Ανατροπή στην τελική τετράδα του ημιτελικού! Αποχωρεί και ο Βασάλος;

Το παιχνίδι επιβίωσης του Sigma που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, πλησιάζει στο τέλος του και οι ανατροπές προφανώς δεν θα λείψουν!

Η ανακοίνωση της 24ωρης ψηφοφορίας από τον Σάκη Τανιμανίδη είχε προκαλέσει τεράστιο σάλο και τα αποτελέσματά αυτής μονοπωλούν και θα μονοπωλούν μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού το ενδιαφέρον όλων.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατείχε την προτελευταία θέση με ελάχιστες ψήφους όμως οι ανατροπές στο παιχνίδι αυτό είναι πολλές καθώς κατάφερε να εκτοπίσει τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε περισσότερους ψήφους από εκείνη, μόνο και μόνο επειδή κέρδισε την ατομική ασυλία.

Η διαρροή που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο είναι πως η επόμενη αποχώρηση θα «γονατίσει» τους Μαχητές καθώς θα είναι διπλή από την ομάδα τους με τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Σάρα Εσκενάζυ να μαζεύουν τα πράγματά τους από το νησί λίγες ημέρες πριν τον τελικό.

Αποκάλυψαν στην Λαμπίρη ποιο φαβορί μένει εκτός του μεγάλου τελικού!

Διπλό φονικό στο Survivor! Αποχωρούν δυο παίχτες από την ίδια ομάδα!

Oι διαρροές θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να μένει εκτός τελικού τελευταία στιγμή και η τελική τετράδα να διαμορφώνεται ως εξής:

1. Γιώργος Αγγελόπουλος

2. Μάριος Πρίαμος

3. Κώστας Αναγνωστόπουλος

4. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Αυτό θα συμβεί, σύμφωνα με τις διαρροές, επειδή οι Μαχητές θα χάσουν σερί ασυλίες και το αγώνισμα μετά την αποχώρηση της Σάρας θα γίνει ατομικό γιατί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα έχει αντίπαλο κι έτσι μια λάθος στιγμή θα κοστίσει πολύ στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η έκρηξη του Αρναούτογλου στην νέα αποκάλυψη του Χανταμπάκη!

Και τι σημαίνει αυτό;

Αυτό σημαίνει, πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η παίκτρια των Διάσημων που ναι μεν δυνατή αλλά αντιπαθής στο τηλεοπτικό κοινό, θα καταφέρει να φτάσει στην τελική τετράδα μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Κωνσταντίνο Μισθοφόρο και τον Μάριο Πρίαμο.

Η Βαλαβάνη θα είχε μια θέση στην τελική τετράδα καθώς είναι λίγο ευνοημένη από το κανάλι και χρειάζεται λίγο σπρώξιμο το κορίτσι μιας και όταν το παιχνίδι τελειώσει θα βγει στον αέρα με δική της εκπομπή!

H νονά του Πριάμου καταγγέλει "Ντροπή και κρίμα- Ο Μάριος προβάλλεται συνεχώς ως ο Κύπριος εχθρός!"

Να μην έχει δημιουργήσει λίγο το δικό της κοινό, να μην έχει προκαλέσει λίγο ντόρο το όνομά της;

Δεν είναι φυσικά πως δεν αξίζει μια θέση στον τελικό, ίσα ίσα, που είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια αλλά εντάξει, πιο δυνατή κι από τον Βασάλο δεν την λες, όμως η 24ωρη ψηφοφορία την ανέδειξε τελευταία και παρ’όλα αυτά βλέπουμε πως διεκδικεί τον τελικό!

Άλλος άνθρωπος στη σκηνή του X Factor ο Μπο μετά το Survivor!

Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος που μέχρι στιγμής στο twitter έχει δώσει τα πιο έγκειρα spoilers για το Survivor και έχει πέσει σε όλα μέσα. Όσοι ασχολείστε με το twitter αλλά και με το... Survivor, σίγουρα θα τον ξέρετε.

Μίλησε λοιπόν στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και εκεί μεταξύ άλλων ανέφερε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τρεις αποχωρήσεις. Η προσπάθεια της παραγωγής είναι να μην χαθεί κάποιος δυνατός παίκτης. Είπε ότι η παραγωγή προστατεύει τον Ντάνο και τον ηρωποιεί.

Αποκάλυψε ότι ο παίκτης που είναι στο ξενοδοχείο είναι από τους Μαχητές και είναι άντρας. Στον ημιτελικό θα λείπει δυνατός παίκτης από την τελική τετράδα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω.
 

Ο twitter-ας τόνισε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα έχει άντρα αντίπαλο στον τελικό αλλά δεν θα είναι ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης όπως οι περισσότεροι πιστεύουν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί λίγο πιο κάτω.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου μίλησε για όλα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

 «Ο Κωνσταντίνος έχει ξεκαθαρίσει ότι πήγε στο παιχνίδι για τα χρήματα και την πρόκληση» είπε. Τι απάντησε για μια ακόμα φορά για την κοπέλα που δηλώνει… σύντροφος του γιου του; Θα πάρει… εκπομπή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά τον Στέλιο Χανταμπάκη και τον… Κώστα Κοκκινάκη; Να θυμίσουμε ότι η Άλκηστης Μαραγκουδάκη έκανε πρόταση on air στον πολίστα για να αναλάβει εκπομπή στον ΣΚΑΪ, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης, θα κάνει δική του εκπομπή αν όχι το καλοκαίρι, σίγουρα τον Σεπτέμβρη.

Ο Γιάννης Βασάλος απάντησε και για τα χρήματα που παίρνουν οι Μαχητές από το Survivor. Δείτε λίγο πιο κάτω στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε.
 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»