Κόβει την ανάσα η πίσω όψη της Ειρήνης Κολιδά!

Η Ειρήνη Κολιδά αποχώρησε αναγκαστικά από το Survivor λόγω του ατυχήματος με το λεωφορείο και φωτογραφίζεται μόνο με το μαγιό της για το Down Town!

Το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, φιλοξενεί την πιο σέξι παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Κολιδά!

Η Ειρήνη αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο λόγω του τροχαίου που είχαν οι «Μαχητές» και πλέον ποζάρει για το περιοδικό φορώντας μόνο το μαγιό της και δείχνοντας τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Απολαύστε την...

Πολλά τα ερωτηματικά και οι αποκαλύψεις γύρω από το συμβούλιο του νησιού που έγινε στο Survivor, μετά το τροχαίο με πρωταγωνιστές τον Μάριο Πρίαμο και την Ειρήνη Κολιδά…

Πριν το περιστατικό αυτό, ήταν να γίνει το συμβούλιο του νησιού στο οποίο θα ανακοίνωναν ποιος από τους «Μαχητές» θα αποχωρούσε μετά την ψηφοφορία του κοινού… 

Δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Ορέστη Τσάνγκ, όμως για τον λόγο ότι έφυγε η Ειρήνη μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της, από το παιχνίδι, ακυρώθηκε η ψηφοφορία και τον επέστρεψαν πάλι πίσω…

Σήμερα, η Ειρήνη Κολιδά μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό, αλλάζει τα δεδομένα και αποκαλύπτει: «Όχι, ποτέ δεν μάθαμε ποιος ήταν εκείνος που είχε επιλέξει το κοινό να αποχωρήσει! Δεν έγινε καμία αποχώρηση! Είναι ψέματα αυτά που είπαν..«, είπε χαρακτηριστικά στο down town.

Η φωτογράφιση της Ειρήνης Κολιδά προκάλεσε αντιδράσεις στο Πρωινό. Ο Κώστας Τσουρός έξαλλος κατά της πρώην παίκτριας του Survivor, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις!

«Τι δουλειά έχει η Κολιδά να κάνει αυτή τη φωτογράφιση; Όλοι οι personal trainers δείχνουν τον πωπό τους; Επίσης, παιδί δεν έχει; Είναι η στάση που κάνει! Την έβλεπες στο Survivor να τουρλώνει τον κ…;

Η Στικούδη να κάνει αυτή τη φωτογράφιση, γιατί είναι η δουλειά της. Η Κολιδά τι δουλειά έχει να βγαίνει με τουρλωμένο τον κ…; Στις προτάσεις τις άλλες που είχε θα ήταν με τον κ… έξω; Βάλτε της και γιαούρτι να κάθεται να γλείφεται και να βγαίνει στο περιοδικό!» είπε, μεταξύ άλλων, έξαλλος ο συνεργάτης της Φαίης.

Τα υπόλοιπα μέλη της πρωινής παρέας υπήρξαν πολύ πιο μετριοπαθείς, καλώντας τον να χαμηλώσει τους τόνους, εξηγώντας ότι μπορεί να θέλει να ασχοληθεί με τη showbiz! «Mη σε δω σε περιοδικό με γυναίκα λίγο πιο…» τον απείλησε η Φαίη. 

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»
Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιβάνη για την Ανδρομάχη μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μπαμπάς
To νέο πολύ κοντό, punk rock μαλλί, της Απόλυτης - To ανατρεπτικό look στο αναπάντεχο νέο videoclip
Η Μαρίνα Σάττι είναι η νέα βασίλισσα! Έσπασε όλα τα ρεκόρ & τα trends μετά τη #Eurovision - Μας πήγε τάπα!
Τρίτη σειρά του Αντρέα Γεωργίου ενισχύει την prime time ζώνη! Γιάννενα, Τζουμέρκα, Ζαγοροχώρια στο κάδρο
Tα δάκρυα της Καλομοίρας: «Ο πατέρας μου δεν ήρθε ούτε στη #Eurovision. Ήθελα το μπράβο του»
Βανδή για Μπισμπίκη: «Έγιναν όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να σκεφτώ τι μπορεί να πάθει»