Ο Βασάλος χωμένος στην αγκαλιά της αδελφής του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις!

Απογοητεύτηκε από το αποτέλεσμα; Τι είπε στους δημοσιογράφους;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν αυτός που αποχώρησε στον ημιτελικό του Survivor. Ο παίκτης, αν και αύξησε πολύ τη δυναμική του τις τελευταίες εβδομάδες, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον αποψινό τελικό.

Οι δημοσιογράφοι πολιόρκησαν τον Κωνσταντίνο κατά την έξοδό του από το θέατρο και οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή. «Αισθάνομαι πάρα πολύ ικανοποιημένος -να τα πει η αδερφή μου για μένα. Μου έλειψαν όλοι!», είπε ο ίδιος χαμογελαστός.

«Γιατί να απογοητευθώ;» αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα. «Πάω τώρα σπίτι να δω τους δικούς μου. Μετά από 5 μήνες θα δω τους δικούς μου», τόνισε.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να κάνει κάποιο γλέντι για την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο. Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει, είπε ορθά κοφτά: «Μπάνιο! Τι άλλο να κάνω»;

Στο LaBiriBiri προβλήθηκαν δηλώσεις του Γιάννη Βασάλου. Του γνωστότατου πατέρα του Κωνσταντίνου, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να μιλήσει στις κάμερες, μίλησε για άλλη μια φορά για το γιο του και τον αποκλεισμό του από τον σημερινό τελικό του Survivor.

«Ο Κωνσταντίνος επέστρεψε σπίτι μετά από απουσία 5 μηνών, και είναι κοντά μας. Εγώ εισπράττοντας την αγάπη του κόσμου, θεώρησα ότι θα είναι στον τελικό. Δεν τα κατάφερε, δεν πειράζει, νομίζω ότι είναι ο νικητής στις καρδιές όλων.

Νομίζω είναι ανθρώπινο, όταν κανείς έχει το παιδί του να υποφέρει,περιμένει να πάει ακόμη καλύτερα. Ο ίδιος θεωρεί επιτυχία του ότι έφτασε μέχρι εκεί, θα ήθελε να πάει καλύτερα, δεν το κρύβει ούτε εκείνος, ούτε εγώ.

Τα τρία παιδιά που μείνανε θεωρώ ότι ήταν οι πιο αξιόλογοι παίκτες, εύχομαι το καλύτερο και για τους δύο! Θέλω να κερδίσει αυτός που θα ψηφίσει ο κόσμος, το κριτήριό του είναι το πιο αλάνθαστο. Ο Κωνσταντίνος θέλει να κερδίσει ο Μάριος, συνδέεται με φιλία πια μαζί του» είπε. 

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό