Η Ειρήνη Κολιδά αποκάλυψε στην Μενεγάκη για τον πατερά του παιδιού της!

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η πρώην παίκτρια των «Μαχητών», Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο!

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ελένη παρακολουθεί ανελλιπώς όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, οπότε σίγουρα θα έχει πολύ ζουμί αυτή της η συνάντηση με την Ειρήνη! 

Διαβάστε επίσης:

Κόβει την ανάσα η πίσω όψη της Ειρήνης Κολιδά!

Από σήμερα «Survivor» και τις Πέμπτες & Παρασκευές!

Η πρώτη ερώτηση που της έκανε η παρουσιάστρια ήταν πώς πήρε την απόφαση να μπει στο Survivor και πώς πήρε χαμπάρι ότι ξεκινάει το reality επιβίωσης!

Τότε η Ειρήνη Κολιδά απάντησε: «Έπαιζα με το γιο μου, είδα το τρέιλερ, είπα στο σύζυγό μου θα πάω, μου είπε εννοείται να πας, γιατί ξέρει ποια είμαι, οπότε το είπε με την ψυχή του εννοείται ότι θα το δηλώσεις»!

Εν συνεχεία είπε: «Όταν μου είπαν ότι περνάτε, τους είπα ότι δεν θέλω! Μόνο για το παιδί, δεν γίνεται να το αφήσω, και είπα όχι δεν θα το κάνω! Πήγα σε δύο παιδοψυχολόγους, με παλέψανε από εδώ και από εκεί, μου είπαν ότι θα μας κάνει καλό, και έτσι αποφάσισα και το έκανα! Για το ότι είμαι τρελή, είμαι σίγουρη! Έσφιξα τα δόντια και είπα θα το κάνεις, ξέρεις ότι μπορείς, και το έκανα»!

Η Ελένη τότε δεν άντεξε άλλο και τη ρώτησε ευθέως: «Μην μου πεις ότι πήγες μόνο για την εμπειρία;»

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έφτανα στο έπαθλο, ούτε όταν ήμουν μέσα! Σε αυτή την ηλικία είπα ότι θα το κάνω, στα 35 μου», αποκρίθηκε η Κολιδά! «Μη μιλάς για ηλικίες εδώ μέσα, χαχαχα», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια! «Είμαι Ιχθύς οπότε ήθελα να κάνω πράγματα ακραία», έκλεισε λέγοντας η πρώην παίκτρια του Survivor! 

Δείτε όσα συζήτησαν στο παρακάτω βίντεο:

«Εμένα ήταν τα πλευρά δυστυχώς, ο Μάριος ήταν καλύτερα, οι γιατροί μου είπαν ότι μπορεί να ξανασπάσεις το κόκκαλο, οπότε πρέπει να το έχω στο μυαλό μου. Δεν ήθελα ποτέ να φύγω! Είσαι τρελή; Γιατί να φύγω; Όταν σκεφτόμουν ότι δεν θέλω να φύγω, δεν το έκανα γιατί ήξερα ότι ήμουν το φαβορί, δεν το ήξερα. Δεν μπορείς να έχεις επίγνωση του τι γίνεται έξω. Το μόνο που σε νοιάζει είναι να τερματίσεις, αλλά για να φας!»

Όσον αφορά τις συνθήκες επιβίωσης αναφέρθηκε στην τροφή και ξεκαθάρισε πως δεν τους παρέχετε κάτι εκτός από καρύδες και πως πέφτει πολύ πείνα στο νησί!

Mεταξύ άλλων συζήτησαν για τα κιλά τους αλλά και τις δίαιτες που ακολουθούν κατά καιρούς.

Η Ελένη είπε πως έτρωγε πολύ στις εγκυμοσύνες της και έπαιρνε πολλά κιλά με αποτέλεσμα μετά να πείνα υπερβολικά για να φτάσει στον στόχο της! Η Ειρήνη της απάντησε πως και η ίδια έχει κάνει δίαιτες αλλά άλλο είναι να κάνεις δίαιτα και να έχεις στο σπίτι σου ένα ψυγείο και να μπορείς να το ανοίξεις όποτε θέλεις και άλλο είναι να είσαι στο survivor “εκεί βαφτίζαμε την καρύδα καλαμαράκι»!

Δείτε τι άλλο είπαν οι δυο γυναίκες!
 

Η Ειρήνη τόνισε πως τα μαλλιά τους δεν μακραίνουν, ούτε τα νύχια τους, παθαίνουν αποβιταμίνωση και η Ελένη έμεινε να την κοιτά... Η παρουσιάστρια συνέχισε ρωτώντας την γιατί δε φαίνεται η ρίζα στη Λάουρα Νάργιες και πολλοί νόμισαν ότι τα βάφει τα μαλλιά της και η Ειρήνη της απάντησε πως δεν έχουν ούτε σαμπουάν αλλά αυτό οφείλεται στην αποβιταμίνωση που παθαίνουν!

Ποιος είναι αυτός που θα… την «τραβούσε» περισσότερο;

«Ο Ντάνος είναι αυτό που βλέπουν οι γυναίκες και έχουν τρελαθεί ή είναι ακόμη καλύτερος; Είναι ωραίος άντρας;», τη ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Τι να σου πω; Εμένα δεν μου αρέσει», απάντησε προκαλώντας αίσθηση και συμπλήρωσε: «Εγώ είμαι του μελαχρινού… ούτε Βασάλος είμαι… είμαι Κοκκινάκης σε άλλη έκδοση. Σε διαφορετική!».

Δείτε το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

Τι ξέρουν οι διαγωνιζόμενοι στο Survivor από όσα γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο;

Άγριος τσακωμός Ντάνου-Ευρυδίκης!

Video: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στέλιου Χανταμπάκη με την οικογένειά του!

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»
Στο νοσοκομείο ο Mente Fuerte
Eπεισόδιο στο αεροδρόμιο ανάμεσα στο Λάκη Γαβαλά και τρεις καλόγερους από την Ρωσία - Το επίμαχο βίντεο
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έπαθα ωχρά κηλίδα... Αν προλάβω να μην τυφλωθώ»