Αυτός κερδίζει την τελευταία ασυλία και το δεύτερο «εισιτήριο» του ημιτελικού!

Άγριος καβγάς Ντάνου – μισθοφόρου και στην μέση ο Μάριος και Τανιμανίδης! "'Aντε γ@@@@ ρε γελοίε... δεν πρόκειται να δώσω το χέρι μου σε κάποιον σαν εσένα!"

Η τελευταία ασυλία και το δεύτερο «εισιτήριο» για τον ημιτελικό θα παιχτούν στην παραλία του Αγίου Δομίνικου το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν αποχωρήσει άλλος ένας παίκτης, στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor.

Μετά τη νίκη του Μάριου Ιωαννίδη στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και την πρόκρισή του στον ημιτελικό, οι υπόλοιποι δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους για το επικείμενο τέλος του παιχνιδιού, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να διεκδικήσουν τη νίκη στο αγώνισμα που θα προβληθεί την Κυριακή.

«Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ αυτή τη στιγμή. Μου έχει έρθει πραγματικά πολύ ξαφνικό το ότι τελείωσε… Θέλω να φύγω από αυτό το παιχνίδι πηγαίνοντας στον τελικό», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας επισημαίνει ότι «δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα δώσουμε ότι έχουμε στο τελευταίο παιχνίδι» και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν κρύβει πως «ευελπιστώ να είμαι εγώ αυτός που θα πάει στον τελικό».

Το αγώνισμα απαιτεί ισορροπία και ευστοχία, ενώ φαίνεται πως θα είναι επεισοδιακό, καθώς ο Κώστας Αναγνωστόπουλος εμφανίζεται να λέει στον Γιάννη Σπαλιάρα «αν θες κάτσε εκεί με τον Αγγελόπουλο να του δίνεις οδηγίες πώς να παίζει ενάντιά μας!» και εκείνος ορθά του επισημαίνει «είναι ατομικό, δεν παίζει ενάντιά μας!».

Μήπως τελικά τα χθεσινά spoiler που ήθελαν τον Ντάνο να κερδίζει και τον μισθοφόρο  να εκρήγνυται είναι αληθινά και αφορούν το αγώνισμα της Κυριακής; Τελικά περνά στον ημιτελικό και ο Σπαλιάρας με την βοήθεια του Ντάνου και αφήνουν εκτός τον μισθοφόρο; Αναμονή μέχρι την Κυριακή! Δείτε εδώ!

Δείτε το τρέιλερ:

Η ομάδα του Happy Day αποκάλυψε ποιος κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία στο survivor την Κυριακή και πάει στον ημιτελικό.

Την πρώτη ατομική ασυλία κέρδισε ο Μάριος Πρίαμος και ο δεύτερος που θα την κερδίσει είναι ο... Γιώργος Αγγελόπουλος! 

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος κοίταξε στο κινητό του για να επιβεβαιώσει το όνομα που του έστειλε η πηγή του, αποκάλυψε ότι την Κυριακή θα δούμε και αποχωρήσει και θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Αυτό κάνει τον μισθοφόρο να τρώγεται από νωρίς με τα ρούχα του και να γίνεται έκρηξη ανάμεσα σε αυτόν τον Ντάνο και τον Σπαλ που φαίνεται ότι περνά πανηγυρικά στον ημιτελικό του Survivor! Ενώ ρόλο πυροσβέστη φαίνεται να αναλαμβάνει ο Μάριος Πρίαμος

Όπως ειπώθηκε σήμερα στην εκπομπή La Biri Biri ο παίκτης που κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία είναι ο Γιάννη Σπαλιάρας! Ναι, ναι…Κι όμως!

Σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρξει ψηφοφορία και θα βγουν προτεινόμενοι οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Αυτός που θα αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού θα είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.  

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη το επεισόδιο έγινε επειδή ο μισθοφόρος βγαίνει προτεινόμενος προς αποχώρηση και τελικά αποχωρεί μετά από ψήφο του Αγγελόπουλου

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο facebook που διάβασαν στον αέρα του La Biri: «Ο προπονητής θαλάσσιου σκι σηκώθηκε να τον χαιρετήσει και η απάντηση του πειρατή ήταν: άντε γ@@@@ ρε γελοίε... δεν πρόκειται να δώσω το χέρι μου σε κάποιον σαν εσένα! Εύχομαι ειλικρινά να επιστρέψεις με άδεια χέρια πίσω»! Ο καθηγητής σκι του είπε να ζητήσει συγγνώμη. Ο πειρατής για να πάρει θέση ο παρουσιαστής και οι συμπαίκτες του πειρατή και να τον προτρέπουν να ηρεμήσει... Ο πειρατής δεν σταμάτησε να βρίζει και όταν ο Σκιαθίτης ανέβασε τους τόνους της φωνής του, ο πειρατής έκανε επίθεση να τον χτυπήσει... Κάπου εκεί ο δάσκαλος του σκι απλά αμύνθηκε και στη συνέχεια μπήκαν άτομα της παραγωγής, κρατούσαν τον πειρατή και τον προειδοποίησαν πως αν δεν φύγει πολιτισμένα θα τον βγάλουν έξω οι ίδιοι!»!

Τι τελικά ισχύει; Δείτε τι αποκάλυψε η εκπομπή της La biri biri!


 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη