Δικαιολογημένα υπερήφανοι για τον γιο τους ο Πρίαμος και η Λία Ιωαννίδη!

Στο «Φτιάξε καφέ» μίλησε τηλεφωνικά η μητέρα του Μάριου Πρίαμου, κυρία Λία Ιωαννίδη, η οποία δνε έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την επιτυχία του γιού της να περάσει στον ημιτελικό του Survivor.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, είμαι πολύ χαρούμενη, αλίμονο! Πώς θα ένιωθε μια μητέρα που βλέπε ιτο παιδί της να έχει επιτυχία, κάτω από τόσες δύσκολες συνθήκες; Καθόλου δεν το γνώριζα, η παραγωγή είναι πολύ προσεκτική, και πολύ καλά κάνει! Στην Κύπρο το βλέπουμε με 12 λεπτά καθυστέρηση και μας παίρνανε και μας λέγανε συγχαρητήρια πριν τελειώσει το αγώνισμα! Μας στέλνανε ξένοι στα social media μηνύματα, συγκινητικές εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί επιβεβαίωσε την πεποίθησή μας ότι είναι ένα παιδί με στόχο και επιμονή σε αυτόν! 

 Έτσι είναι πάντα ο Μάριος, ό,τι κάνει, το κάνει στο μάξιμουμ! Χάρηκε και νωρίτερα, που μίλησε για τους συμπαίκτες του, αυτός είναι ο άνθρωπος Μάριος. Ο καθένας μας ανάλογα με τις αντιδράσεις του κρίνεται, δνε έχω να πω τίποτα για τον Ντάνο, καταλαβαίνω ότι η ένταση και η απογοήτευση είναι τεράστια, και είναι μάθημα ζωής να μάθω και να χάνω, εκτός απο το να κερδίζω, είναι όλα μέσα στο παιχνίδι! βεβαίως θα έρθω στον ημιτελικό, δεν θα μπορέσω να σας πω το πότε!
Δεν έχουμε ασχοληθεί με τις ψηφοφορίες, ούτε διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος είχε πρόβλημα! Ευχαριστώ που εντοπίζετε το πρόβλημα, εγώ δεν το είχα σκεφτεί, θα πρέπει να δει η παραγωγή τι θα γίνει με την ψηφοφορία! Θα δει όλα όσα έγιναν όσο έλειπε, και θα πάρει τις αποφάσεις του» 
κατέληξε η μητέρα του Μάριου Πρίαμου, αναφορικά με την ιδιαίτερη προτίμηση της παρουσιάστριας στο πρόσωπο του γιου της.

Δείτε τι είπε στην εκπομπή στο βίντεο που ακολουθεί:

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη μίλησε ο Πρίαμος, πατέρα του Μάριου από το Survivor. Aναφέρθηκε εκτενώς στον γιο του, και τόνισε πόσο περήφανος είναι για αυτόν.
 

«Πρέπει να κοιτάμε σφαιρικά τα πάντα, η ζωή είναι ένας κύλινδρος. Παρακολουθούμε ανελλιπώς το Survivor, ο κόσμος μπορεί να ενθουσιάζεται με τους παίκτες, αλλά για εμάς είναι λίγο ψυχοπλάκωμα, έχουμε τόσο καιρό να τον δούμε, να του μιλήσουμε, πέρασε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες ίσως φανούν όταν τελειώσει. Το ότι χτύπησε ήταν πασιφανές, όλος ο κόσμος το ήξερε. Σαν γονείς έχουμε παραπάνω έννοια, καταλαβαίνετε!

Ξέρω ότι ο Μάριος όπως φαίνεται, έτσι είναι και ο χαρακτήρας του, έτσι φέρεται και έξω! Δεν τον άλλαξε ούτε η πείνα, ούτε η ταλαιπωρία, έμεινε όπως ήταν! Ήταν μαχητής πριν ενταχθεί στους Μαχητές! Τώρα, εκείνο που πρόσεξα εγώ, ξέρω ότι ένας αθλητής ανεβαίνει, αλλά σε κάποιο σημείο έχει κάποια θηλιά, αδυνατίζει η απόδοσή του, και για να την επαναφέρει θέλει ένα και ενάμιση μήνα. Αυτό συνέβη και με τον τραυματισμό του ερχόμενος πίσω, οπωσδήποτε δεν θα μπορούσε να είναι όπως ήταν στο ξεκίνημα.

Τώρα βρήκε το ρυθμό του και ευτυχώς για μένα, γιατί τον βρήκε στο τέλος, στον ημιτελικό-τελικό, που είναι τα πιο βασικά. Ο Μάριος είναι πολύ ευαίσθητο παιδί, το έδειξε και όταν του στείλαμε μηνύματα, ρίχνουν τα δάκρυά τους. Έχει υποσχεθεί ότι θα σας βγάλω ασπροπρόσωπους, μη στενοχωριέστε καθόλου, για αυτό συγκινείται το παιδί! Αυτό που παρατηρώ και μου αρέσει είναι ότι μπορεί να τον κερδίζει κάποιος, θα κάνουν τη χειραψία τους, θα αγκαλιαστούν, αυτά είναι τα μηνύματα που δίνει αυτό το παιχνίδι.κατέληξε.

Μιλάμε για τον ωραίο χαρακτήρα, την ωραία κοπέλα τη Λάουρα, δεν είπε για να θίξει τη Λάουρα η έκφραση που είπε, ήταν για να ξυπνήσουν οι κοπέλες της ομάδας του και να παίξουν καλύτερα, άρα μη μου λέτε για χαρακτήρες και συμπεριφορές, αυτά τα λένε όσοι έχουν άλλους σκοπούς!» είπε εκνευρισμένος, όταν του τέθηκε το εν λόγω ζήτημα, ξεκαθαρίζοντας ότι ο γιός του δεν είχε κακή πρόθεση.
«Μόνο ο Μάριος δεν έχει προταθεί τόσο καιρό για να φύγει, είμαι πολύ ενθουσιασμένος, δεν βγήκε κανείς να πει μια κακή κουβέντα γα τον Μάριο! Αυτά δεν μετρούν, δεν τα βλέπει ο κόσμος για να βγάλει τα συμπεράσματά του; Δεν είναι τέτοιος, είναι πάρα πολύ καλό παιδί!»

Δείτε όλα όσα έιπε στο βίντεο που ακολουθεί:
 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Κώστας Αποστολάκης: «Η φωνή μου, δημιουργήθηκε με πολλή νύχτα, πολλή κατάπτωση, υπερβολή & πολύ ποτό»
Μαρία Μπακοδήμου για Φώτη Σεργουλόπουλο: «Όταν παίρνεις αποστάσεις είναι δύσκολο να βρεθείς ξανά»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Ουρλιάζαμε στο αμάξι, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή όχι»
Τα Χρόνια πολλά της Δήμητρας Βαμβακούση στον Γιώργο Αγγελόπουλο - Η φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη τους
Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Το πρώτο Πάσχα αγκαλιά με την κόρη τους
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Ατύχημα για τον Γιώργο Μαζωνάκη - Η φωτογραφία με το δεμένο πόδι