Η έκρηξη του Αρναούτογλου στην νέα αποκάλυψη του Χανταμπάκη!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και αποκάλυψε πως μετά το survivor, κατέβασε από το Instagram όλα τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες με τον γιο του, μιας και κάποιοι έβριζαν τον γιο του - «δέχτηκα δέκα μηνύματα βαριά» - και του έστελναν απρεπή μηνύματα και άσεμνες φωτογραφίες.

 

H νονά του Μάριου Πριάμου καταγγέλει "Ντροπή και κρίμα - Ο Μάριος προβάλλεται συνεχώς ως ο Κύπριος εχθρός"

Ο Στέλιος τόνισε: «Για οποιονδήποτε φανατισμό πήρε όλη αυτή η ιστορία νομίζω ότι υπεύθυνος είμαι εγώ και σε καμία περίπτωση η οικογένειά μου. Έβριζαν τον γιο μου πάρα πολύ, μου έστελναν φωτογραφίες περίεργες με το γιο μου. Κατάλαβαν ότι είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί. Μου έστελναν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα και «πόσο αντέχει το παιδί σου».

Αυτές τις δηλώσεις του Στέλιου άκουσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ξέσπασε«Πρέπει να είσαι πολύ μ@λ@κ@ς για να στείλεις ένα βιντεάκι και να κατηγορείς ένα παιδάκι 3,5 χρονών. Τώρα με συγχύζεις γιατί έχουμε παιδί στην ίδια ηλικία. Ότι πρόβλημα μπορεί να έχω μαζί σου, το έχω μαζί σου. Να πιάνουμε στο στόμα μας οικογένειες και παιδιά, μου φαίνεται αδιανόητο».

Ανατροπή στην τελική τετράδα του ημιτελικού! Αποχωρεί και ο Βασάλος;

Ο ίδιος τόνισε ότι θα ήθελε να είναι νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος γιατί αυτός είναι καλύτερος αγωνιστικά αλλά και «Αν το πάμε στο ποιος έχει περισσότερη ανάγκη τα λεφτά θα σου πω το ίδιο. Ο Γιώργος μου είχε εκμυστηρευτεί ότι έχει πρόβλημα οικονομικό και γι’ αυτό μπήκε στο παιχνίδι...».

Όμως ο Στέλιος δεν έμεινε εκεί... Υπογράμμισε πως με τον Ντάνο τα πράγματα έχουν παρεξηγηθεί και όταν τελειώσει το παιχνίδι, ο κόσμος θα δει ότι ανάμεσά τους δεν υπάρχει πια κανένα πρόβλημα και ανέφερε: «Θα ήθελα να μιλήσω με την οικογένεια του να του εξηγήσω τι γίνεται, αλλά στην συγκεκριμένα φάση δεν νομίζω να θέλουν να με δουν

Άλλος άνθρωπος στη σκηνή του X Factor ο Μπο μετά το Survivor!

Ακόμα ένα απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό από το The 2night show, που ήταν καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης και ζήτησε συγγνώμη από κάποιους παίκτες και υπογράμμισε πως έκανε λάθη.

Η ομάδα του πρωινού σχολίασε: «Συγγνώμη για εκείνο, συγγνώμη για το άλλο... Όλο απολογείται... Α ρε γ@μ@τ@ όλο απολογείται. Ο Στέλιος περνά δύσκολα»!

Το Survivor ολοκληρώνει τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο το Σάββατο!

Tην Κυριακή το πρώτο νυχτερινό αγώνισμα στο Survivor!

Το απόσπασμα αυτό, σχολίασαν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω’, το οποίο το θεώρησαν απαράδεκτο από πλευράς του, ενώ ο Ντάνος του είπε κάτι δικό του να βγαίνει να το λέει σερ εκπομπές… «Παιδιά το ίδιο έκανε και με την Παπαδοπούλου και γι’αυτό τσακώθηκαν. Που του εκμυστηρεύτηκε τον μισθό της και πήγε και το είπε σε όλη την ομάδα μετά.», είπε ο Μαρίνος Βυθούλκας από το πάνελ..

Ενώ συνέχισε η Ανθή Βούλγαρη..»Εγώ θεωρώ ότι τον άδειασε! Δεν γίνεται να είσαι 24 ώρες με έναν άνθρωπο και να βγαίνεις στην συνέντευξη σου και να λες τα μυστικά που σου είπε..» και συμπλήρωσε η Ειρήνη Γκανιάτσου: «Παιδιά μάλλον είναι πρόβλημα του χαρακτήρα του αυτό, Είναι ο χαρακτήρας του έτσι!»

Την συζήτηση έκλεισε η ΚΑτερίνα Καινούργιου η οποία είπε χαριτολογώντας: «Ααα αν ειναι τόσο εχέμυθος να του λέω τα μυστικά μου (γέλια)»  

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Το αστρονομικό ποσό που μοιράζονται κάθε βράδυ ο ΣΚΑΙ & ο Τούρκος παραγωγός!

Δειτε Επισης

Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κάθριν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία της κόρης τους
Ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα-Αισιόδοξη σύζυγος του
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών-Νέο βίντεο
Η επιλογή της γραβάτας του Κάρολου στη νέα του εμφάνιση δεν ήταν τυχαία-Το κρυφό μήνυμα στα εγγόνια του
Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου-Η ανάρτησή της
Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω
Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow-Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή
Σοκάρει η Γιάννα Τερζή-«Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση, ήμουν φοβισμένη»
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision