψεις του πιο διασήμου παίχτη του Survivor!

Το γεγονός ότι οι Διάσημοι έχαναν από τους Μαχητές και σε συνδυασμό ότι δεν έτρωγαν πολύ είχαν σαν αποτέλεσμα το μοντέλο να χάσει αρκετά κιλά και να φαίνονται τα κόκκαλά του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας καλεσμένος στο «Πανόραμα» αποκάλυψε ότι αντιλήφθηκε πως η εικόνα του ήταν τρομακτική στο πάρτι της ένωσης και τόνισε ότι έκαιγε μυικό ιστό, αφού δεν είχε λίπος. Μάλιστα, αποκάλυψε πως πολλές φορές έβλεπε θολά ενώ από την πείνα πονούσε πολύ. Τέλος, είπε πως αν γνώριζε ότι θα περάσει όλα αυτά δεν θα πήγαινε.

Δείτε το video: 

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι ήταν ο μοναδικός που γνώριζε τους περισσότερους, εκτός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που δεν την ήξερε ούτε σαν όνομα.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αν και δεν θέλει να μιλάει για τον εαυτό του, δήλωσε ότι ήταν ο πιο αναγνωρίσιμος και ο πιο γνωστός από την ομάδα των Διάσημων. Βέβαια, η πείνα και η κακουχία δεν άφηναν περιθώρια να σκεφτεί κανείς πιο είναι ο περισσότερο γνωστός και πιο ο λιγότερο.

«Nομίζω, αν και δεν είναι ωραίο να το λέω, ότι πραγματικά ήμουν ο πιο αναγνωρίσιμος από την ομάδα των Διάσημων. Το σοκ είναι τόσο μεγάλο όμως, που ξεχνάς ποιος είναι πιο επώνυμος ή αναγνωρίσιμος. Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα. Τη Βαλαβάνη δεν ήξερα, ούτε σαν όνομα, τους άλλους τους ήξερα. Ήξερα ότι θα τα πάω καλά με τον Χρανιώτη, και όντως τα πήγαμε αρκετά καλά, τον Αγγελόπουλο τον ήξερα από τη Σκιάθο, απλά ένα «γεια» λέγαμε! Τον βοήθησε στην αρχή το ότι γνωριζόμασταν, αλά στην πορεία ταίριαξαν οι χαρακτήρες μας. Οι καλύτεροι παίκτες ψηφίζονταν και στα παλιά Survivor για να αποχωρήσουν.

Ο Ντάνος το έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι είναι πολύ καλός στα αθλήματα, έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος ικανός να επιβιώσει, οπότε ήταν ο πιο έτοιμος για αυτή την περιπέτεια. Όντως είχα γίνει κάπως σαν σάκος του μποξ, νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν επεδίωκα να κάνω παρέες, και δεν ήμουν σε κάποια κλίκα, καθένας μπορεί να τοποθετηθεί όπως θέλει και να το πει παρεάκι, ομάδα, πυρήνα. Άμα έχεις μια ομάδα 6-8 ατόμων, είναι πιο εύκολο να αποφύγεις ψηφοφορίες ή να στήσεις μία, και να γίνεις πιο δυνατός. Θεωρώ ότι οι κλίκες και τα στρατόπεδα είναι για τους αδύναμους, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση μόνοι τους. Θεωρώ ότι τον Ντάνο τον ζήλευαν και τους ενοχλούσαν που κάναμε παρέα. Ήμασταν εγώ με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη, και όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς καθόμασταν πιο αργά το βράδυ, για αυτό ήρθαμε πιο κοντά»

Δείτε το video:

Το μοντέλο καλεσμένο στο Πανόραμα, αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι γνώριζε τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την Σκιάθο. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είχε πάει αρκετές φορές στο νησί για επαγγελματικούς λόγους και όπως είπε έλεγαν ένα «γεια».

Μάλιστα, όταν συναντήθηκαν στον Άγιο Δομίνικο ο Γιάννης Σπαλιάρας του είπε ότι τον θυμάται από την Σκιάθο και αυτό έκανε τον Ντάνο να νιώσει καλύτερα στην ομάδα των Διάσημων.

Δείτε το video: 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχτηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι στην ομάδα των Διάσημων είχε γίνει σάκος του μποξ. 

Το μοντέλο το απέδωσε αυτό στο γεγονός ότι δεν του άρεσε να παίρνει μέρος σε ίντριγκες, δεν ήταν μέσα σε κλίκες και δεν του άρεσαν τα στρατόπεδα και αυτό επειδή ήθελε να είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ο εαυτός του.

Τελικά, υπήρχε κλίκα;

Δείτε τι είπε στο video που ακολουθεί: 

Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε για ποιον λόγο οι Διάσημοι των έστειλαν στους Μαχητές. 

Ο πρώην παίχτης του Survivor είπε ότι δεν ήταν ο πιο αγαπημένους τους και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που τον ψήφισαν για να πάει στους Μαχητές σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αγωνιστικά ήταν μέτριος, αφού δεν θα ψήφιζαν κάποιον που ήταν καλός.

Σε ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη εάν το περίμενε αυτό, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι πίστευε ότι θα διώξουν είτε εκείνον είτε την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είχε ζητήσει να την ψηφίσουν καθώς στους Διάσημους δεν πέρναγε καλά.

Δείτε το video:

Ο  Σπαλ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά της Ειρήνης Παπαδοπούλου και την απόφασή της ν’ αποχωρήσει από το Survivor. 

Το μοντέλο είπε ότι δεν απομονώθηκε μόνη της και τόνισε ότι αδικήθηκε από τους συμπαίκτες της και εκείνη ένιωθε άβολα.

Μάλιστα, είπε ότι οι άλλοι τους έκαναν αυστηροί κριτική επειδή δεν ήταν μέσα στο παρεάκι των υπολοίπων.

Δείτε το video:

Aποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη πως στους Διάσημους τσακωνόντουσαν για αστείους λόγους και δεν τα ξεχνούσαν εύκολα. Σε αντίθεση με τους Μαχητές που ήταν πιο χαλαροί και μάλιστα τους αποκάλεσε «στρουμφοχωριό».

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξήγησε πως εκεί ο καθένας δεν είχε την δική του κουβέρτα και πως κάθε μέρα έπαιρναν και διαφορετική. Αυτό ήταν κάτι που του άρεσε σε συνδυασμό ότι τα παιδιά ήταν πιο μικρής ηλικίας και δεν είχαν να διαχειριστούν την εικόνα τους όπως οι Διάσημοι.

Δείτε το video:

Ποιος δεν θυμάται τον τσακωμό του Γιάννη Σπαλιάρα με τον Κώστα Κοκκινάκη;

O πρώην παίχτης του Survivor αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του λέγοντας πως αν και ο ίδιος είχε αντιδράσει μπορεί να είχαν πιαστεί και στα χέρια. Μάλιστα, είπε ότι η έκρηξη του Κώστα Κοκκινάκη έκανε εντύπωση τόσο στον ίδιο όσο και στους υπόλοιπους Μαχητές και δεν περίμενε τέτοια αντίδραση λόγω του ότι είναι πατέρας και μεγάλος σε ηλικία.

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι δεν αντέδρασε και έκανε υπομονή επειδή δουλεύει στην τηλεόραση και δεν ήθελε να χαλάσει η εικόνα του στον κόσμο.

Δείτε το video:

Ο Γιάννης Σπαλιάρας κατηγορήθηκε από τους Διάσημους επειδή στο τέλος ενός αγωνίσματος πανηγύρισε με τους Μαχητές

ενώ πριν λίγο είχε πει ότι πονούσε η μέση του και ζήτησε να σταματήσει.

Μετά από αυτό οι Διάσημοι πήρανε πέναλτι και στην συνέχεια έχασαν. Ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι η αντίδρασή τους τον στεναχώρησε όπως και οι χαρακτηρισμοί προς το πρόσωπό του.

Δείτε το video:

Μια άτυχη στιγμή για το μοντέλο και παρουσιαστή. Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και εκεί αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζούσανε όλοι οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. 

Κακώς συνέκρινε την διαβίωση σε ένα παιχνίδι με το μεγάλο θέμα των μεταναστών και τις συνθήκες στις οποίες εκείνοι ζούνε σε διάφορα κράτη. 

Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην Ελεονώρα Μελέτη.

Το Survivor ήταν για τον Γιάννη Σπαλιάρα κάτι σαν φάρμακο, αφού τον βοήθησε να ξεφύγει έστω για λίγο από την απώλεια του πατέρα του. 

Το πρώην μοντέλο έχασε τον πατέρα του τρεις μήνες πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Ο θάνατος του πατέρα του ήταν ξαφνικός και αυτό του κόστισε. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι με αυτή την απώλεια έγινε περισσότερο «μαμάκιας».

Δείτε το video:

 

 
 
 

Πηγή: Gossip-tv

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου