Συνεχίζεται το ξεκατίνιασμα για τον Βασάλο! Ο ίδιος επιμένει "Eίμαι μόνος μου"!

Όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το παιχνίδι, ξεκαθάρισε ότι είναι μόνος του, «αδειάζοντας» τόσο τη Μαρί Ρόουζ όσο και τη Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Οι δύο κοπέλες που για 5 μήνες περίμεναν τον παίκτη των "Μαχητών" να βγει από το παιχνίδι υποστηρίζοντας η κάθε μια ότι είναι το κορίτσι του, τελικά έμειναν με την δήλωση «Εγώ έφυγα ελεύθερος και προέκυψα με δύο σχέσεις…» και αυτό δεν άφησε καμία από τις δύο ευχαριστημένες! 

Αρχικά η Βασιλική έριξε τις βολές της που ήταν καυτές στον Κωνσταντίνο, ενώ η Marierose απάντησε στον Κωνσταντίνο Βασάλο μέσω της εκπομπής του Έψιλον la biri biri! 

Επίσης για να αποδείξει τα λεγόμενα της, αλλα και ότι δεν λέει ψέματα, δημοσίευσε τις προσωπικές της συνομιλίες με τον Κωνσταντίνο! 

 
Αυτό εξόργισε και πάλι την Βασιλική η οποία θέλησε επίσης να ξαναχτυπήσει! 
 
«Εγω δεν μιλαω … ακομα !!!  Μιλάνε όσοι με ξέρουν Μιλάνε όσοι ξέρουν!! Μιλάνε οι κοινές μας φωτογραφίες κ η ζωη μας ολους αυτούς τους μήνες απο τον Οκτώβριο του 2015 !!!!! Όντας στο εξωτερικό δεν ήξερα πως ενας ανθρώπος οπως ο Ζωης βγήκε να με υπρασπιστει κ να πει την μονη αλήθεια !!!  Ζωη σε ευχαριστω φιλε !! Μάρτυρες πως υπήρξα ζευγάρι με τον «κύριο» Βασαλο υπάρχουν πολλοί και οπως φαίνεται δεν γουστάρουν το άδικο !!!  ΥΓ για ολους εσάς που θα πείτε παλι την κακία σας ο θυμός μου δεν ειναι γιατι επέλεξε να χωρισουμε κ αυτο δεν έγινε τωρα την επιλογή του την εκανε οσο ακομα ειμαςταν μαζι κ έπαιζε κυριολεκτικά κ μεταφορικά με άλλες γυναικες πισω απο την πλατη μου ο θυμός μου ειναι γιατι με εβαλε στην ιδια μοίρα με μια άγνωστη που αποκαλούσε babe οπως είδαμε στα μηνυματα τους που τόλμησε να πει πως δεν με ξερει πως δεν μου έδωσε δικαιωματα κ πως πηρα το θάρρος να κανω όσα εκανα , για δημοσιότητα, Ελα μου ; οτι τι ;;  Ας μας πει τι εκανα εκτός απο υπομονή 5 μήνες οταν δεχόμουν ακομα κ απειλές οταν δεχόμουν σιωπηλά σε καθημερινη βάση μηνύματα με τους χειρότερους χαρακτηρισμούς οπως ΚΑΚΟ ΦΩΦΟ να εχεις μωρή Κα…..λα κ εννω με παρακαλαγε ολο ο έντυπος κ ηλεκτρονικός τύπος κ τα κανάλια δεν βγηκα να μιλήσω πουθενά!!!  Ας κρινει ο κοσμος λοιπόν αν εγω σε προσβάλω κ σου κανω κακο οπως μαθαινω πως λεει το περιβάλλον σου η εσυ εμενα... Τα φιλουθκια μου απο Κύπρο ξερεις εσυ» έγραψε με την σειρά της! 
 
 

Και μπορεί τα δυο «πρώην» κορίτσια του να «σφάζονται» για τα μάτια του, ωστόσο εκείνος δηλώνει... μόνος.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα υποστήριξε πως αυτό που γίνεται με την προσωπική του ζωή, τον ενοχλεί μέχρι ένα σημείο ενώ για μια ακόμη φορά δήλωσε... μόνος.

Δείτε όλα όσα είπε! 

Δείτε εδώ:

Δειτε Επισης

Η Ανδρομάχη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της - Ο Γιώργος Λιβάνης θα γίνει πατέρας
Ελένη Κοκκίδου: «Υπήρχαν άντρες οι οποίοι με έπιαναν σε μέρη του σώματος που απαγορεύεται»
Πέθανε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Δήμητρα Ζέρβα μετά από μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της
Ο Δημήτρης Κόκοτας δεν υποστηρίζεται πλέον μηχανικά - Τα νεότερα για την υγεία του
#Eurovision 2024: Το Nemo διατηρεί δεσμό με κοπέλα εδώ και πέντε χρόνια - Αυτή είναι η αγαπημένη του
Δίκη του σκηνοθέτη της σειράς #Sasmos, Κώστα Κωστόπουλου: Ο Κώστας Αρζόγλου παραιτήθηκε από μάρτυρας υπεράσπισης
Οι φώτο που πυροδότησαν φήμες εγκυμοσύνης της Demy & η επική απάντησή της
Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου παρουσίασε πνευμονική ίνωση, έχει φορητό μηχάνημα με καλώδιο για το σπίτι»
H στιχουργός Όλγα Βλαχοπούλου, διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος - Το μήνυμα της μετά την ογκεκτωμή
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μάστορα με πρωταγωνίστρια την Γαρυφαλλιά Καληφώνη & ο παράδοξος στίχος