Η αποκάλυψη του Nτάνου για τον Χραν! Τα «έκτροπα» στο πάρτι του Survivor…

Όπως κάθε απόγευμα έτσι και σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του Survivor!

Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Αυτό όμως που μας έκανε πραγματικά εντύπωση είναι η ανανέωση που επήλθε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα», η οποία πλέον ονομάζεται σκέτο «Πανόραμα» και δεν προβάλλεται μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πλατό, όπως είχαμε συνηθίσει, αλλά προβάλλεται από το πλατό του Σκάι που βγαίνουν όλες οι εκπομπές!

Νέοι τίτλοι αρχής, νέο λογότυπο αλλά και νέα «διακόσμηση» στο καινούριο πλατό! Η Ελεονώρα Μελέτη μόλις έκανε την έναρξη της εκπομπής της είπε: «Αν νομίζεται ότι επειδή τελείωσε το survivor, εμείς θα κλείσουμε τον κύκλο των επαφών μας με τους πρωταγωνιστές κάνετε λάθος! Μέσα από το καινούριο μας πλατό θα συνεχίσετε να τους απολαμβάνετε», δήλωσε χαρακτηριστικά! 

Δείτε όλες τις αλλαγές στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι δυο τους αποκάλυψαν τα «έκτροπα» που συνέβησαν στο πάρτι μετά το τέλος του Survivor! 

Ο Γιώργος Χρανιώτης συγκεκριμένα είπε: «Διασκεδάσαμε πάρα πολύ έντονα, και με έπιασε η χαρά μου, και όταν γίνεται αυτό, και συνοδεύεται από αλκοόλ, γίνεται ο χαμός προς το τέλος της νύχτας! Μου αρέσει να πειράζω τους φίλους μου και να τους πιάνω έντονα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αλλά η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είπε:

«Όταν είσαι ξενέρωτος, αντιλαμβάνεσαι περισσότερο τις εκδηλώσεις αγάπης του Γιώργου! Με κυνήγαγε σε όλο το πάρτι να με φιλήσει παθιασμένα. Για να μην παρεξηγηθούμε, του βγαίνει ακόμη περισσότερο η αγάπη που έχει για μένα! Είναι αυθεντικός. Τόσα που μου έκανε εκεί μέσα, δεν τα σώζει», δήλωσε χαρακτηριστικά! 

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αποκάλυψε ακόμη δεν έχει βγει πολύ από το σπίτι αφού του έχουν συστήσει να ξεκουράζεται. Ο ίδιος μάλιστα είπε πως αυτές τις ημέρες κάνει μια σειρά εξετάσεων για προληπτικούς λόγους.

Δείτε τι είπε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί

Μπορεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος να είχε social media πριν μπει στο Survivor, όμως μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο δεν είχε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.

Όπως αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη, εκείνη ήταν που του είπε να ανοίξει και πάλι τον λογαριασμό του. Ο ίδιος μάλιστα όπως είπε, «ανέβασε» στο πρώτο insta story προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του, όμως επειδή έχει μπλοκάρει από την επισκεψιμότητα δεν μπορεί να κάνει follow back.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί

Η σχέση των δυο τους δεν ήταν καλή από την αρχή, όμως ο ηθοποιός ήταν αυτός που πλησίασε τον Ντάνο, όταν εκείνος είχε αρχίσει να κουράζεται. Ο νικητής του Survivor, αποκάλυψε πως οι δυσκολίες στο παιχνίδι, όπως η πείνα και η κακή σχέση που με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας των Διασήμων, ήταν αυτά που τους έφεραν πιο κοντά.

Δείτε όλα όσα είπαν στον βίντεο που ακολουθεί

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δίστασε να απαντήσει και συγκεκριμένα είπε: «Είδα συμπεριφορές διαφορετικές οπωσδήποτε, και συμπεριφορές που δεν περίμενα, όχι όλοι το ίδιο αλλαγμένοι, αλλά θέλω να πιστεύω επειδή όσοι βγήκαν πριν από μένα, με είδαν μέσα στο Survivor, και κατάλαβαν κάποια πράγματα.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, και δεν πρόκειται να γίνω κολλητός με κάποιον επειδή έλαβα μια αγκαλιά, ή είδα μια καλύτερη συμπεριφορά. Θα δώσω ίσως μία ευκαιρία, αλά πολύ συγκεκριμένες, και όχι ότι θα γίνουμε κολλητοί. Μου μετέφεραν πράγματα, ξέρω πολλά πράγματα, και όταν είχαν βγει, είχαν τοποθετηθεί για μένα αρνητικά. Εγώ είμαι άνθρωπος που μπορώ να σε ξεχάσω στα μάτια. Κάποιοι τα χαμήλωσαν.

Με κάποιους δεν θέλω να λέω τίποτα περισσότερο από μια καλημέρα. Δεν έχω προκατάληψη, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω, βλέποντας και κάνοντας. Ξέρω πολύ καλά όλες τις καλές και τις κακές στιγμές, δεν θα κάνω τον χαζό», δήλωσε χαρακτηριστικά! 

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: 

Μιλώντας για τη σχέση του με τον Ντάνο και πόσο είχαν δεθεί μέσα στο παιχνίδι, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε νιώσει ότι δεν είναι ευπρόσδεκτός από τους άλλους επειδή έκανε παρέα με τον Ντάνο. «Επειδή εγώ, ο Γιώργος και ο Σπαλιάρας, κάναμε παρέα, είχε θεωρηθεί από τους άλλους πως είχαμε κλίκα, δεν ήταν όμως έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνος

Δείτε όλα όσα είπαν οι δυο παίκτες στην εκπομπή
 

Την συμπεριφορά της Ειρήνης Παπαδοπούλου όσο ήταν στο Survivor, την απόφαση της να αποχωρήσει αλλά και τις σχέσεις της με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, σχολίασε ο Ντάνος στην εκπομπή Πανόραμα.

Ο νικητής του Survivor, είπε, πως η Ειρήνη είχε νιώσει τον αποκλεισμό από την ομάδα, πράγμα που είχε νιώσει και ο ίδιος. «Δεν ήταν απλό αυτό που της συνέβαινε. Εμένα με άκουγε επειδή δεν έκανα παρέα με τους υπόλοιπους. Η Ειρήνη δεν ήξερε τι να πιστέψει. Είχε φτάσει σε σημείο να μην πιστεύει ούτε τον ίδιο της τον εαυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή.

Πολλοί ήταν οι συμπαίκτες του Γιώργου Αγγελόπουλου, οι οποίοι βγαίνοντας από το παιχνίδι δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για εκείνον, κατηγορώντας τον για πολλά.

Τελικά ο νικητής του Survivor έμαθε όλα όσα είχαν πει οι πρώην συμπαίκτες του για εκείνον;

Δείτε στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί τι είπε ο ίδιος όταν η Ελεονώρα Μελέτη του έκανε αναφορά σε αυτό.

Ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού αναφέρθηκε φυσικά και στο γεγονός που είχε προκαλέσει ολόκληρο σάλο, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της ψηφοφορίας του τελικού με τις μπλοκαρισμένες κλήσεις και τα μηνύματα! 

Συγκεκριμένα είπε: «Με στεναχώρησε το ενδεχόμενο να υφίσταται κάτι τέτοιο, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα μια τέτοια νίκη. Γινόταν και με μένα όμως, και όχι μόνο από τη Σκιάθο, έπαιρναν κι εμάς τηλέφωνο, και έλεγαν ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν. Αισθάνομαι πιο ήρεμος, γιατί το αποδίδω σε τεχνικό θέμα, θέλω να πιστεύω ότι είναι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά! 

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

«Κινηματογραφική μούρη», χαρακτήρισε ο Γιώργος Χρανιώτης τον Ντάνο.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μάλιστα πέταξε μια ατάκα στον Ντάνο, η οποία τον ξάφνιασε. Του είπε πως πρέπει να κάνει κινηματογράφο γιατί έχει κινηματογραφική μούρη. Πώς αντέδρασε ο νικητής του Survivor;

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί

Ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μίλησε για την ιστορία του περιβόητου ονόματος «Ντάνος» και πως του «κόλλησε» αυτό το παρατσούκλι! Επίσης δεν δίστασε να αναφερθεί και στον χαμό του πατέρα του! 

Συγκεκριμένα είπε: «Πήγαινα στο φούρνο του θείου μου και με λέγανε «Ντανάκι», ε και έμεινε το «Ντάνος», είμαι κατά κάποιον τρόπο συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης. Στη Σκιάθο αν ζητήσεις τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δεν θα με βρεις. Αν πεις «Ντάνος» με ξέρουν όλοι.

Ο μπαμπάς έχει φύγει 17 χρόνια, ήμουν 16 ετών. Με έχει στιγματίσει… Μου ήρθε ξαφνικά. Έπρεπε να το συνειδητοποιήσω, και η οικογένειά μου το ίδιο, και να μεγαλώσω μέσα σε αυτή την καινούργια κατάσταση. Γενικά, βλέπω σαν στοιχείο του χαρακτήρα μου, να μπαίνω σε άμεση επίλυση όλων αυτών. Το δούλεψα από τότε, και έγινε τρόπος ζωής», δήλωσε χαρακτηριστικά! 

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: 

Ο νικητής του Survivor αποκάλυψε πως όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, έχασε στο αεροδρόμιο τις αποσκευές του και του έμεινε μόνο το bag back που είχε και στο παιχνίδι.

Δείτε τι είχε μέσα στην βαλίτσα του στο βίντεο που ακολουθεί. 

Ο ηθοποιός προέβη σε μια αποκάλυψη που κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει και αφορά τον Γιώργο Αγγελόπουλο και μια συζήτηση που είχε γίνει πίσω από την πλάτη του! 

Συγκεκριμένα είπε: «Υπήρχαν γκρίνιες στους Διάσημους για ποιο λόγο προβάλλεται πιο πολύ ο Ντάνος, και γιατί μιλά περισσότερο στο Συμβούλιο. Και μάλιστα κάποιοι έλεγαν μήπως έχει μέσον ή δόντι στην παραγωγή. Το είχα κρυφακούσει, και τους απάντησα: «Έχετε σκεφτεί μήπως είναι πιο δημοφιλής από εμάς;» και δεν έλαβα καμία απάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά! 

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Το βίντεο της πρώτης πρόβας της Σάττι έγινε παγκόσμιο trend και το «Ζάρι» είναι πια φαβορί
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι